Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kulinarski hejt

Featured Replies

• Author

kažu zli jezici da se mene ne sme pitati da li je jelo ljuto i da li je toplo napolju

• Replies 494
  • Views 51.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo ja mater svim influenserima koji su hvalili svinjske obraščiće, evo ih u supermarketu 40€ kilo. pre pet godina su bili 5€.

• Mene malo brine to...Jebote...I Vučić će pasti...Jebeni Pakito će ostati...Hell...

• Ima na bežanijskoj pijaci mesara Instituta za stočarstvo, ali isto treba pitati kad stiže. Suhomesnato kupujemo samo kod njih, u prodavnici na Soko salašu (tamo su cene niže).

Posted Images

koji kurac trazite u thai restoranu ako ne umete da placeteidite na pomfrit sa majom i kečom. hejt za hejtere.

Edited by gazza1

U jbt ti si skroz fijuknuo

reci

WTMIL

sad cete se tuci ko ne voli ljuto. braco, to nije u redu. zaista <_<

Da, baš se "tučemo", kako si to lepo uočila. Ja napis'o da mi jelo preljuto, on došao da me psuje. I to je, naravno, potpuno simetrična raspodela odgovornosti.Whatever... ovde ionako nisam dobrodošao (recimo, prvi put sam video da se nekome opljune fotka hrane u mom slučaju, maločas, premda je bilo i 50x lošijih fotki i bezveznije hrane kačeno ovde).I svi koji seru po meni žive u Srbiji.Pametnom dosta. (EDIT. Čak i meni).

Edited by Indy

...

Edited by nisam ja

Da, baš se "tučemo", kako si to lepo uočila. Ja napis'o da mi jelo preljuto, on došao da me psuje. I to je, naravno, potpuno simetrična raspodela odgovornosti.Whatever... ovde ionako nisam dobrodošao (recimo, prvi put sam video da se nekome opljune fotka hrane u mom slučaju, maločas, premda je bilo i 50x lošijih fotki i bezveznije hrane kačeno ovde).I svi koji seru po meni žive u Srbiji.Pametnom dosta. (EDIT. Čak i meni).
dok ne nestane...ovaj indy žešći namćor ..

šta vam je?

dakle ne mogu da verujem :frust:

Ja najvolijem kako g. Indy pokupi svoje krpice skine avatar kad popizdi na ceo svet forum :lolol:

Mora da je nešto u vazduhu, nije samo na forumu ovako napeto.

sunceve pege a ladnoca

Mora da je nešto u vazduhu, nije samo na forumu ovako napeto.
+1jutros sam se sa zenom ispickarao, pre sat vremena sa sefom, ... and counting...
a sta se ti trpas di ti nije mesto koji kurac? :P
1. ovde ionako nisam dobrodošao2. I svi koji seru po meni žive u Srbiji.
1. potpuno netacno2. nepotpuno tacnoaj' ne zajebavaj vise, stvarno si malo preosetljiv ponekad.