James Marshall Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 A ako ćeš blutut onda ti je bolje onaj FM mini predajnik što odabereš na koju će frekvenciju da emituje lokalno
Tsai Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 to , ali kao ima i blutut varijanta, bez kabla. mislio sam da ima neka prodavnica u bg mozda
James Marshall Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Just now, Tsai said: to , ali kao ima i blutut varijanta, bez kabla. mislio sam da ima neka prodavnica u bg mozda Ja sam skoro tražio nešto slično u jednoj prodavnici mobilnih (pogledaj par sajtova) ali zbog male potražnje ne drže na lageru uglavnom tu sitnu galanteriju. Bolje ti je ganjaj ove Kupindo KP likove
James Marshall Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 https://m.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/autopunjaci-i-fm-transmiteri/fm-transmiter-za-auto-bluetooth-x5-mp3-fm/oglas/122466555#mhs0-1632005073100 A ovo?
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 (edited) 25 minutes ago, Tsai said: jel ima neko pojma gde da kupim blutut audio kasetu za kola ili onu kao adapter sa izlazom za telefone i tablete? ovih bt transmitera za kola ima gde hoćeš kp/limundo je šverc iz kine može svašta da ti zapadne, gigatron i tehnomanija imaju “brendirane” divajsove za 10+€ e ja kupio nešto vrlo slično na kp, radilo 10 dana i crkao kad se vratim za bg uzeću neki “brendirani” valjda ću biti bolje sreće msm ima i sennheiser za 200 i kusur, taj ću da si uzmem kad mi šljaka bude od 500€ dan Edited September 18, 2021 by kud u maglu Simoviću
Desmond Bojčinski Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Koristim ovaj sad će mu peta godina i radi kao i prvi dan. Jedina mana je što neka jača udarna rupa ga pomeri milimetar u ležištu za upaljač što je dovoljno da izgubi napajanje. Bio oko 5 evra kod Alije.
nesha taxista Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 E, pa te rupe su ključan razlog zašto sam ja digao ruke od te varijante nakon ko zna koliko kupljenih takvih transmitera. Sad kod mene svaka ulica ima i ležeće policajce, pa se to ležište razlabavi i gubi kontakt stalno.
zorglub Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 On 19.9.2021. at 0:54, kud u maglu Simoviću said: msm ima i sennheiser za 200 i kusur, taj ću da si uzmem kad mi šljaka bude od 500€ dan Za te pare lepo kupiš ceo HU sa handsfree-jem, dobar. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 šta je hu? ovo je profi varijanta, kad nećeš da se zezaš sa frekvencijama, oće radi/neće radi i sennheiser nije za kola no za bežično povezivanje raznoraznih divajsova sa sluškama, zato je i toliko
zorglub Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: šta je hu? Edit: Head Unit. Edited September 20, 2021 by zorglub 1
Peter Fan Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 On 19.9.2021. at 5:53, nesha taxista said: E, pa te rupe su ključan razlog zašto sam ja digao ruke od te varijante nakon ko zna koliko kupljenih takvih transmitera. Sad kod mene svaka ulica ima i ležeće policajce, pa se to ležište razlabavi i gubi kontakt stalno. Pa imaju i ovi sto se kace na vizor: Amazon.com: Jabra 100-46000000-02 Freeway Bluetooth In-Car Speakerphone (U.S. Retail Packaging),Black : Cell Phones & Accessories
Grunf Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 ima li iko iskustva sa android mlatimudijom u kolima?
maheem Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 56 minutes ago, Grunf said: ima li iko iskustva sa android mlatimudijom u kolima? Ja uzeo pre par godina kineza. Realno mi sluzi samo ko jukebox. Mape na njemu retko koristim jer više koristim na telefonu. Handsfree koristim al me retko ko zove. Usb prikljucak mi je riknuo, dvd se zaglavio ne reaguje Al srecan sam zbog jukeboxa. 1
Mil@n Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 1 hour ago, Grunf said: ima li iko iskustva sa android mlatimudijom u kolima? Imam ja joying, najgore moguće iskustvo, preklinjem dan kad sam ga kupio. A taj joying je kupio lik koji je totalni freak i garantujem da je googlao 80 meseci dok nije utvrdio da je taj najbolji. Kakvi su ostali, ne želim ni da znam. 1 1
Recommended Posts