May 17May 17 11 hours ago, napadaj said:Rečna riba >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> usrani morski plodoviConfirmed once moreSpremam gozbu od kilo i po . Komsija iz ribarnice uvek ubaci nesto lepo
May 17May 17 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:rečna riba smrdi na muljTo ne važi za planinske reke
May 17May 17 27 minutes ago, makaronee said:^šta ćeš daimradiš, kako ćeš daihmučiš?Evo smisljam. Daj neku ideju
May 17May 17 15 minutes ago, Lena said:To ne važi za planinske reke de da idem da je upecam, u katmandu
May 17May 17 6 minutes ago, Sandradjer said:Evo smisljam. Daj neku ideju Odvojio bih mušlje/dagnje od kozica/gambora. Potonje bih kratko osmudio na mulju sa djumbirom i blukom, posuo šakom peršuna, polalimuna i umakao sveža leba / kao predjelo.Napravio prost rizoto, pa jednako ugrejao mušlje na blukumulju i samo lahko umešao.Akotmrzi da muljaš rizoto - tu je uvek testenina upomoć.
May 17May 17 16 minutes ago, Sandradjer said:Evo smisljam. Daj neku ideju na mulju proprži beli & crni lukdodaj prezle i dagnje i gambore i nalij belim vinom, poklopi i kuvaj 15-20 minna kraju pospi sveže iseckanim peršunom, prepeci hleb i umačito ti je bela buzara, nema lepšeenaravno sol i biber po ukusu Edited May 17May 17 by kud u maglu Simoviću
May 17May 17 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:de da idem da je upecam, u katmanduIma toga i na dosta bližim lokacijama Rečna riba je jedno od jela na kojima sam odrasla. Al' ja sam brđanka
May 17May 17 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:na mulju proprži beli & crni lukdodaj prezle i dagnje i gambore i nalij belim vinom, poklopi i kuvaj 15-20 minna kraju pospi sveže iseckanim peršunom, prepeci hleb i umačito ti je bela buzara, nema lepšeenaravno sol i biber po ukusuUz svo uvažavanje različitih ukusa, držim da je svako kuvanje gadova, pogotovo prethodno smrznutih, više od par minuta na laganoj vatri, otkako se raskrave - preterano.A za buzar se slažem. Edited May 17May 17 by makaronee <65C zbog koagulacije belančevina
May 19May 19 On 17. 5. 2026. at 11:24, Sandradjer said:Spremam gozbu od kilo i po . Komsija iz ribarnice uvek ubaci nesto lepoPakaoBio na nekom veselju za vikend i služene i školjke. Zahvatio dobru viljušku pirinča ispod ostrige da ubijem ukus tog sranja, kad ono to ne beše pirinač nego jebena morska so. Posle sam intervjuisao druge zvanice i cenim da se nas 25/60 zajebalo na isti način.
May 19May 19 1 hour ago, napadaj said:PakaoBio na nekom veselju za vikend i služene i školjke. Zahvatio dobru viljušku pirinča ispod ostrige da ubijem ukus tog sranja, kad ono to ne beše pirinač nego jebena morska so. Posle sam intervjuisao druge zvanice i cenim da se nas 25/60 zajebalo na isti način.Pa ko ne voli verujem da jeste pakao.Nadam se da je bila i neka kap limuna. Skoljke, morska so i limun. Ukus okeana