Jump to content
IGNORED

Road Trip

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

e Scabe, ajde kad budes imao vremena napisi neku rec sa te rute, sta da a sta ne i te fore. skupljam sve informacije ko veverica.

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dig_chohano

47

• Lancia

28

• Indy

13

• adam

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
e Scabe, ajde kad budes imao vremena napisi neku rec sa te rute, sta da a sta ne i te fore. skupljam sve informacije ko veverica.
vazi, samo ce mi trebati malo vremena da se setim. jebga, bilo je pjano uglavnom. da li te baš route 66 zanima jer samo to znam?
Posted (edited)

glupi dupli.

Edited by scab
Posted (edited)
vazi, samo ce mi trebati malo vremena da se setim. jebga, bilo je pjano uglavnom. da li te baš route 66 zanima jer samo to znam?
plan je najmanje 3 meseca od NY do LA. sve je dozvoljeno i dobrodoslo, al da se prodje 66, Nju Orleans, Majami, kanjon i San Francisko.nema zurbe, kad se setis i ako se setis :) Edited by Lancia
Posted
kad te budem provozo ovim sto ce uskoro da se kupi, usraces se u gacice.
Oho! Šta je odlučila komisija?
Posted

Seljace 97% - ona nova Mazda ili Mercedes A 3%, idemo ove nedelje na Lanzarote da vidimo uzivo i probamo.

Posted

Kolki je gepek u seljačeta? A klasa je unutra fenomenalna, al ko se bude pozadi vozio jebo je čvorka.

Posted

350 sa obaranjem 1170. cuo sam i ja za to malo prostora pozadi u mercedesa.

Posted
:fantom:neozbiljan si, meni treba nesto za tri meseca.
Ja sam mislio da npr. uzmem ono sa slike na desetak dana, a ostatak da tandrljam sa nekim od ovih bezlicnih modernih Chevroleta ili sl.
Posted

Lolo, hoces da udjes u Majami u siledzijki i Mustangu :D ?¿ koji tatu imas?

Posted

ne secam se ko, al neko me je ubedjivo da je najgotivnija opcija kupiti avto pa ga posle prodati.

Posted

pa naravno da jeste, ali fora je da ne mozes da ga osiguras ako nemas prebivaliste.uopste ne citas, sta pisem :(

Posted

Ako imas neke prijatelje tamo, uvek moguju da ti offloaduju svoj auto viska (a nadje se toga po americkim porodicama, bujrum).Ja imam tamo najrodjenije, pa i "prebivaliste", medjutim i dalje mi se svidja ova ideja sa rentanjem... to je ionako once in a lifetime, nije bitno ako kosta malo vise.

Posted
to je ionako once in a lifetime, nije bitno ako kosta malo vise.
ma to je osnova svega. tako cemo i za australiju, ako bog da.
Posted

Zato moraš neku V8 lađu da uzmeš, ne ide rentirana Toyota uz to nikako.