March 13, 20178 yr Na mojim alu felnama pise ET44, a obicno je ET37... normalno su cucnule, vulkanizer me nije "kritikovao" niti je rekao da moze da bude problema. Imam Astru H 1.4 benzin Edited March 13, 20178 yr by Milosh76
March 18, 20178 yr Pazario ove iz prvog oglasa koji sam okacio, poveo jednog druga vulkanizera da ih dobro pregleda I sve bilo ok pa monitam u ponedeljak. Cudna je boja, videcu bas kako ce da stoji na autu.
March 26, 20178 yr Posto cd plejer u kolima moze da pusta samo audio cd-ove dajte preporuku za neki dobar a jeftin koji moze da cita dvd-ove i usb stikove. Sent from my Le X620 using Tapatalk
March 26, 20178 yr Ispod 2.5$ nista ne prihvatam!!! Kums nema aux zato i moram da kupim. Sent from my Le X620 using Tapatalk
March 26, 20178 yr ja imam tezu, verovatno je neosnovana i glupa, da vađenjem fabričkog radija kreće neka magija da se dešava u kolima, počne negde da vuče™ struju, osigurači počnu da pregorevaju. plus taj radio uvek izgleda ko neka budževina ovako turiš kabl u aux i bog da te veseli
March 26, 20178 yr Kums nema aux zato i moram da kupim. Sent from my Le X620 using Tapatalk sirotinjo i bogu si teška:( imaš i one transmitere koje ubudžiš u plejer/telefon pa ga slušaš preko radija