Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 vidim da ga je pitao neki kojot ali to nisam ja :D
MayDay Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) ma lazes?! pa taj je mene zapratio, pa onda i ja njega misleci da si ti. o boze! sad cu da ga ispisem.a kazi mi, ko je jaci? miskova firma ili saviceva invictus?(ispisala sam laznog i dodala pravog kojota) Edited December 5, 2012 by MayDay
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 ma nije, taj se lazno predstavlja.ih, pa misko je boss, ostali samo rade da bi preziveli. mada sam stvarno popizdeo sto seli megu u krusevac.
Joe D Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 a kazi mi, ko je jaci? miskova firma ili saviceva invictus? U mad?
MayDay Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ih, pa misko je boss, ostali samo rade da bi preziveli. mada sam stvarno popizdeo sto seli megu u krusevac.:) misko car.a kazi mi otkud nauljeni paskual na sajtu kod savica? u kojoj su oni semi?
Jose Raul Capablanca Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Pa Savić ga je doveo u Barsu, ako se ne varam...
Кристофер Лумумбо Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 (edited) misko doveo novicu, igrace u megi nekoliko utakmica kada se oporavi. Edited January 7, 2013 by kojot
Calavera Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ja cu glasati za Miska kad se bude kandidovao za precednika!
MayDay Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 sad kod mog ujaka bio jedan sto mu sin miskov pulen i misko ga vrljnuo u usa na jedan koledz, ali ga ne drzi na vebsajtu. sve to ima svoje i sigurno misko zna zasto.i ja cu glasati za miska kad se bude kandidovao za predsednika.
1n54jd3r Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 sad kod mog ujaka bio jedan sto mu sin miskov pulen i misko ga vrljnuo u usa na jedan koledz, ali ga ne drzi na vebsajtu. sve to ima svoje i sigurno misko zna zasto.i ja cu glasati za miska kad se bude kandidovao za predsednika.Pa juce je pomenuo da koledz nije pravi put za evropske kosarkase i da nisu vidljivi u daljem toku karijere osim ako nisu NBA kvalitet. Takodje je rekao da ne radi sa igracima koji izlaze sa koledza, vec samo sa onima koji nakon koledza odigraju sezonu, dve u Evropi pa onda proceni da li su mu interesantni da ih zastupa.
Joe D Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Podzemni udari :mad:http://www.sportal.rs/news.php?news=90596
Timmy Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Pa naravno da je tako.. Niste mi jasni vi koji bi ga za precednika :frust:
kim_philby Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 glup i banalan tekst. na stranu miki ali to je ona prica o menadzerima i repki.
Recommended Posts