Weenie Pooh Posted May 31 Posted May 31 13 hours ago, utilitarist said: smorio me malo ghost of tsushima jer je prelak. nisam prešao trećinu mape, imam gomilu nepotrošenih skill poena, koristim samo odelo koje mi ne daje bonuse na defense, i opet je na hard prelako s tendencijom da neće biti teže Isti je bio moj utisak. Ghost of Tsushima je Sekirov retardirani mlađi brat, bastardizovani Assassin's Creed.
utilitarist Posted May 31 Posted May 31 probaću doom i sekiro. nisam fan soulslike igara gde se "uče" neprijatelji, al sviđa mi ideja da igra nema levelovanje. 1
igoraki Posted June 3 Posted June 3 Ukoliko ste voleli Heroes of Might and Magic, topla preporuka Jako simpatična retro grafika i posebno dobre animacije, iako je igra kopija imaju i neke zanimljive specifičnosti, recimo magija 1
Weenie Pooh Posted June 6 Posted June 6 On 3. 6. 2024. at 13:14, igoraki said: Jako simpatična retro grafika Jako simpatična ako živimo tamo negde u 2013. Dosadili su i bogu i ljudima sa tim 8-bit glupostima, ima bar jedno pet-šest godina od kako publika moli dizajnere da prestanu da se proseravaju. Za mene je realno postao dealbreaker kad vidim tu pixel art. Žali bože finog concept arta, neću iz principa ni da probam takvu igru.
Calavera Posted June 8 Posted June 8 imate marvel's midnight suns na epicu za dž, nemoj da vidim da neko nije uzo 2
Ayatollah Posted June 10 Posted June 10 On 9. 5. 2024. at 9:15, Azdaja said: Kako ide ovo? I meni je večno na wish listu... Zna li neko sta instalirati od modova? Uzeo Hades za neke male pare, odličan. Dead cell za nijansu bolji ali odlični su i jedan i drugi. Počeo da igram VTMB, na početku sam tek, motam se po Santa Monici i rešavam početne kvestove. Podseća me dosta na prvi Deus Ex i po atmosferi i po izvođenju, s tim da ima manje akcije za sada. Instalirao sam odmah Unofficial Patch (https://vtmb.fandom.com/wiki/Unofficial_Patch), mislim da je sada verzija 11.5, ažurirana je pre 4 dana bukvalno. 1
Azdaja Posted June 11 Posted June 11 Prvi deus ex je bio mind-blowing za mene. Dobro zvuči. Hvala na izveštaju, pratim i dalje.
Miljenko Posted June 11 Posted June 11 Terate me sada da odigram ponovo. Ne secam se negde da sam imao quest, gde nije bilo bilo kakve borbe, ali je napetost mogla da se sece nozem, kao sto je to ovde bio slucaj. Stalna presija i cekanje da se nesto desi, brutalan dizajn. To je cini mi se u Santa Monica. Meni je Downtown Los Angeles najbolji chapter (ne samo zbog nocnog kluba). Ta neka atmosfera dekadencije, zivotarenja iz dana u dan; fantastican prikaz.
pojmaš Posted June 17 Posted June 17 Još jedan glas za VTMB. Igra sa hiljadu mana i bugova, igra koja se raspadne u posljednjoj trećini/četvrtini i igra sa vrlo clunky™ borbom koje na kraju ima previše i prečesto pa izuzetno smori - i opet, uprkos svemu tome, jedna od najboljih igara svih vremena i svakome koju je odigrao vjerovatno jedna od najdražih. Ta prva polovina koju ste već pomenuli: prije svega 1 atmosfera™, i uvlačenje u cijeli svijet koji te tjera na istaživanje svega i svačega, i ludi likovi i fenomenalni questovi koji se granaju i spajaju i koji mogu da se razriješe na nekoliko načina, i detalji poput opisa stvari u inventory-ju (još uvijek pamtim sjajan opis za "knife") - to je to, tako se pravi kvalitetna igra ovog tipa. Vrijedi je odigrati više puta sa različitim klasama zbog nekoliko razloga: i sad već famoznog Malkavian dijaloga, i fenomenalnog dizajna nivoa i mapa koji je napravljen da potpuno "izađe u susret" Nosferatuima, i svih odličnih momenata kao što je Ocean House na primjer.
Recommended Posts