Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Community

Featured Replies

• Author

Solidna epizoda, taman toliko da nista ne mozes reci ni za ni protiv. <_< Bar smo opet videli Goodmana.

• Replies 440
  • Views 36.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

haha, meni odlicna epizoda ! astronaut in the corner making paninis ! :lol::Hail:

Nije losa, dio sa Troyem, Goodmanom itd mi je mnogo bolji nego ovaj sa Piercem, ali sve u svemu dobra epizoda :)

svi ste prestali da pratite ? lepa epizodica sa par dobrih fora

jeste, odlicna(nisam gledala komjuniti jedno vrijeme, smorio me, pa me bas prijatno iznenadila)

• Author
dean-moon.jpg:D
dean-moon.jpg:D
hihi. najbolje u ovoj epizodi je real time tweetovanje, sa pravim #AnniesMove hashtagom. u stvari, jako me je obradovalo što je ekipa ponovo počela da tvituje, jer davno nisam videla ništa zabavnije i što bolje proziva konkurenciju (shit my dad says, prošle godine) od Old white man says naloga. ako ste na tviteru, praćenje je obavezno. krenite odavde http://twitter.com/#!/oldwhitemansays

Ispucao sam sve i sada kao ostali smrtnici gledam jednu epizodu nedeljno <_<

Izgleda da je Community canceled :unsure:

• Author

Inace bih stavio Vaderov Big No, ali previse sam depresivan. :(Valjda ima nade...edit: uf.

Edited by Calavera

Videh još dve epizode za sada, prva 17.11. druga 1.12.

Ako su ih do sad trpili sa slabim rejtinzima, mogu valjda istrpit i do kraja ove sezone. A 3 sezone od po 23-24 epizode je, realno, skroz dovoljno. Sprdnja sto se uopste dovodi u pitanje Comunity, a onoliko smeca ima po 300 sezona <_<

• Author

Ako vec ne mogu da ostvare prvobitni plan (4 sezone), neka bar zavrse ovu k'o ljudi. :( Bila bi tragedija da se ponovi AD i da ih ukinu usred sezone.

Pa nek ih puste da diplomiraju!

nemoj bre u jednom danu da mi ukidaju 2 omiljene stvari angry.gifangry.gifangry.gif

a kad se samo setim koliko sam bio jadan i slep i izbrisao sve epizode posle 2 odgledane iz prvog serijala :lol: . zato sam nadoknadio ove 2 nedelje dok nije bilo epizoda zbog bejzbola pa ponovo odgledao sve od prve do poslednje epizode :)