John Coltrane Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 Scena kad Furio stoji pored pijanog Tonija i pisaju ispred helikoptera u AC i tacno vidis kako razmislja da ga gurne na elisu!!! Karmela sa Vik Mustom, tapetarom, koji je zet Roberta Patrika (zaboravih kako se zove u seriji) koji je sve prokockao, inace Tonijev skolski. Te partije pokera su epske scene takodje...
Ratamahatta Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 ... Kad je Poli ugusio babu jastukom jer ga je uhvatila kako joj pljacka ustedjevinu pa se pravio blesav.
John Coltrane Posted July 18, 2020 Posted July 18, 2020 2 hours ago, Plajvi said: ... Kad je Poli ugusio babu jastukom jer ga je uhvatila kako joj pljacka ustedjevinu pa se pravio blesav. A kevu mu izbegavali u starackom domu, on popizdeo Kad rece kevu, u stvari tetku.
patofiza Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 kraj serije je avangardno genijalan ali sam se cesto pitao kako bi izgledala sledeca epizoda kako bi regavala karmela sin cerka, na njihove oci je ubijen toni, sta bi bilo sa njima, melfi kad vidi da je toni otisao, ko ga je pustio niz vodu, ko bi preuzeo porodicu...
Ratamahatta Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Iskreno, mislim da su ubijeni svo cetvoro. Glorified crew preuzima Petsi, Poli umire ubrzo, ali su sad statisticka greska i drze mrvice, a NY masinerija ih usisava i stavlja pod svoje. Ima jedna scena kad Petsi i Burt pokusavaju iznudu u nekom malom coffee shop-u (a-la Starbucks), pa ne uspeju jer je korporacija a ne mali biznis... Pa kazu 'It's over for the little guy.' Isto to se desilo i familiji.
Bogotac Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 ok,vreme je da i ja pogledam ovu seriju posle toliko hvalospeva
Бруклинский Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Najbolja riba u seriji mi je bila Valentina La Paz A najjaca fora je bila kada je Toniju rekla sta je sve radila Ralfiju
April Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Ja sam se dosta bavio muzikom iz Sopranosa (nešto sam i ovde pisao o tome, https://parapsihopatologija.com/forums/index.php?/topic/17297-Priča-o-pesmi#entry2235779).To je serija o kojoj bi se mogli pisati tomovi knjiga, neverovatan koloplet važnih detalja koji se otkrivaju pri svakom novom gledanju. Čak preporučujem da se više kopa po komentarima na YT nego po objavljenim esejima, jer su lični doživljaji prava mala riznica.Sent from fav toy
patofiza Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 On 27.7.2020. at 5:40, Бруклинский said: Najbolja riba u seriji mi je bila Valentina La Paz 1
kud u maglu Simoviću Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 (edited) upravo počeo opet s01e01, kako red nalaže zanimljivo je sad pratiti likove kad znaš kako će se razvijati njihova priča(sudbina) Edited July 31, 2020 by kud u maglu Simoviću
Hamlet Strašni Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Jel se to meni čini ili ima gomila plasiranja proizvoda u seriji - koka kola i filips najviše?
Recommended Posts