kim_philby Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 (edited) umesto rip topika: ko je vas omiljeni boneli junak? ja sam uvek gravitirao izmedju denikenovstine martija misterije & faux-zbogom oruzije sarma mister no-a. Edited September 26, 2011 by kim_philby
copkillah Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 kao da pitaš majku koje dete više voli.sveto dvojstvo, Marti - Dilan, a do polaska u osnovnu školu - Zagor.
kud_genijalci Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 umesto rip topika: ko je vas omiljeni boneli junak? ja sam uvek gravitirao izmedju denikenovstine martija misterije & faux-zbogom oruzije sarma mister no-a.Glasao sam za "nekog drugog", to jest izvesnog Adamsa, sada ne mogu da mu se setim čina ali bio je plavac (Jenki), i u tom epizodima je figurirao (sada štuca A. Mandić sa svojim kvazilibgvističkim tekstom u subotnjem KD Politike) i general Grant. Mnogo mi se sviđao crtež, i radnja je, kao, imala i smisao i "istorijsku pozadinu" kao neki Hal Foster, samo mnogo dinamičnije ...
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 kao da pitaš majku koje dete više voli.sveto dvojstvo, Marti - Dilan, a do polaska u osnovnu školu - Zagor.kapiram da su bonelijevi junaci kao faze u odrastanju. prvo brijanje - dilan, malje na grudima - marti ili vec tako nekako ali mora da ima neki koji je ostavio poseban utisak.
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Glasao sam za "nekog drugog", to jest izvesnog Adamsa, sada ne mogu da mu se setim čina ali bio je plavac (Jenki), i u tom epizodima je figurirao (sada štuca A. Mandić sa svojim kvazilibgvističkim tekstom u subotnjem KD Politike) i general Grant. Mnogo mi se sviđao crtež, i radnja je, kao, imala i smisao i "istorijsku pozadinu" kao neki Hal Foster, samo mnogo dinamičnije ...ovo si za fostera sada rekao i nikad vise :P
Sandens Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 kad sam bio mladji osnovac obozavao sam Texa (Zagora nikad nisam preterao gotivio), a kasnije i Mister Noa, Dylana i Martija.a iz danasnje perspektive, omiljeni Bonelli junak mi je Ken Parker, uz legendarnog Jerryja Drakea, naravno.
Аврам Гојић Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 zato što štiti Indijance i tuče kriminalce
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 (edited) kad sam bio mladji osnovac obozavao sam Texa (Zagora nikad nisam preterao gotivio), a kasnije i Mister Noa, Dylana i Martija.a iz danasnje perspektive, omiljeni Bonelli junak mi je Ken Parker, uz legendarnog Jerryja Drakea, naravno.fak, zaboravio sam kena. idem da popravim. sorry folks. Edited September 26, 2011 by kim_philby
notenoughreasonsforclaire Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 E, Kime, Kime...Ken Parker, ofkors.
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 E, Kime, Kime...Ken Parker, ofkors.verovatno najartistickiji bonelijev proizvod. zato sam ga i zaboravio :P
MancMellow Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Kao malji dec Cristiano RonaldoZagor, a posle Marti i Java (ali ne otok Java). Nisam cool u stripovima, znam... <_<
Otto Katz Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Glasao sam za "nekog drugog", to jest izvesnog Adamsa, sada ne mogu da mu se setim čina ali bio je plavac (Jenki), i u tom epizodima je figurirao (sada štuca A. Mandić sa svojim kvazilibgvističkim tekstom u subotnjem KD Politike) i general Grant. Mnogo mi se sviđao crtež, i radnja je, kao, imala i smisao i "istorijsku pozadinu" kao neki Hal Foster, samo mnogo dinamičnije ...+1 Ovo sam obožavao do imbecilnosti. Samo je izlazio mnogo rjeđe nego ostali, ako me ne vara memorija sećanja? Dajte detalje, ako neko zna, kako se zvao strip, autor? Do OŠ Kom. Mark, na njemu sam naučio čitati i prepoznavati izdajnika po iskrivljenom osmijehu.
kim_philby Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Kao malji dec Cristiano RonaldoZagor, a posle Marti i Java (ali ne otok Java). Nisam cool u stripovima, znam... <_<super je marti!
Recommended Posts