Jump to content
IGNORED

Srpski film

Corkscrew

Recommended Posts

Ja sam od tih. :unsure: Ne znam ni da li znam neku pesmu od Tome, verovatno sam negde cula neku ali ne umem da povezem sa njim.
ooo pa gde to da kazesh [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ja sam od tih. :unsure: Ne znam ni da li znam neku pesmu od Tome, verovatno sam negde cula neku ali ne umem da povezem sa njim.
Samo ti nisi kritikovala film [emoji3] i koliko vidim neces ga ni gledati.
A skroz je normalno i regularno da coveka ne privlaci kafana u tom smislu, ne vidim problem [emoji846]
  • +1 1

ja cu rado pogledati kad mi se namesti, mada nisam iz te nishe. opet, ko je ziveo u pravoj jugoslaviji, nije mogao da se ne sretne, makar informativno.

vesni peshic se svidja :hihi:

3 hours ago, gospa buba said:

ja cu rado pogledati kad mi se namesti, mada nisam iz te nishe. opet, ko je ziveo u pravoj jugoslaviji, nije mogao da se ne sretne, makar informativno.

vesni peshic se svidja :hihi:

Logično da joj se sviđa, Vesna je prava Jugoslovenka. Moj je problem što sam premlad (lol) pa slabo pamtim Jugoslaviju, Toma Zdravković i Zilha Barjaktarević su mi samo dva nebitna narodnjačka imena, ne mogu da ih razdvojim od Darka Lazića i Slavice Ćukteraš. Btw čak bih rekao da je Darko Lazić do 25-e godine postigao veću količinu ludila nego Toma do 50-e. Al eto, Toma je pevao, kockao i jebao sedamdesetih godina prošlog veka pa je to predivno, a Darko Lazić je proizvod raspale Srbije pa je on fuj.

• +1 1
  • -1 2
  • Tužno 1

Al eto, Toma je pevao, kockao i jebao sedamdesetih godina prošlog veka pa je to predivno, a Darko Lazić je proizvod raspale Srbije pa je on fuj.

I ne znaš koliko si u pravu. Kao da porediš čašu vina sa popravljanjem u kenjari.

A film svakako neću gledati, možda nekad na tv. Više pomeri 15 minuta dokumentarca sa Live Aid-a, nego dva sata raznih boemskih rapsodija.

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Nisam bila u pozoristu od kad je pocela korona. 

Sad obecala drugarici da cu da idem sa njom u bioskop. 

Onda cula koliko traje

Taj Maric prezgodan za ulobu,  nesto ne verujem.

Da slusam Tomu  na suvo  2,5 sata u bionji s maskim,  stra me unapred.

Bojim se da ce da ispadne da sam zena koja olako obecava😟

Edited by Sara