September 1, 20222 yr Jbt, baš sinoć gledao tu epizodu. Bindžujemo seriju, nadoknađujemo gradivo. Remev delo. Pratimo kroz seriju i evoluciju mobilne telefonije i interneta.
September 1, 20222 yr 4 minutes ago, Plajvi said: I saw that movie, I thought it was bullshit Cocksuckers moved nuclear weapons into Cuba, pointed 'em right at us!
December 25, 20222 yr Počeo da gledam ispočetka. Prvih sezona se baš slabo sećam, davno sam ih gledao na tv-u.
December 25, 20222 yr 9 minutes ago, mraki said: Odgledate svih 80+ epizoda? Ja planiram ovo da razvučem par meseci… Pa nego kako? Kao kad gledaš Maratonce ili Ko to tamo peva...
December 25, 20222 yr 4 hours ago, mraki said: Počeo da gledam ispočetka. Prvih sezona se baš slabo sećam, davno sam ih gledao na tv-u. Prve tri su master class u svemu
December 25, 20222 yr 47 minutes ago, mraki said: Odgledate svih 80+ epizoda? Ja planiram ovo da razvučem par meseci… da
December 25, 20222 yr 1 minute ago, munze said: pa kolko traje to gledanje? 10 dana,15 ? Zavisi od kolicine alkohola