August 13, 20186 yr pa ono, uvek mozes da uzmes advokata, samo sto u tvom slucaju mozes da se nadas stoji, tako da ti se to zapravo i ne isplati
August 16, 20186 yr "Crko" mi greskom elektricara pre par godina digitalni odometar (brojac kilometara), pokazuje samo -------. Da li je ovo problem za tehnicki ?
August 16, 20186 yr 46 minutes ago, defibrilator said: "Crko" mi greskom elektricara pre par godina digitalni odometar (brojac kilometara), pokazuje samo -------. Da li je ovo problem za tehnicki ? idi u sunce u zemun ne bi trebalo da prave problem oko toga Edited August 16, 20186 yr by kud u maglu Simoviću
August 18, 20186 yr Treba mi li PP aparat u kolima u Grčkoj i koji (znam da treba u teoriji, zanima me da li ga traže u praksi), i ako treba gde u Beogradu mogu da kupim atestirani aparat? Ima li ga po pumpama?
August 18, 20186 yr Treba ti, obavezan je. Ja sam kupila u Rodi neki običan, ima krupnim slovima tekst ispisan grčkim alfabetom pa reko' taj sigurno prolazi kod njih.
August 21, 20186 yr Kolega me uverava da je uspeo da sanira ogrebotine na vratima, nastale bahatošću drugih vozača koji ne vode računa kako otvaraju svoja vrata, nekakvim uljanim skidačem laka za nokte, ali isključivo bez acetona. Kaže ima ga u svim tim prodavnicama kozmetika, a i u Maxiju. Da li je neko još pokušavao ovo?
August 23, 20186 yr On 21.8.2018. at 14:02, Behemoth said: Kolega me uverava da je uspeo da sanira ogrebotine na vratima, nastale bahatošću drugih vozača koji ne vode računa kako otvaraju svoja vrata, nekakvim uljanim skidačem laka za nokte, ali isključivo bez acetona. Kaže ima ga u svim tim prodavnicama kozmetika, a i u Maxiju. Da li je neko još pokušavao ovo? То је исто што и уљани разређивач.Имаш га у свакој фарбари.
August 27, 20186 yr gde nositi ključ na popravku? polomila se ne samo plastika preko dugmića, nego i oni čipovi ispod par majstora nije moglo da pomogne
August 27, 20186 yr Meni je bravu na gepeku menjao "Ključko" u Jurija Gagarina, preko puta Kineza. Mogu ti dati br da pozoveš i objasniš pa da ti kaže ima li smisla popravka ili mora da se reže nov.