kud u maglu Simoviću Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 odem u tutin i tamo registrujem auto sa bg tablicam?!?
napadaj Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) Da da može Ali samo ako produžavaš registraciju, ne možeš npr. da kupiš auto u Tutinu i da ga tamo prebaciš na BG tablice. Edited September 23, 2023 by napadaj 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 2 hours ago, Valkyrie said: Kad prođeš 11.April, na samoj velikoj krivini gde skrećeš levo ka Okove, ima servis i čišćenje (dezinfekciju) klime, bila reklama da je 1500 din. Inače, i ja kad se setim gasim klimu ranije a ostavljam ventilaciju pa pootvaram prozore, samo što to nije uvek. hvala, provericu, bas me zivcira to. inace isto to radim sa klimom, gasim pre parkiranja, kad se setim ofc... zvoca mi matori stalno o tome
Desmond Bojčinski Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: odem u tutin i tamo registrujem auto sa bg tablicam?!? Pre neki dan zakazao Puntišu za tehnički u BG pre posla, kospođa me "nije dobro razumela" i odradila i tehnički i registraciju i nalepnicu i sve. Kaže može to od korone, nebitno što su SM table, gdegod. Edited September 23, 2023 by Desmond Bojčinski 1
Eleniko Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 Čekaj, hoćete da mi kažete da sa Bg tablama mogu da uradim komplet tehnički i registraciju u recimo Preševu ili Vranju Pa to mi je vrh u scenariju da se vraćam sa ostrva za Bgd zbog registracije 1
Desmond Bojčinski Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) Da izreklamiram, henex na NBG, Jurija Gagarina. Tehnički je trajao 30 i kusur minuta dok je prošli u maju za Pežoa u SM trajao sat vremena, ne znam na koju foru. PS, jel one žute trake po Jurija Gagarina stvarno samo za taksi i bus od 7do9 i od 14 do 18? Ili će mi stigne čestitka jer sam oko 1 vozao po njima? Edited September 23, 2023 by Desmond Bojčinski
napadaj Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 14 minutes ago, Eleniko said: Čekaj, hoćete da mi kažete da sa Bg tablama mogu da uradim komplet tehnički i registraciju u recimo Preševu ili Vranju Da. 1
napadaj Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 10 minutes ago, Desmond Bojčinski said: PS, jel one žute trake po Jurija Gagarina stvarno samo za taksi i bus od 7do9 i od 14 do 18? Da 1
Mr.Mxyzptlk Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 dao kola da se ociste spolja i unutra u majamiju, u dz kenedija. ugl, vise nista ne smrdi iz venta. sta su radili nemam pojma.
Grunf Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 On 23. 9. 2023. at 18:57, Desmond Bojčinski said: Da izreklamiram, henex na NBG, Jurija Gagarina. Tehnički je trajao 30 i kusur minuta dok je prošli u maju za Pežoa u SM trajao sat vremena, ne znam na koju foru. PS, jel one žute trake po Jurija Gagarina stvarno samo za taksi i bus od 7do9 i od 14 do 18? Ili će mi stigne čestitka jer sam oko 1 vozao po njima? jesu. kamere za to imas kod bljuvaka. ne znam da li ona kod pijace juri to, ili je samo nadzor. 1
El Guapo Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Prošle godine kupio sam polovnjak, pre tehničkog bio je na servisu, gde su između ostalog rađene zadnje kočnice(zamenjeni paknovi), pre neki dan ponovo na tehničkom, u međuvremenu je auto prešao smešnu kilometražu, a neposredno pre trhničkog zamenjeni su diskovi na prednjim kočnicama i na tehničkom sam prošao, ali im smeta da zadnja kočnica slabije koči, to jest slabije od prednje, sveže servisirane. Ako sam prošle godine menjao paknove, ima li potrebe ponovo ići u servis i koliko se uopšte treba osloniti na te primedbe sa tehničkog, jer svako nađe nešto svoje, što prethodnik nije ni spomenuo?
beeva Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 U kom smislu slabije koci? Kociona sila slaba ili je razlika sile kocenjaa izmedju točkova veca od dozvoljene?
El Guapo Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Pa valjda je razlika veća, nisam baš razumeo, prednje su dobre nove, a ta zadnja kao slabija, mada je i ona menjana prošle godine, a i par nedelja pre tehničkog, auto je bio na proveri u servisu i menjali su samo prednje.
Eleniko Posted September 26, 2023 Posted September 26, 2023 pa i ako je fiat, da li postoji kvar na fiatu koji servis goran na altini ne može da reši 1
Recommended Posts