aram Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) +1 Malo ga barnem, pa ga bacim na vreo tiganj sa maslacem, biberom i soja sosom. Poprašim malo smeđim šećerom. Ne mora ni biftek. Probaj ovo moje - u rernu, sa na kockice isečenom muskatnom tikvom, posoljeno, namuljeno i pobibereno, pa pet minuta pre kraja dve dobre šake slatkih suvih brusnica. Kad izvadim nameravam da promuljam kroz minimalnu količinu dresinga na bazi slatkog sefna i mulja... A moraću i aceto balsamico, da mi se renne ne razočara Edited September 25, 2017 by aram
gospa buba Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) jogbre, malo bareno, samo na ulje so biber, i na gotovo parmezana zeru. ili prezle sirotinjski. dosta bibera. Edited September 25, 2017 by gospa buba
Skyhighatrist Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Probaj ovo moje - u rernu, sa na kockice isečenom muskatnom tikvom, posoljeno, namuljeno i pobibereno, pa pet minuta pre kraja dve dobre šake slatkih suvih brusnica. Kad izvadim nameravam da promuljam kroz minimalnu količinu dresinga na bazi slatkog sefna i mulja... A moraću i aceto balsamico, da mi se renne ne razočara Ah, pa to je tzv. holiday brussel sprouts, ja u to turim i badema
beta Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Probaj ovo moje - u rernu, sa na kockice isečenom muskatnom tikvom, posoljeno, namuljeno i pobibereno, pa pet minuta pre kraja dve dobre šake slatkih suvih brusnica. Kad izvadim nameravam da promuljam kroz minimalnu količinu dresinga na bazi slatkog sefna i mulja... A moraću i aceto balsamico, da mi se renne ne razočara horor
nisam ja Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) Prokelj je jedna od retkih stvari koje ne volim. Baš ima težinu neku. Brokoli volem. Mada i on ume bit mator. Edited September 25, 2017 by nisam ja
Frile Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) Probaj ovo moje - u rernu, ... Ili jednostavnije - prokelj staviti u rernu uz pečenje na isto mesto gde bi i inače krompir koji se peče obogatili čenovima belog luka, komadima šargarepe, paškanata, prazilukom... prokelj se tu savšeno uklapa. Deo prokeljčića će se karamelizirati, a deo se "samo" skuvati primivši okolne ukuse... Edited September 25, 2017 by Frile
gospa buba Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 (edited) Baš ima težinu neku. pa ima, zato se jede prsticima, u trku, bez leba i bilo chega drugog :) i posle samo emigrirash... Edited September 25, 2017 by gospa buba
renne Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Ja ga pravim isto ovako kao aram, sa sve aćetom, i onda sve rknem u kontejner
Lancia Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Opa, darling te naučila cccc Ne znam sta, ali pazi sta pises, iovako me Aram uzeo na zub.
Recommended Posts