October 28, 201212 yr e Scabe, ajde kad budes imao vremena napisi neku rec sa te rute, sta da a sta ne i te fore. skupljam sve informacije ko veverica.
October 28, 201212 yr e Scabe, ajde kad budes imao vremena napisi neku rec sa te rute, sta da a sta ne i te fore. skupljam sve informacije ko veverica.vazi, samo ce mi trebati malo vremena da se setim. jebga, bilo je pjano uglavnom. da li te baš route 66 zanima jer samo to znam?
October 28, 201212 yr vazi, samo ce mi trebati malo vremena da se setim. jebga, bilo je pjano uglavnom. da li te baš route 66 zanima jer samo to znam?plan je najmanje 3 meseca od NY do LA. sve je dozvoljeno i dobrodoslo, al da se prodje 66, Nju Orleans, Majami, kanjon i San Francisko.nema zurbe, kad se setis i ako se setis :) Edited October 28, 201212 yr by Lancia
October 28, 201212 yr kad te budem provozo ovim sto ce uskoro da se kupi, usraces se u gacice.Oho! Šta je odlučila komisija?
October 28, 201212 yr Seljace 97% - ona nova Mazda ili Mercedes A 3%, idemo ove nedelje na Lanzarote da vidimo uzivo i probamo.
October 28, 201212 yr Kolki je gepek u seljačeta? A klasa je unutra fenomenalna, al ko se bude pozadi vozio jebo je čvorka.
October 28, 201212 yr :fantom:neozbiljan si, meni treba nesto za tri meseca.Ja sam mislio da npr. uzmem ono sa slike na desetak dana, a ostatak da tandrljam sa nekim od ovih bezlicnih modernih Chevroleta ili sl.
October 28, 201212 yr ne secam se ko, al neko me je ubedjivo da je najgotivnija opcija kupiti avto pa ga posle prodati.
October 28, 201212 yr pa naravno da jeste, ali fora je da ne mozes da ga osiguras ako nemas prebivaliste.uopste ne citas, sta pisem :(
October 28, 201212 yr Ako imas neke prijatelje tamo, uvek moguju da ti offloaduju svoj auto viska (a nadje se toga po americkim porodicama, bujrum).Ja imam tamo najrodjenije, pa i "prebivaliste", medjutim i dalje mi se svidja ova ideja sa rentanjem... to je ionako once in a lifetime, nije bitno ako kosta malo vise.
October 28, 201212 yr to je ionako once in a lifetime, nije bitno ako kosta malo vise.ma to je osnova svega. tako cemo i za australiju, ako bog da.