April 8, 20223 yr probao ono “lasersko” pranje kod petoševića za 500 kinti 6min, bolje i od četki i od puškaranja rabiću uslugu i dalje
April 8, 20223 yr 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: probao ono “lasersko” pranje kod petoševića za 500 kinti definisi "lasersko pranje" kako se razlikuje od cetki u Merkatoru, recimo? Manje grebe lak? Brze se susi?
April 8, 20223 yr nema četke, mlaznice i na kraju fen obigravaju oko automobila evo ovako, čak mislim da je ista firma aso-ler u pitanju Edited April 8, 20223 yr by kud u maglu Simoviću
April 8, 20223 yr U Novom Sadu kod piramide, od ponoci do 8 ujutro je 200 dinara.Jos mi se nije desilo da cekam, mislim da ljudi jos uvek ne znaju za to. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
April 9, 20223 yr 7 hours ago, kyrre said: U Novom Sadu kod piramide, od ponoci do 8 ujutro je 200 dinara. Jos mi se nije desilo da cekam, mislim da ljudi jos uvek ne znaju za to. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk Šta je tačno 200 din?
April 9, 20223 yr 24 minutes ago, Filozof manijak said: To je ona benzinska pumpa iza Sajma, na početku Hadži Ruvimove. Jbt, ja tamo sipam gorivo poslednjih 5 godina, na pamet mi ne bi palo da se to zove piramida...
April 9, 20223 yr Ima onu skalameriju od šipki u tom piramidalnom obliku, otud i nadimak. Mada, meni je kad kažu Piramida, prva asocijacija onaj tržni centar u Bgdu
April 9, 20223 yr 16 minutes ago, Filozof manijak said: Ima onu skalameriju od šipki u tom piramidalnom obliku, otud i nadimak. Mada, meni je kad kažu Piramida, prva asocijacija onaj tržni centar u Bgdu Pa i meni je Bg prva asocijacija...
April 9, 20223 yr Šta je tačno 200 din?Imas 2 nivoa pranja, ja uvek uplatim veci, za 200 din.Pranje odozdo, 6 minuta pranje sa svih strana i susenje na kraju. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk