Lancia Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 e Scabe, ajde kad budes imao vremena napisi neku rec sa te rute, sta da a sta ne i te fore. skupljam sve informacije ko veverica. Link to comment
scab Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 e Scabe, ajde kad budes imao vremena napisi neku rec sa te rute, sta da a sta ne i te fore. skupljam sve informacije ko veverica.vazi, samo ce mi trebati malo vremena da se setim. jebga, bilo je pjano uglavnom. da li te baš route 66 zanima jer samo to znam? Link to comment
scab Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 (edited) glupi dupli. Edited October 28, 2012 by scab Link to comment
Lancia Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 (edited) vazi, samo ce mi trebati malo vremena da se setim. jebga, bilo je pjano uglavnom. da li te baš route 66 zanima jer samo to znam?plan je najmanje 3 meseca od NY do LA. sve je dozvoljeno i dobrodoslo, al da se prodje 66, Nju Orleans, Majami, kanjon i San Francisko.nema zurbe, kad se setis i ako se setis :) Edited October 28, 2012 by Lancia Link to comment
dig_chohano Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 kad te budem provozo ovim sto ce uskoro da se kupi, usraces se u gacice.Oho! Šta je odlučila komisija? Link to comment
Lancia Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Seljace 97% - ona nova Mazda ili Mercedes A 3%, idemo ove nedelje na Lanzarote da vidimo uzivo i probamo. Link to comment
dig_chohano Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Kolki je gepek u seljačeta? A klasa je unutra fenomenalna, al ko se bude pozadi vozio jebo je čvorka. Link to comment
Lancia Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 350 sa obaranjem 1170. cuo sam i ja za to malo prostora pozadi u mercedesa. Link to comment
Indy Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 :fantom:neozbiljan si, meni treba nesto za tri meseca.Ja sam mislio da npr. uzmem ono sa slike na desetak dana, a ostatak da tandrljam sa nekim od ovih bezlicnih modernih Chevroleta ili sl. Link to comment
Lancia Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Lolo, hoces da udjes u Majami u siledzijki i Mustangu :D ?¿ koji tatu imas? Link to comment
ToniAdams Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 ne secam se ko, al neko me je ubedjivo da je najgotivnija opcija kupiti avto pa ga posle prodati. Link to comment
Lancia Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 pa naravno da jeste, ali fora je da ne mozes da ga osiguras ako nemas prebivaliste.uopste ne citas, sta pisem :( Link to comment
Indy Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Ako imas neke prijatelje tamo, uvek moguju da ti offloaduju svoj auto viska (a nadje se toga po americkim porodicama, bujrum).Ja imam tamo najrodjenije, pa i "prebivaliste", medjutim i dalje mi se svidja ova ideja sa rentanjem... to je ionako once in a lifetime, nije bitno ako kosta malo vise. Link to comment
Lancia Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 to je ionako once in a lifetime, nije bitno ako kosta malo vise.ma to je osnova svega. tako cemo i za australiju, ako bog da. Link to comment
dig_chohano Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Zato moraš neku V8 lađu da uzmeš, ne ide rentirana Toyota uz to nikako. Link to comment
Recommended Posts