slepa živana Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 18 hours ago, ragasto said: Gledao sam Belaćevićeve filmove davno, to su još bili DIVX-i. A sad se podsećam i vidim da sam dosta toga pomešao, vidim da su na YTu samo klipovi iz filmova. ja sam gledala neki kad na konju kreće za beograd u pohod na narodno pozorište da traži da mu postave scenario što je napisao. sve mi je u glavi da se zvao, ne pušim više... ali i meni se sve pomešalo. sećam se da je njegovo đuskanje bilo upečaljivo 2
ragasto Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 @slepa živana Konja...se sad više ni ne sećam iako mi zvuči poznato. Sve to što sam gledao mi izgleda kao gomila skečeva, kao ona tuča koju sam postavio. I guglam, piše da je snimio jako malo filmova, to valjda znači da mu je ceo opus jedan veliki kolaž. Hvala YTu, ovakvi uratci bi ostali na nekim video kasetama i pojeli bi ih pacovi. 1
ragasto Posted August 31, 2023 Posted August 31, 2023 Da uz YT dodam i Vimeo, sad nađoh film Tatin sin. I tekst iz 1996, o tužbi protiv Karanovića, o napuštanju uspešne karijere autoelektričara da bi uronio u svet umetnosti, 30 napisanih knjiga ... http://www.yugopapir.com/2016/04/radomir-belacevic-decak-iz-junkovca.html 1
stajebrebilo Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Imao sam čast da ga upoznam na premijeri Dečaka iz Junkovca... tada nije bilo tehnike da se napravi kakav selfi, a fotoaparati se nisu nosili u svakoj prilici.
Radoye Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Bio je u Subotici jednom prilikom na "festivalu jeftinog filma" krajem 90-tih, dobio nagradu za zivotno delo, cirkus napravio 1
Misko Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 1 hour ago, Radoye said: Bio je u Subotici jednom prilikom na "festivalu jeftinog filma" krajem 90-tih, dobio nagradu za zivotno delo, cirkus napravio Pa reci, ako si bio prisutan, sta je radio?
stajebrebilo Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Igrao garant onaj svoj ples, ritao se... 1
Misko Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Ja ladno tek sad saznajem da i mi imamo svog Vajsoa..
napadaj Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 Eksplozije u trejleru za Radošev film o Amerima be like
Radoye Posted September 1, 2023 Posted September 1, 2023 34 minutes ago, Misko said: Pa reci, ako si bio prisutan, sta je radio? 29 minutes ago, vookela said: Igrao garant onaj svoj ples, ritao se... Da, sve vreme se "ritao", ispaljivao fazone, ludovao... evo nasao sam neke fotke ovde: https://www.subotica.info/2000/08/13/winners 2
I*m with the pilots Posted September 6, 2023 Posted September 6, 2023 On 8. 8. 2023. at 22:50, Fakundo Sava said: A Sumrak u bečkom haustoru od MĐ ? Gde to ima ,piše da je bila premijera na rts još prošle godine Evo sad na festivalu Merlinka https://www.fcs.rs/retrospektiva-filmova-keneta-angera-i-mladena-djordjevica-na-4-merlinka-klasik-festivalu/
steins Posted September 14, 2023 Posted September 14, 2023 Pa šta je ovo krv ti jebem isusovu??? dabogda sve izgorelo........ 1 8
Recommended Posts