October 29, 20204 yr 6 hours ago, Filozof manijak said: Kara-kitajci su definitivno rasvetili zagonetku Postojao je strah da se previse razotkriva bas koristeci "karaktiai" :D Nije bilo previse izbora ioanko. Bilo izmedju tog i "Saladiiiin! I believe we have some unfinished business!" :)
October 29, 20204 yr 45 minutes ago, Pečorin said: Knights of honor? Da Jedna od dvije koje sam igrao, pa pamtim ove doskocice
October 30, 20204 yr Na Epicu dele kupone od 10 evra za igre skuplje od 10e, npr. Metro Exodus izađe 6 evra. Edited October 30, 20204 yr by napadaj
November 1, 20204 yr najbolje pc igre po metacritic skoru https://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/pc/filtered skyrim u top 10, crusader kings3 jedini od paradoxa fallout 2 nema isto tako diablo 2. red alert #121 zar nije neko na forumu imao avatar od igre #15? Edited November 1, 20204 yr by vise lisica manje krpelja
November 1, 20204 yr Te ocene su cesto subjektivna stvar. Treba uzeti u obzir i vreme izlaska recenzije. Meni je BG 2 bez dileme bolji od ovih par stvari ispred njega. Fallout 2 je takodje igra za top 10. Diablo 2 je bolji od prvog dela sigurno. Pillars of Eternity 1 i 2 su odlicne igre, takodje bolje od solidnog broja naslova sa liste. Da, Fallout New Vegas je bolji od trojke i to dosta. Edited November 1, 20204 yr by Miljenko
November 1, 20204 yr Skyrimu i Mass Effectu 2 svakako nije mesto u prvih 10, Skyrimu pogotovo. Ove igre nisu najbolje ni u sopstvenim serijalima, a kamoli da budu u 10 svih vremena. Half Life nisam igrao nikada, ali sam vrlo skeptičan prema tome da su tri Half-Life-a na prva četiri mesta. EDIT: Oblivion bolji od Witchera 3 Edited November 1, 20204 yr by Ayatollah
November 1, 20204 yr Skyrimu i Mass Effectu 2 svakako nije mesto u prvih 10, Skyrimu pogotovo. Ove igre nisu najbolje ni u sopstvenim serijalima, a kamoli da budu u 10 svih vremena. Half Life nisam igrao nikada, ali sam vrlo skeptičan prema tome da su tri Half-Life-a na prva četiri mesta. EDIT: Oblivion bolji od Witchera 3 To su ocene kritike, smešnih desetki na sve strane. Ocene korisnika su mnogo niže i za dobar deo naslova realnije, posebno tamo gde nema review bombingaSent from my M2002J9G using Tapatalk
November 1, 20204 yr Zna se da je Morrowind najbolja igra svih vremena, mada i Oblivion i Skyrim imaju svojih privlačnosti.