Jump to content

ko je vas omiljeni boneli junak? i zasto?

boneli bazen 110 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

umesto rip topika: ko je vas omiljeni boneli junak? ja sam uvek gravitirao izmedju denikenovstine martija misterije & faux-zbogom oruzije sarma mister no-a.

Edited by kim_philby

kao da pitaš majku koje dete više voli.sveto dvojstvo, Marti - Dilan, a do polaska u osnovnu školu - Zagor.

umesto rip topika: ko je vas omiljeni boneli junak? ja sam uvek gravitirao izmedju denikenovstine martija misterije & faux-zbogom oruzije sarma mister no-a.
Glasao sam za "nekog drugog", to jest izvesnog Adamsa, sada ne mogu da mu se setim čina ali bio je plavac (Jenki), i u tom epizodima je figurirao (sada štuca A. Mandić sa svojim kvazilibgvističkim tekstom u subotnjem KD Politike) i general Grant. Mnogo mi se sviđao crtež, i radnja je, kao, imala i smisao i "istorijsku pozadinu" kao neki Hal Foster, samo mnogo dinamičnije ...
  • Author
kao da pitaš majku koje dete više voli.sveto dvojstvo, Marti - Dilan, a do polaska u osnovnu školu - Zagor.
kapiram da su bonelijevi junaci kao faze u odrastanju. prvo brijanje - dilan, malje na grudima - marti ili vec tako nekako ali mora da ima neki koji je ostavio poseban utisak.
  • Author
Glasao sam za "nekog drugog", to jest izvesnog Adamsa, sada ne mogu da mu se setim čina ali bio je plavac (Jenki), i u tom epizodima je figurirao (sada štuca A. Mandić sa svojim kvazilibgvističkim tekstom u subotnjem KD Politike) i general Grant. Mnogo mi se sviđao crtež, i radnja je, kao, imala i smisao i "istorijsku pozadinu" kao neki Hal Foster, samo mnogo dinamičnije ...
ovo si za fostera sada rekao i nikad vise angry.gif :P
2qdslk1.jpg

kad sam bio mladji osnovac obozavao sam Texa (Zagora nikad nisam preterao gotivio), a kasnije i Mister Noa, Dylana i Martija.a iz danasnje perspektive, omiljeni Bonelli junak mi je Ken Parker, uz legendarnog Jerryja Drakea, naravno.

img2.jpgzato što štiti Indijance i tuče kriminalce
  • Author
kad sam bio mladji osnovac obozavao sam Texa (Zagora nikad nisam preterao gotivio), a kasnije i Mister Noa, Dylana i Martija.a iz danasnje perspektive, omiljeni Bonelli junak mi je Ken Parker, uz legendarnog Jerryja Drakea, naravno.
fak, zaboravio sam kena. idem da popravim. sorry folks.

Edited by kim_philby

jerry drake bez dileme

E, Kime, Kime...Ken Parker, ofkors.

• Author
E, Kime, Kime...Ken Parker, ofkors.
verovatno najartistickiji bonelijev proizvod. zato sam ga i zaboravio :P

Kao malji dec Cristiano RonaldoZagor, a posle Marti i Java (ali ne otok Java). Nisam cool u stripovima, znam... <_<

+1 Ovo sam obožavao do imbecilnosti. Samo je izlazio mnogo rjeđe nego ostali, ako me ne vara memorija sećanja? Dajte detalje, ako neko zna, kako se zvao strip, autor? Do OŠ Kom. Mark, na njemu sam naučio čitati i prepoznavati izdajnika po iskrivljenom osmijehu.
  • Author
Kao malji dec Cristiano RonaldoZagor, a posle Marti i Java (ali ne otok Java). Nisam cool u stripovima, znam... <_<
super je marti!