gervasius twinkleminkleson Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dobra epizoda, i Nick Kroll je super. Ali Britte i Piercea skoro da nije bilo u epizodi :(
Calavera Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 (edited) This thursday: Mjuzikl! Harmonu se to nista ne svidja. Ja sam doduse nasao samo ovaj 1 klip, ne znam gde da se potpisem za tu polovinu epizode... :( Edited December 7, 2011 by Calavera
Lrd Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) :(I sad ti meni reci, Kalavero, da ovo nisu znaci dekadencije i da je serija i dalje sveža, bistra, inteligentna i duhovita kao i pre? Jedine dobre mjuzikl epizode u sitkomima su u Family Guyu. Edited December 7, 2011 by Lrd
Calavera Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Ne znam sta da ti kazem ako ti se ideja ne svidja (mrtav si iznutra :() ali stavi drugu recenicu u spojler, neki ljudi ne vole da znaju sta ce se desavati u sledecoj epizodi.
Lrd Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ne znam sta da ti kazem ako ti se ideja ne svidja (mrtav si iznutra :() ali stavi drugu recenicu u spojler, neki ljudi ne vole da znaju sta ce se desavati u sledecoj epizodi.Stavio sam spojler, mada ni ja ne znam šta će se dešavati u sledećoj epizodi. :)A samo sam bio mrtav iznutra, sada sam se ponovo rodio sa još istančanijim ukusom i smislom za humor, prema kome je nova sezona Komjunitija pala sa trona na deobu nezavidnog šestog mesta.
gervasius twinkleminkleson Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 A nije bash toliko losha ova sezona. Prvih par epizoda su dosadne, ali sve je bolje kako odmice sezona.
nemoderisani Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 A nije bash toliko losha ova sezona. Prvih par epizoda su dosadne, ali sve je bolje kako odmice sezona.Istina, kao što je istina da su mjuzikli bulja, i to nije stvar ukusa već činjenica.
gervasius twinkleminkleson Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ne znam, ona mjuzikl epizoda Buffy je bila super :)Ali da, mjuzikli su gay.
Lrd Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) A nije bash toliko losha ova sezona. Prvih par epizoda su dosadne, ali sve je bolje kako odmice sezona.Nisam ja govorio da je loša serija uopšte, samo da je treća sezona vidno i osetno slabija od prve dve.Istina, kao što je istina da su mjuzikli bulja, i to nije stvar ukusa već činjenica. Ne znam, ona mjuzikl epizoda Buffy je bila super :)Ali da, mjuzikli su gay.Mjuzikl epizode - 'ajde. Ali mjuzikl kao mjuzikl je do jaja, a vi nemate pojma. Edited December 7, 2011 by Lrd
time4heroes Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 jutros pred posao histerično menjam kanale, i u jednom trenutku čujem "oh christmas troy, oh christmas troy".i kao šta je ovo? Kad ono Community sa srpskim titlom? da skratim, Pink Family emituje Community, i to TRI puta dnevno SVAKOG DANA!
Lrd Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dobra je, smešna je, dobre su pesme, ali me baš zanima kako će se svideti mrziteljima mjuzikala.
copkillah Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Volim Community ali mi ovo nije epizoda za pamćenje, ok i ništa više :)
Calavera Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 (edited) Nisam ni ja neki ljubitelj mjuzikala, ali uopste nije bilo lose. :) Sad nekoliko meseci bez Komjunitija, mada bolje i to nego da zauvek ostanemo bez njih, jos uvek postoji sansa da se i to desi. :( Doduse, ovo bi bilo sasma™ pristojno finale. Edited December 9, 2011 by Calavera
gervasius twinkleminkleson Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 (edited) @BKBMGHey community family it looks like I'm retuning to the classroom one mo gin in janEpizodu josh nisam gledao. Edited December 9, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Lrd Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 @BKBMGEpizodu josh nisam gledao.Da, Omar se kao pojavljuje u ovoj sezoni. Kakav uber fail. Nije trebalo da me podsećaš, kakva šteta.
Recommended Posts