Jump to content

Featured Replies

Age of Empires 2?

• Replies 9.4k
  • Views 727.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

At last, my sword is getting rusty..

Kara-kitajci su definitivno rasvetili zagonetku :D

6 hours ago, Filozof manijak said:

Kara-kitajci su definitivno rasvetili zagonetku :D

Postojao je strah da se previse razotkriva bas koristeci "karaktiai" :D

Nije bilo previse izbora ioanko. Bilo izmedju tog i "Saladiiiin! I believe we have some unfinished business!" :)

9 hours ago, kipo said:

At last, my sword is getting rusty..

Knights of honor?

45 minutes ago, Pečorin said:

Knights of honor?

Da :) Jedna od dvije koje sam igrao, pa pamtim ove doskocice

glup sam. 

Edited by 189-

talk pig! who is your master? ;D

Na Steamu sveopsti popusi, pazario Broforce za 400 kinti

Na Epicu dele kupone od 10 evra za igre skuplje od 10e, npr. Metro Exodus izađe 6 evra.

Edited by napadaj

najbolje pc igre po metacritic skoru

https://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/pc/filtered

skyrim u top 10, crusader kings3 jedini od paradoxa

fallout 2 nema isto tako diablo 2.

red alert #121

zar nije neko na forumu imao avatar od igre #15?

Edited by vise lisica manje krpelja

Te ocene su cesto subjektivna stvar. Treba uzeti u obzir i vreme izlaska recenzije. Meni je BG 2 bez dileme bolji od ovih par stvari ispred njega. Fallout 2 je takodje igra za top 10. Diablo 2 je bolji od prvog dela sigurno. Pillars of Eternity 1 i 2 su odlicne igre, takodje bolje od solidnog broja naslova sa liste.

Da, Fallout New Vegas je bolji od trojke i to dosta.

Edited by Miljenko

Skyrimu i Mass Effectu 2 svakako nije mesto u prvih 10, Skyrimu pogotovo. Ove igre nisu najbolje ni u sopstvenim serijalima, a kamoli da budu u 10 svih vremena. Half Life nisam igrao nikada, ali sam vrlo skeptičan prema tome da su tri Half-Life-a na prva četiri mesta.

EDIT: Oblivion bolji od Witchera 3 :rolf:

Edited by Ayatollah

Skyrimu i Mass Effectu 2 svakako nije mesto u prvih 10, Skyrimu pogotovo. Ove igre nisu najbolje ni u sopstvenim serijalima, a kamoli da budu u 10 svih vremena. Half Life nisam igrao nikada, ali sam vrlo skeptičan prema tome da su tri Half-Life-a na prva četiri mesta.

EDIT: Oblivion bolji od Witchera 3 :rolf:
To su ocene kritike, smešnih desetki na sve strane. Ocene korisnika su mnogo niže i za dobar deo naslova realnije, posebno tamo gde nema review bombinga

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Zna se da je Morrowind najbolja igra svih vremena, mada i Oblivion i Skyrim imaju svojih privlačnosti.