January 24, 20187 yr 19 hours ago, *edited by mod said: Svaka cast! Koji deck koristis? Do lvl 5 Highlander i Dragon Priesta, posle toga Tempo Rouge.
January 25, 20187 yr ELEX (Piranha Bytes) obećava. Posle neinteresantnog uvoda i samog početka me je zainteresovao do tačke da sam privremeno batalio Fallout 4 usred igre. Neka čudna kombinacija Gothic-a i Fallout-a izgleda.
January 27, 20187 yr ELEX je definitivno fenomenalan. Grupa od 25 ljudi iz PB-a je uspela da napravi luđu stvar od Bethesde i njihovih neograničenih resursa. Ništa novo, mada su kritike, naravno, loše. Nova generacija gejmera i kritičara ovakav pristup jednostavno ne može da razume. Onaj ko je voleo Gothic, voleće i ovo.
January 27, 20187 yr Pisao sam pre par strana o njemu. Meni se dopao. Ok prica; fino koncipiran svet; jetpack je svrsishodan (to su verovatno uradili da se u startu ne bi ginulo non-stop). Naravno, kao i kod vecine igara, nisam presao iz cuga, vec i ovaj naslov ceka svoj red za nastavak.
January 31, 20187 yr Rockstar kolekcija upavo okačena na Humble-Bundle, ima otprilike sve osim GTA V.
January 31, 20187 yr S' obzirom da sam sredio novi komp resio da krenem da igram sta nisam mogao, i odmah vidim da danas ne postoji igra bez bar 20gb instalacije skidam Far cry 4 a vi preporucite sta jos.
January 31, 20187 yr 3 hours ago, Moća said: S' obzirom da sam sredio novi komp resio da krenem da igram sta nisam mogao, i odmah vidim da danas ne postoji igra bez bar 20gb instalacije skidam Far cry 4 a vi preporucite sta jos. 20+GB instalacija, loot box-ovi, always connected, sezonske propusnice i ostala sranja su sada novi normativ za AAA naslove, kuga ih odnela. Srećom, u manjini su. Witcher 3, možeš ga pazariti na gog-u.
January 31, 20187 yr Author 14 minutes ago, bigvlada said: Witcher 3, možeš ga pazariti na gog-u. +1 Ne samo da manjka u svim ovim sotonskim stvarima kao što Vlada Veliki kaže, ali osim toga je... neverovatno, nezamislivo sjajno urađena igra. Nemoj da te obeshrabri ako nisi igrao prethodne - nisam ni ja, pa sam opet uradio svaki quest u igri, a i plus na to, pročitao svh 7 knjiga. Potpuno novi horizont za mene u igrama. Teško mi je ovo reći, ali... legla mi je više i od... Skyrima. Talose, oprosti mi.
January 31, 20187 yr Ja bih pre W3 odigrao 1&2 makar na story modu.E sada ima tu puno sati igranja ali kao zagrevanje za jednu od najboljih svih vremena vredi . Kao kad pitaš da li mogu da gledam Terminator 2 bez keca,naravno da mozeš ali jbg...
February 1, 20187 yr Igraš sa perfidnim Albionom? Meni su stalno izletali Gingici, mogli bi stvarno da malo prošire spisak imena i prezimena.
February 1, 20187 yr nije moja slika sada igram sa turcima, isprobavam normal mode i ironman. pre ovoga sam igrao sa burgundy i sa venecijom, kasnije napravio italiju i zauzeo 90% mediterana. nisam trebao prvu pravu kampanju igrati sa prussijom, sada svaka vojska u odnosu na nju izgleda kao amaterska.
February 2, 20187 yr On 2/1/2018 at 4:54 PM, 189- said: nije moja slika sada igram sa turcima, isprobavam normal mode i ironman. pre ovoga sam igrao sa burgundy i sa venecijom, kasnije napravio italiju i zauzeo 90% mediterana. nisam trebao prvu pravu kampanju igrati sa prussijom, sada svaka vojska u odnosu na nju izgleda kao amaterska. Oni imaju nenormalno brzo popunjavanje vojske. Mogu da izdrže rat protiv tri države u isto vreme. Ne napadam ih dok ne razvijem dovoljno jaku mornaricu kojom mogu da im blokiram pojačanja dok osvajam provincije po Balkanu.