Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Community

Featured Replies

#sixseasonsandmovie

• Replies 440
  • Views 36.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

U odnosu na poslednju epizodu pre pauze, rejtinzi skocili za 43%. :Hail: Ako ne bude veceg pada, cetvrta sezona je 1 neminovnost.
43!!!!!!!! :Hail: :Hail: Nije fer da se ukine Community, stvarno. Bar četvrta sezona, da završe koledž i da se venčaju Džef i Brita i to je to.
43!!!!!!!! :Hail: :Hail: Nije fer da se ukine Community, stvarno. Bar četvrta sezona, da završe koledž i da se venčaju Džef i Brita i da se takodje vencaju Troy i Abed (prvo naravno da izadju iz plakara™) i to je to.
FTFY.

Nadam se četvrtoj sezoni kao i vi ali ova epizoda mi je bila totalno razočarenje.

Iako treća sezona stvarno nije na nivou prve dve, temeljito sam uživao u epizodi.Nedostajala mi je serija.
+ eanShvatio sam da bih vrlo voleo jos 1 sezonu Komjunitija. Samo da Chevi Chejs pozivi dovoljno dugo.
Samo da Chevi Chejs pozivi dovoljno dugo.
Mene je sablaznilo kada sam čitao, ali svi govore da je Chase drkadžija IRL i da uopšte nije zabavan tip. :blink:
  • Author

To je stara prica bas i gotovo sigurno istinita.

O da, tužno, ali izgleda i istinito :(

znači nije morao puno da glumi, samo da bude svoj :D

Mene je sablaznilo kada sam čitao, ali svi govore da je Chase drkadžija IRL i da uopšte nije zabavan tip. :blink:
kada je imao veče u frajers klabu roštiljanje je bilo oko njegovih finansija i navodnih kokainskih navika našta se žestoko nadrkao, a gotovo cela ekipa sa kojom je radio saturday night live nije želela da se pojavi

Edited by korindjar

Dobro, kontam da je to posledica toga što je praktično postao has-been (da nije bilo Komjunitija). Ili je možda uvek bio takav, ne znam :unsure:

• Author

Jos jedna "onako" epizoda, ali otkacio sam na Jeongov physical comedy. :Dedit: otmFs.gif

Edited by Calavera

Jos jedna "onako" epizoda
Јес'вала. Свако игра стереотип себе. Било ми мило да гледам, али се ниједном нисам насмејао. :(

pucajte mi u noge ali ja se zaista nadam da neće biti sledeće sezone pa da svi možemo ovde da se skupimo i pričamo o neverovatnoj nepravdi i da godinama kasnije stavljamo community na vr' liste 'serija ukinutih pre svog vremena'.nedavno sam gledao starije epizode i setio se nekada sjajnih (na momente veoma dirljivih) odnosa među likovima zbog kojih sam seriju i stavio u obaveznu watchlistu, a koji jednostavno više ne postoje jer se sve pretvorilo u usiljeni, brzo istrošeni gimmicky "meta-humor" i čekanje da vidimo koju pop referencu će parodirati u novoj epizodi. bojim se da je serija svoj peak već doživela a da će eventualna naredna sezona ličiti na dogodovštine grupe veoma simpatičnih drugara koji se super zabavljaju u trpezariji psihijatrijske bolnice.

• Author

Ima nesto u tom strahu od eventualnog pada kvaliteta. Meni bi recimo sve preko cetvrte sezone bilo mnogo, hocu da ih vidim kako diplomiraju i to mi je dosta. Stvarno nema razloga da ih pratimo i posle Greendalea.