ToniAdams Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 pa ono, uvek mozes da uzmes advokata, samo sto u tvom slucaju mozes da se nadas stoji, tako da ti se to zapravo i ne isplati
defibrilator Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 "Crko" mi greskom elektricara pre par godina digitalni odometar (brojac kilometara), pokazuje samo -------. Da li je ovo problem za tehnicki ?
kud u maglu Simoviću Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 (edited) 46 minutes ago, defibrilator said: "Crko" mi greskom elektricara pre par godina digitalni odometar (brojac kilometara), pokazuje samo -------. Da li je ovo problem za tehnicki ? idi u sunce u zemun ne bi trebalo da prave problem oko toga Edited August 16, 2018 by kud u maglu Simoviću
Čutura Posted August 16, 2018 Posted August 16, 2018 mora da se upise kilometraza na tehnickom, to je moralo oduvek™
Ayatollah Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Treba mi li PP aparat u kolima u Grčkoj i koji (znam da treba u teoriji, zanima me da li ga traže u praksi), i ako treba gde u Beogradu mogu da kupim atestirani aparat? Ima li ga po pumpama?
Valk Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 Treba ti, obavezan je. Ja sam kupila u Rodi neki običan, ima krupnim slovima tekst ispisan grčkim alfabetom pa reko' taj sigurno prolazi kod njih.
Behemoth Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Kolega me uverava da je uspeo da sanira ogrebotine na vratima, nastale bahatošću drugih vozača koji ne vode računa kako otvaraju svoja vrata, nekakvim uljanim skidačem laka za nokte, ali isključivo bez acetona. Kaže ima ga u svim tim prodavnicama kozmetika, a i u Maxiju. Da li je neko još pokušavao ovo?
stajebrebilo Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Moze i sa nekom pastom 3M sa zelenim cepom... skida blaze i povrsne ogrebotine
Блок_64 Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 On 21.8.2018. at 14:02, Behemoth said: Kolega me uverava da je uspeo da sanira ogrebotine na vratima, nastale bahatošću drugih vozača koji ne vode računa kako otvaraju svoja vrata, nekakvim uljanim skidačem laka za nokte, ali isključivo bez acetona. Kaže ima ga u svim tim prodavnicama kozmetika, a i u Maxiju. Da li je neko još pokušavao ovo? То је исто што и уљани разређивач.Имаш га у свакој фарбари.
beyoncé Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 gde nositi ključ na popravku? polomila se ne samo plastika preko dugmića, nego i oni čipovi ispod par majstora nije moglo da pomogne
Valk Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Meni je bravu na gepeku menjao "Ključko" u Jurija Gagarina, preko puta Kineza. Mogu ti dati br da pozoveš i objasniš pa da ti kaže ima li smisla popravka ili mora da se reže nov.
ToniAdams Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 mislim da onaj kljucar iz 29tog radi te cipovane
Recommended Posts