Jump to content
IGNORED

The Sopranos

korindjar

127 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Dobro, Toni da je u srednjim tridesetim ima smisla, deca mu imaju 12-15 godina a sigurno nije žurio sa porodičnim stvarima.

Tu je Kris previše star, serija ga tretira kao da je neki balavac u ranim dvadesetim. Meni su i on i Eid (Mubarak) prematori za tu nezrelu blentavu ulogu koja se traži.

Posted

U Goodfellas je bio tačno 20something kiddo

spider-michael-imperioli--300-75.jpg&f=1

• +1 1
Posted

Juče sam gledao film. Samo ispadaju isti likovi kao u Sopranosima :)

Posted

Ima pristojan HBO tv film "Gotti" sa Assanteom u glavnoj ulozi, koju je maestralno odglumio. Pusi ima veliku ulogu, glumi mu brata, Poli glumi Polija, jelte, zatim, tu je i Corrado u ulozi consiglierija, glavni FBI tip je ista njuška kao i u seriji... sigurno sam još nekog propustio...

• 2 weeks later...
Posted

u kojoj epizodi su ubili pusija?

gledam na preskok pa mi izgleda promaklo

Posted

Poslednja epizoda druge sezone, ako me secanje ne vara

Posted

sad sam na s01e13 mislio sam da je na kraju prve

Posted

zadnji razgovor polija i tonija

izgleda da je poli znao da gazda odlazi

spacer.png

• +1 1
Posted (edited)

Završih opet sa premotavanjem svih 86 ep, i opet me razvali kraj. Scena sa Juniorom u bolnici, uh :cry: 

Restoran i Don’t stop believing pogledao par puta, kao ni posle prvog gledanja te 2007. ni sad nisam stekao osećaj da se bilo šta tu odigralo, ubačena je tona suspensa ali mislim da je to sve. A s obzirom da je Carlo flipnuo, Tonija je vrv čekala možda i gora sudbina od brzog kraja. Chase je odradio 360 zakucavanje, misterija će ostati mnogo pošto ne bude ni njega ni nas.

Opet ko bi napravio move na njega - pročitah skoro teoriju o Patsiju, kao ultimativna osveta za blizanca, ali ne pije mi vodu, nema on ni muda nit mu je to pametno pred orodjavanje sa Sopranovima. Brooklyn ostaje kao jedina opcija, moguće da bi poslali poruku da nisu slabići i da ko fol osvete gazdu kog su btw prodali. Ako su ga i roknuli, tipujem na 2 crnca, to bi bila karma na kraju posle tone rasizma prema njima tokom cele serije, plus priče o crncima koji su ga u mladosti “napali” pa je propustio pljačku kad je Blundeto najebo. Takodje za sva ubistva su uglavnom angažovani uličari, retko likovi kao ovaj u Members Only jaši koji ode u wc i važi za glavnog osumnjičenog na internetima. 

Edited by ducca
  • 4 weeks later...
Posted
On 4.9.2020. at 2:15, ducca said:

Završih opet sa premotavanjem svih 86 ep, i opet me razvali kraj. Scena sa Juniorom u bolnici, uh :cry: 

isto krenuo reprizno, prva repriza i fino vozi, lepo je ostarila

s06e19 je možda najbolja epizoda nekog serijala koji sam gledao

remek delo

Posted

Ja neki dan uhvatio meni omiljenu epizodu na HBO, S03E11. Rezirao je Steve Buscemi a to je ona epizoda kad se Kris i Poli izgube u sumi po snegu. Carski!

• +1 1
Posted

"he killed 16 Czechoslovakians guys"

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

"he killed 16 Czechoslovakians guys"

То је баш царски. Једна од ретких епизода у којој сам имао за кога да навијам...

Posted (edited)

Meni cela serija postaje duplo bolja posle te epizode sa snegom. Prva sezona je sprdnja u odnosu na ostatak.

Edited by Mos