Jump to content
IGNORED

KK Mega Vizura

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

vidim da ga je pitao neki kojot ali to nisam ja :D

Posted (edited)

ma lazes?! pa taj je mene zapratio, pa onda i ja njega misleci da si ti. o boze! sad cu da ga ispisem.a kazi mi, ko je jaci? miskova firma ili saviceva invictus?(ispisala sam laznog i dodala pravog kojota)

Edited by MayDay
Posted

ma nije, taj se lazno predstavlja.ih, pa misko je boss, ostali samo rade da bi preziveli. mada sam stvarno popizdeo sto seli megu u krusevac.

Posted
a kazi mi, ko je jaci? miskova firma ili saviceva invictus?
nnegovanovic-superliga-nagrade-009.jpgU mad?
Posted
:lol:
Posted
ih, pa misko je boss, ostali samo rade da bi preziveli. mada sam stvarno popizdeo sto seli megu u krusevac.
:) misko car.a kazi mi otkud nauljeni paskual na sajtu kod savica? u kojoj su oni semi?
Posted

Pa Savić ga je doveo u Barsu, ako se ne varam...

• 1 month later...
Posted (edited)

misko doveo novicu, igrace u megi nekoliko utakmica kada se oporavi.misko_raznatovic_miodrag_240812.gif

Edited by kojot
Posted

Ja cu glasati za Miska kad se bude kandidovao za precednika!

Posted

sad kod mog ujaka bio jedan sto mu sin miskov pulen i misko ga vrljnuo u usa na jedan koledz, ali ga ne drzi na vebsajtu. sve to ima svoje i sigurno misko zna zasto.i ja cu glasati za miska kad se bude kandidovao za predsednika.

Posted
sad kod mog ujaka bio jedan sto mu sin miskov pulen i misko ga vrljnuo u usa na jedan koledz, ali ga ne drzi na vebsajtu. sve to ima svoje i sigurno misko zna zasto.i ja cu glasati za miska kad se bude kandidovao za predsednika.
Pa juce je pomenuo da koledz nije pravi put za evropske kosarkase i da nisu vidljivi u daljem toku karijere osim ako nisu NBA kvalitet. Takodje je rekao da ne radi sa igracima koji izlaze sa koledza, vec samo sa onima koji nakon koledza odigraju sezonu, dve u Evropi pa onda proceni da li su mu interesantni da ih zastupa.
Posted

Podzemni udari :mad:http://www.sportal.rs/news.php?news=90596

Posted

Pa naravno da je tako.. Niste mi jasni vi koji bi ga za precednika :isuse::frust: :frust:

Posted

glup i banalan tekst. na stranu miki ali to je ona prica o menadzerima i repki.