May 30, 20195 yr 26 minutes ago, mustang said: dijana? citroen? anyway sve bih lambordzinine zapalila, toliko su im glasni auspusi bas me poremete. i nisam znala da ima SUV Ima. Urus i kida kako je dobar.
May 30, 20195 yr Nekoliko Lamboa je već izgorelo na pumpama, nije tako redak slučaj. Mislim da se lako nađe i na YT. Kad smo kod Francuza, možda ipak Bugatti?
May 30, 20195 yr 6 hours ago, Tresko said: Šta je to francusko auto? Francuzi ne proizvode automobile. A tek sto nece sad kad Renault kupi FIAT
May 30, 20195 yr Ako se dobro sećam bila je neka frka sa tom baterijom. Pre par godina sam razmatrao baš tog hibrida pa sam kao istraživao. Naravno moguće da sam u krivu pošto pamtim kao prosečna ameba
May 30, 20195 yr 25 minutes ago, ToniAdams said: pošto pamtim kao prosečna ameba i više nego što treba
May 31, 20195 yr na vratima iza vozaca me je neko udario i ulubljen je lim, ali boja nije skinuta, jel to prolazi novi tehnicki?
May 31, 20195 yr to ne bi trebalo da bude problem, ali zovi, za svaki slucaj, tehnicki u koji planiras da ides, pa pitaj.