napadaj Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Da, ali drugačije se zvao, ako je to taj na koji mislim, a bilo je i stranih filmova.
napadaj Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 I ja, ali sam izgleda zaboravio da sam zapratio svojevremeno. Pomešao sam ga s ovim, mislio sam da je promenio ime i obrisao sve klipove, pa počeo da kači nove, ali sad vidim da i dalje postoji - https://www.youtube.com/channel/UCiI2DJhmaeCDlOv7qyQEuoQ/videos
ragasto Posted June 10, 2020 Posted June 10, 2020 Kao da su izbrisali stare filmove...? Znam da su imali te naslove, i mnogo više od ovoliko...
April Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 On 10.6.2020. at 5:48, foto said: uffff.... o mrtvima sve najbolje, ali jevtovic..... verovatno dobar pedagog, ali... svasta se naslusah o njemu tada Ovo me vrlo iznenađuje, Razgovarao sa Tanjom V. baš o Jevtoviću; pričala mi da je bio profesorčina i da ga je cela klasa jako rešpektovala. Ta klasa sa slike se inače smatra najboljom u novijoj istoriji FDU(pretpostavljam da računaju od prelaska na NBg).
msv Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 (Nova.rs) "Žikina dinastija" nakon 30 godina dobija nastavak Milena Marković nastavlja očev serijal
mustang Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 (edited) 16 minutes ago, Tsai said: jel ti znas nesto drugo osim da se stalno lupas po celu? (samo znatizeljna) Edited July 26, 2020 by mustang
slepa živana Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 ja se kroz maglu sećam da smo se već sprdali ovde na forumu kad je bila najava za taj film... ima tome. izlapetis forum kao u vicu, ona baba roza, ni kafu da nam skuva
gospa buba Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 jesmo pominjali kao kuriozitet da je ona, na sve shto vec jeste, cerka choveka koji je izmislio zikinu dinastiju i sestra choveka koji je javno muvao branku sovrlic za evropske integracije [emoji38]ol: sachekamo film. i biljana shta ce da kaze [emoji38]ol: sent from bubamoto
slepa živana Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 3 minutes ago, gospa buba said: jesmo pominjali kao kuriozitet da je ona, na sve shto vec jeste, cerka choveka koji je izmislio zikinu dinastiju i sestra choveka koji je javno muvao branku sovrlic za evropske integracije ol: sachekamo film. i biljana shta ce da kaze ol: sent from bubamoto moguće sve mi se čini da se pominjao nastavak pa da smo zato to bistrili a biljana ne znam šta će, svakako smo najebali kad bude kazala
koksy Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 ma kad je udarila na beše bane u malenoj Banjskoj, ovo joj je sad čist zicer.
Recommended Posts