Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kulinarski hejt

Featured Replies

Pa onaj prvi sa šafranom bi bio risotto alla milanese, samo bez paradajza.Meni je super sa šparglama.

• Replies 494
  • Views 51.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• jebo ja mater svim influenserima koji su hvalili svinjske obraščiće, evo ih u supermarketu 40€ kilo. pre pet godina su bili 5€.

• Mene malo brine to...Jebote...I Vučić će pasti...Jebeni Pakito će ostati...Hell...

• Ima na bežanijskoj pijaci mesara Instituta za stočarstvo, ali isto treba pitati kad stiže. Suhomesnato kupujemo samo kod njih, u prodavnici na Soko salašu (tamo su cene niže).

Posted Images

Meni je super sa šparglama.
U to sam probao ali nisam pravio, moracu pokusati.Generalno, rizoto je jako plemenito i delikatno jelo, bas uzivam da ga pravim.edit: ala hejtujemo...

Edited by Marko M. Dabovic

U to sam probao ali nisam pravio, moracu pokusati.Generalno, rizoto je jako plemenito i delikatno jelo, bas uzivam da ga pravim.edit: ala hejtujemo...
Vala baš smo dali po hejtu. :lol: Risotto je velika majstorija. Ovde kažu da je glavna stvar na kraju kad sve završiš i dodaš parmezan, dodaš još "oraščić" putera, poklopiš i ostaviš 10 minuta tako.
Vala baš smo dali po hejtu. :lol: Risotto je velika majstorija. Ovde kažu da je glavna stvar na kraju kad sve završiš i dodaš parmezan, dodaš još "oraščić" putera, poklopiš i ostaviš 10 minuta tako.
pa i ja tako radim.

nema sušenih vrganja u merkatoru više <_<

nema sušenih vrganja u merkatoru više <_<
cheznous nema ni merkatora, pa ti vidi ^_^

u Novom Sadu, gde maheem kupuje, ima ^_^

cheznous nema ni merkatora, pa ti vidi ^_^
...do septembra...Uskoro se otvara MercaRodic u podrumu Beogradjanke kazu da ce biti "bezobrazno ekskluzivan"...

hoće, biće, što klinci kažu, full fullova, kuma mi je tamo menađer pa znam iz prve ruke

• 4 weeks later...

coca cola zero fuuuuj

Edited by maheem

...do septembra...Uskoro se otvara MercaRodic u podrumu Beogradjanke kazu da ce biti "bezobrazno ekskluzivan"...
Neće moći da se živi od ekskluzive na potezu beograđanka - cvetni trg. Naravno, ovde se ekskluzivom smatra ako na rafovima stoje Kilkenny ili Dijon mustard po ogromantnim cenama <_<

Edited by pacey defender

Neće moći da se živi od ekskluzive na potezu beograđanka - cvetni trg. Naravno, ovde se ekskluzivom smatra ako na rafovima stoje Kilkenny ili Dijon mustard po ogromantnim cenama <_<
delhaize senf, 69 đunti a predivan
delhaize senf, 69 đunti a predivan
Opa. Super hvala na preporuci.

o tom senfu pričamo već skoro godinu dana, vrh vrhova

a gde ima da se kupi taj delhaize.ja isto neki preskupo plaćala, ne mili mi se više, i ukus mi postao nikakav kad pomislim koliko košta <_<