Jump to content
IGNORED

Star Wars

Razzmatazz

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Iznenađujuće gledljive prve tri epizode The Bad Butch. Čak je i Omega bila podnošljiva.

• Hvala 1
Posted

Odgledao sam konačno Andora, celu sezonu. Meni ovo dosta dobro, radi solidno i kao nezavisna distopijska serija kakvih imamo dosta u poslednje vreme, a SW šmek je samo cherry on top. 

Fino mi legla ozbiljnost priče, prvi put zaista vidimo koliko je zajebana Empire mašinerija, svidelo mi se i što je prikazan common-folks život, pa još u više klasa, gde/kako žive, šta rade. Mislim da ranije nismo imali prilike to da gledamo, bar ne ovoliko i u ovom tonu. 

Ima malo praznog hoda, ali verujem da će se isplatiti postavka u drugoj sezoni i to ću rado gledati. Ostalo nichts.

Inače ozbiljan trip je Andor keva koja glumi istog lika ovde i u TD koji sam paralelno gledao.

• +1 4
Posted

Jel neko odgledao do kraja Clone Wars? Ja sam jako davno pogledao prvih par sezona i bilo je sasvim ok, mada cesto luta izmedju serije za decu i za starije. 

Posted
1 hour ago, Shan Jan said:

Jel neko odgledao do kraja Clone Wars? Ja sam jako davno pogledao prvih par sezona i bilo je sasvim ok, mada cesto luta izmedju serije za decu i za starije. 

Ja sam odgledala sve. Treba znati da postoji sedma sezona kopja je snimljena 2020.g, tj 6 godina posle prvobitnog kraja serije i koja se dešava u vreme Order 66. 

Posted
10 minutes ago, Arkadija said:

Ja sam odgledala sve. Treba znati da postoji sedma sezona kopja je snimljena 2020.g, tj 6 godina posle prvobitnog kraja serije i koja se dešava u vreme Order 66. 

I jel vredi toliko ulupanih sati? :)

Posted
Just now, Shan Jan said:

I jel vredi toliko ulupanih sati? :)

Jbg, nisam to sve odgledala odjednom :rolleyes:, ali vredi da se pogleda. 

• Hvala 1
Posted (edited)
1 hour ago, Shan Jan said:

@Arkadija jel si gledala mozda i Rebels? 

Ahahah, pa da. Sve sam odgledala.

Jedino nisam Boba Feta, to je baš bilo dno.

Edited by Arkadija
Posted
Just now, Arkadija said:

Ahahah, pa da. Sve sam odgledala.

Pa pricaj kakav je Rebels :) 

Posted

Meni se sviđa. Sve te animirane serije su milion puta bolje od igranih. 

Rebels se dešava oko 5 godina pre New Hope, likovi su vrlo živopisni, admiral Trawn je esencija zla, a ne sprdnja iz Ashoke. Ima zanimljivh detalja koji daju široj slici bolje i jasnije značenje.

• Hvala 1
Posted

Ako sam ja uspeo da pohvatim, onako usputno, postoji

- SW Rebels

- SW Clone Wars

- SW Clone Wars dugometražni crtani film

- SW Clone Wars Tartakovski magija, verovatno najbolje od svega

- Bad Batch

Jos nešto? Sećam se kad smo bili mali da su bili Droidi i Evoksi

Posted
16 minutes ago, goofs said:

Ako sam ja uspeo da pohvatim, onako usputno, postoji

- SW Rebels

- SW Clone Wars

- SW Clone Wars dugometražni crtani film

- SW Clone Wars Tartakovski magija, verovatno najbolje od svega

- Bad Batch

Jos nešto? Sećam se kad smo bili mali da su bili Droidi i Evoksi

Za ovaj Bad Batch kazu da ima puno epizoda koje su nepotrebne i samo razvlace. Clone Wars sam gledao nekoliko sezona kad je izasao, meni je bas legao. Ovaj Tartakovski mi ne lezi cisto vizaulno, deluje kao neka karikatura.

@Arkadija Thrawn ne bi trebalo toliko da bude zao koliko surov i genijalan protivnik. Nadam se da su uspeli to da prenesu u crtacu :) 

• +1 1
Posted
26 minutes ago, Shan Jan said:

Za ovaj Bad Batch kazu da ima puno epizoda koje su nepotrebne i samo razvlace. Clone Wars sam gledao nekoliko sezona kad je izasao, meni je bas legao. Ovaj Tartakovski mi ne lezi cisto vizaulno, deluje kao neka karikatura.

@Arkadija Thrawn ne bi trebalo toliko da bude zao koliko surov i genijalan protivnik. Nadam se da su uspeli to da prenesu u crtacu :) 

Nisam se lepo izrazila, ali da, meni jeu Rebelsima bio baš kao u knjigama.

• +1 1