Jump to content

kulinarski hejt

Featured Replies

povracam u sebi

• Replies 478
  • Views 48.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo ja mater svim influenserima koji su hvalili svinjske obraščiće, evo ih u supermarketu 40€ kilo. pre pet godina su bili 5€.

• Mene malo brine to...Jebote...I Vučić će pasti...Jebeni Pakito će ostati...Hell...

• Ima na bežanijskoj pijaci mesara Instituta za stočarstvo, ali isto treba pitati kad stiže. Suhomesnato kupujemo samo kod njih, u prodavnici na Soko salašu (tamo su cene niže).

Neznalice, obojica.

Bljaksi

sram te bilo :lolol:

+1

Malo ga barnem, pa ga bacim na vreo tiganj sa maslacem, biberom i soja sosom. Poprašim malo smeđim šećerom. :piggy: Ne mora ni biftek.

Probaj ovo moje - u rernu, sa na kockice isečenom muskatnom tikvom, posoljeno, namuljeno i pobibereno, pa pet minuta pre kraja dve dobre šake slatkih suvih brusnica. Kad izvadim nameravam da promuljam kroz minimalnu količinu dresinga na bazi slatkog sefna i mulja...

A moraću i aceto balsamico, da mi se renne ne razočara :lolol:

Edited by aram

jogbre, malo bareno, samo na ulje so biber, i na gotovo parmezana zeru. ili prezle sirotinjski.

dosta bibera.

Edited by gospa buba

Probaj ovo moje - u rernu, sa na kockice isečenom muskatnom tikvom, posoljeno, namuljeno i pobibereno, pa pet minuta pre kraja dve dobre šake slatkih suvih brusnica. Kad izvadim nameravam da promuljam kroz minimalnu količinu dresinga na bazi slatkog sefna i mulja...

Ah, pa to je tzv. holiday brussel sprouts, ja u to turim i badema :lolol:

horor :ph34r:

Prokelj je jedna od retkih stvari koje ne volim. Baš ima težinu neku.

Brokoli volem. Mada i on ume bit mator.

Edited by nisam ja

Probaj ovo moje - u rernu, ...

Ili jednostavnije - prokelj staviti u rernu uz pečenje na isto mesto gde bi i inače krompir koji se peče obogatili čenovima belog luka, komadima šargarepe, paškanata, prazilukom... prokelj se tu savšeno uklapa. Deo prokeljčića će se karamelizirati, a deo se "samo" skuvati primivši okolne ukuse...

Edited by Frile

Baš ima težinu neku.

pa ima, zato se jede prsticima, u trku, bez leba i bilo chega drugog :)

i posle samo emigrirash...

Edited by gospa buba

Ja ga pravim isto ovako kao aram, sa sve aćetom, i onda sve rknem u kontejner

Pozdrav ljubiteljima prokelja  :thumbsup:

Opa, darling te naučila cccc

Opa, darling te naučila cccc

Ne znam sta, ali pazi sta pises, iovako me Aram uzeo na zub.