Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Kara-kitajci su definitivno rasvetili zagonetku :D

• +1 1
Posted
6 hours ago, Filozof manijak said:

Kara-kitajci su definitivno rasvetili zagonetku :D

Postojao je strah da se previse razotkriva bas koristeci "karaktiai" :D

Nije bilo previse izbora ioanko. Bilo izmedju tog i "Saladiiiin! I believe we have some unfinished business!" :)

Posted
9 hours ago, kipo said:

At last, my sword is getting rusty..

Knights of honor?

Posted
45 minutes ago, Pečorin said:

Knights of honor?

Da :) Jedna od dvije koje sam igrao, pa pamtim ove doskocice

Posted (edited)

glup sam. 

Edited by 189-
Posted

Na Steamu sveopsti popusi, pazario Broforce za 400 kinti

Posted (edited)

Na Epicu dele kupone od 10 evra za igre skuplje od 10e, npr. Metro Exodus izađe 6 evra.

Edited by napadaj
Posted (edited)

Te ocene su cesto subjektivna stvar. Treba uzeti u obzir i vreme izlaska recenzije. Meni je BG 2 bez dileme bolji od ovih par stvari ispred njega. Fallout 2 je takodje igra za top 10. Diablo 2 je bolji od prvog dela sigurno. Pillars of Eternity 1 i 2 su odlicne igre, takodje bolje od solidnog broja naslova sa liste.

Da, Fallout New Vegas je bolji od trojke i to dosta.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Skyrimu i Mass Effectu 2 svakako nije mesto u prvih 10, Skyrimu pogotovo. Ove igre nisu najbolje ni u sopstvenim serijalima, a kamoli da budu u 10 svih vremena. Half Life nisam igrao nikada, ali sam vrlo skeptičan prema tome da su tri Half-Life-a na prva četiri mesta.

EDIT: Oblivion bolji od Witchera 3 :rolf:

Edited by Ayatollah
Posted
Skyrimu i Mass Effectu 2 svakako nije mesto u prvih 10, Skyrimu pogotovo. Ove igre nisu najbolje ni u sopstvenim serijalima, a kamoli da budu u 10 svih vremena. Half Life nisam igrao nikada, ali sam vrlo skeptičan prema tome da su tri Half-Life-a na prva četiri mesta.

EDIT: Oblivion bolji od Witchera 3 :rolf:
To su ocene kritike, smešnih desetki na sve strane. Ocene korisnika su mnogo niže i za dobar deo naslova realnije, posebno tamo gde nema review bombinga

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Posted

Zna se da je Morrowind najbolja igra svih vremena, mada i Oblivion i Skyrim imaju svojih privlačnosti.

• Wub 1