napadaj Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Kako Sil najgori jbt? Meni je omiljen, a znam još dosta ljudi koji ga obožavaju. Genije. Čovek i nije glumac, pojavio se u još svega 2-3 serije i filma. Tip je gitarista u bendu Brusa Springstina već 40 godina, inače.
Meazza Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 Znam da je gitarista, ali u seriji se svodi na pravljenje one face. Lik nema nikakvu dubinu ili pricu, a do samog kraja serije je drugi covek piramide.
napadaj Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 (edited) Pa njegova priča je da je najpametniji i najsmireniji tu, verovatno je jedini hladnokrvni lik u seriji. Još ona njegova šarena odela i košulje, najbolja frizura, položaj glave... Fenomenalan lik, prava mafijaška desna ruka nadrkanog bosa. Edited June 11, 2019 by napadaj
John Coltrane Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 18 minutes ago, napadaj said: Pa njegova priča je da je najpametniji i najsmireniji tu, verovatno je jedini hladnokrvni lik u seriji. Još ona njegova šarena odela i košulje, najbolja frizura, položaj glave... Fenomenalan lik, prava mafijaška desna ruka nadrkanog bosa. A tek sujeverje kad se kartaju a on ne da klincu da mu pocisti sir I prsutu oko cipela. Ili kad upada kod Ralfija da pokupi igracicu koje nema u Bingu 3 dana. Genijalan lik, bez obzira sto Nike zavrsio akademiju, dobar je pred kraj kad je acting boss.
Meazza Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 (edited) Da, dobar je kad se kocka, to jeste. (Scena sa "the cheese fuck" je hilarious ) Edited June 11, 2019 by Meazza
napadaj Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 25 minutes ago, John Coltrane said: A tek sujeverje kad se kartaju a on ne da klincu da mu pocisti sir I prsutu oko cipela. Ili kad upada kod Ralfija da pokupi igracicu koje nema u Bingu 3 dana. Genijalan lik, bez obzira sto Nike zavrsio akademiju, dobar je pred kraj kad je acting boss. Legendaran momenat! Kao i ovaj, iako je imitacija
Amos Posted June 11, 2019 Posted June 11, 2019 3 hours ago, John Coltrane said: gde se rusi veliki italijansko-katolicko-mafijski ep o majci kao svetinji koja je nedodirljiva i koju ne smes ni popreko da pogledas, a kamoli nesto drugo. Rusi se ceo mit/klise familije kao piramidalne jedinice koja se drzi zajedno, koja jedino vredi, koja nudi jedinu zastitu i u koju se ima poverenja. Cim neko pozeli napolje ili ne daj boze pomisli da propeva vise nista od te cuvene familije, ide na dno ili u sumu ili mu se udavi u prigodnom trenutku. Suptilno prikazano licemerje cele koza nostra price je Chase doktorirao u seriji.
Fakundo Sava Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Sil za desetak dana u Kg na Arsenal festu,ajd da se spomene Na kraju serije ako se sećam on je na aparatima u bolnici,jel nije definitivno zaginuo, to je ostavljeno kao cliffhanger ili je beše preminuo
zorglub Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Ja se na ovu scenu savijam od smeha, koliko god puta da sam je video:
Recommended Posts