noskich Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 (edited) Ako možeš da se namestiš tako da ti pritiska "page down" to je onda super. Ne moraš da trošiš energiju na pokrete rukom....Ne bre, page down je desnica, a ne leva. Uputstvo za otarasavanje predrasuda i nostalgicnih zalova za mladost:1. Ukljucis sokocalo (laptop ispod leve/desne sise kako ko voli, ili ekran od =>23 inca)2. Otvoris browser3. Odes na http://misternoo.blogspot.com/4. Kliknes na strip i citas direktno ili prvo eksportujes u PDF ako hoces udobnije5. Vratis se ovde i potvrdis da sam bio u pravu Edited October 4, 2011 by noskich
foton_u_mirovanju Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Tooo, link! Nisam ni otvorila, ali sve si u pravu. :)
Jean-Luc Picard Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ma sve si u pravu... bitni su samo stari brojevi Džeri Drejka... :D.Šalu na stranu, ja sam se više zezao nego što sam bio ozbiljan. Pročitao sam zilion knjiga u elektronskom formatu, što stručne literature što beletristike ( izmedju ostalih, komplet polaris disk sa svim objavljenim izdanjima Kentaura i Polarisa ) tako da elektronska forma nije nešto što može da mi uskrati zadovoljstvo kada baš zagrizem za nešto-Tnx za link... :jerry:Vidi ti ovo. Vidoviti admini su predvideli našu ljubav prema Džeri Drejku i stavili odgovarajući smajli hahahahah
noskich Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Sta je bilo, svi zauzeti citanjem?Poceo sam opet da skidam neke brojeve koje nisam imao pre i mogu se pohvaliti pribliznom cifrom od 200 komada uskoro.Jednog dana kada se budem preselio u stan sa brzim internetom (u trenutnom nema telefona a ne bih da uvodim i bacam pare na to) ima da uploadujem tih 30 gigabajta kolekcije (racunam da cu tada imati 250-ak brojeva).
bigvlada Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Zagor mi je simpatičan kao i Mister No ali moj glas ide Martiju Misteriji. Većina priča ima sasvim solidnu istorijsku osnovu na koju ide fil od fantastike. Naravno, kada to čitate a imate manje od deset godina, poželite da iskopate i pročitate sve što postoji na zadatu temu. Taj strip me je nateroa da više čitam istorijske knjige kao i da budem kritičniji prema pobudama autora istih.
noskich Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ne znam sta se desava sa RapidShare-om sada i ne znam da li isto vazi ako download-ujete iz Srbije, ali nekoliko poslednjih dana uopste ne morate da cekate izmedju download sesija iako niste platili za advanced access.Ne moze se skidati simultano, ali nema NIKAKVOG cekanja izmedju download-a. To znaci da ako imate brz internet i dokoni ste jedan dan mozete skinuti jedan strip za 10 minuta u proseku - stotinak dnevno.Vec pomenuta adresa: http://www.stripzona.com/port/index.php?showforum=64Ja se lagano priblizavam celokupnom skidanju svih Mister No stripova na ovom forumu.
Phil Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ne bre, page down je desnica, a ne leva. Uputstvo za otarasavanje predrasuda i nostalgicnih zalova za mladost:1. Ukljucis sokocalo (laptop ispod leve/desne sise kako ko voli, ili ekran od =>23 inca)2. Otvoris browser3. Odes na http://misternoo.blogspot.com/4. Kliknes na strip i citas direktno ili prvo eksportujes u PDF ako hoces udobnije5. Vratis se ovde i potvrdis da sam bio u pravuBravo, majstore!
Recommended Posts