Weenie Pooh Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Dobro, Toni da je u srednjim tridesetim ima smisla, deca mu imaju 12-15 godina a sigurno nije žurio sa porodičnim stvarima. Tu je Kris previše star, serija ga tretira kao da je neki balavac u ranim dvadesetim. Meni su i on i Eid (Mubarak) prematori za tu nezrelu blentavu ulogu koja se traži.
Hamlet Strašni Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 Juče sam gledao film. Samo ispadaju isti likovi kao u Sopranosima
pariah Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 Ima pristojan HBO tv film "Gotti" sa Assanteom u glavnoj ulozi, koju je maestralno odglumio. Pusi ima veliku ulogu, glumi mu brata, Poli glumi Polija, jelte, zatim, tu je i Corrado u ulozi consiglierija, glavni FBI tip je ista njuška kao i u seriji... sigurno sam još nekog propustio...
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 u kojoj epizodi su ubili pusija? gledam na preskok pa mi izgleda promaklo
ZokiAsov Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Poslednja epizoda druge sezone, ako me secanje ne vara
kud u maglu Simoviću Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 sad sam na s01e13 mislio sam da je na kraju prve
patofiza Posted August 31, 2020 Posted August 31, 2020 zadnji razgovor polija i tonija izgleda da je poli znao da gazda odlazi 1
ducca Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 (edited) Završih opet sa premotavanjem svih 86 ep, i opet me razvali kraj. Scena sa Juniorom u bolnici, uh Restoran i Don’t stop believing pogledao par puta, kao ni posle prvog gledanja te 2007. ni sad nisam stekao osećaj da se bilo šta tu odigralo, ubačena je tona suspensa ali mislim da je to sve. A s obzirom da je Carlo flipnuo, Tonija je vrv čekala možda i gora sudbina od brzog kraja. Chase je odradio 360 zakucavanje, misterija će ostati mnogo pošto ne bude ni njega ni nas. Opet ko bi napravio move na njega - pročitah skoro teoriju o Patsiju, kao ultimativna osveta za blizanca, ali ne pije mi vodu, nema on ni muda nit mu je to pametno pred orodjavanje sa Sopranovima. Brooklyn ostaje kao jedina opcija, moguće da bi poslali poruku da nisu slabići i da ko fol osvete gazdu kog su btw prodali. Ako su ga i roknuli, tipujem na 2 crnca, to bi bila karma na kraju posle tone rasizma prema njima tokom cele serije, plus priče o crncima koji su ga u mladosti “napali” pa je propustio pljačku kad je Blundeto najebo. Takodje za sva ubistva su uglavnom angažovani uličari, retko likovi kao ovaj u Members Only jaši koji ode u wc i važi za glavnog osumnjičenog na internetima. Edited September 4, 2020 by ducca
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 On 4.9.2020. at 2:15, ducca said: Završih opet sa premotavanjem svih 86 ep, i opet me razvali kraj. Scena sa Juniorom u bolnici, uh isto krenuo reprizno, prva repriza i fino vozi, lepo je ostarila s06e19 je možda najbolja epizoda nekog serijala koji sam gledao remek delo
Behemoth Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ja neki dan uhvatio meni omiljenu epizodu na HBO, S03E11. Rezirao je Steve Buscemi a to je ona epizoda kad se Kris i Poli izgube u sumi po snegu. Carski! 1
John Coltrane Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 "he killed 16 Czechoslovakians guys"
Hamlet Strašni Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 2 hours ago, John Coltrane said: "he killed 16 Czechoslovakians guys" То је баш царски. Једна од ретких епизода у којој сам имао за кога да навијам...
Amos Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) Meni cela serija postaje duplo bolja posle te epizode sa snegom. Prva sezona je sprdnja u odnosu na ostatak. Edited September 28, 2020 by Mos
Recommended Posts