November 28, 20159 yr Nema na čemu. Moje neko mišljenje je pošto su ta dva lika stigla kao DLC, da je razvojni tim imao više vremena da se bavi karakterima i da su zato gotivniji od ostatka ekipe. Inače, koliko se sećam ti reče da voliš/igraš FRP, u B2 imate DLC koji su uradili kao D&D igru, ono likovi bacaju kockice i komentarišu :D Dobar je B2 Edited November 28, 20159 yr by Garnirung
November 30, 20159 yr Skyrim vam je na stimu 3.74e :) A ima i gta 5 na popustu za 32, 33, tako nešto.
November 30, 20159 yr I ja ću večeras. Taman bila plata pa sam dotankao karticu... CoH2, Skyrim, Invinsible itd. Sve za 3 do 5 evra, max 9.99. Prsline, reče mi kolega danas da je Witcher III nešto 20 € za PS4...?? Cenim da ga već imaš?
November 30, 20159 yr Имам га, а тренутно је због Сајбер мандеја 25 долара у америчком ПСН стору. Бладборн је 20, а Волфенштајн Њу Ордер је 9, док је Њу Блад 6. Јефтин је и Томб Рајдер Дефинит едишн, неких 15 ваљда. Чак је и Нејтан Дрејк Колекшн значајно јефтинији. Срећом те сам банкротирао, па не ломим главу шта да купим.
November 30, 20159 yr Na kraju i ja poklekoh pa sam za cyber monday pazario Shadow of Mordor (25$), Metro Redux sa svim DLCovima (12$) i MKX (30$) tu sam uspeo da se iskontrolisem mada sam merkao i bloodborn
December 1, 20159 yr Na kraju i ja poklekoh pa sam za cyber monday pazario Shadow of Mordor (25$) 25? Na g2a game of the year edition 11$? Edit: ja uzeo 12 borderlandsa 2 za igraonicu za 39e. Vaso /ili ko god, mislim da si ti spominjao igru/, pošto je ovo basic verzija pošto vidim da ima tona dlc-ova, kakva je multiplayer podrška u smislu masivnosti igrača? Ja searchovao on line gejmove, našlo cca 2 komada. Doduše, ne znam ništa o igri osim osnovnih stvari + da je popularna i da je navodno mp gameplay super zanimljiv, kao i priča, grafika i sl. Edited December 1, 20159 yr by Mil@n
December 1, 20159 yr Borderlands 2 je tri godine stara igra, ne znam šta očekuješ i kakvu "masivnost". Pritom nije ni poslednja u serijalu, Pre-Sequel je izašao u međuvremenu pa verovatno više ljudi to igra. Meni B2 još stoji instaliran mada dugo nisam igrao; s jedne strane me zanima šta se kao dešava u priči zato što me je TFTB navukao, ali sa druge strane nemam živaca za beskrajne fetch questove i snajperisanje sve što mrda...
December 1, 20159 yr 25? Na g2a game of the year edition 11$? Edit: ja uzeo 12 borderlandsa 2 za igraonicu za 39e. Vaso /ili ko god, mislim da si ti spominjao igru/, pošto je ovo basic verzija pošto vidim da ima tona dlc-ova, kakva je multiplayer podrška u smislu masivnosti igrača? Ja searchovao on line gejmove, našlo cca 2 komada. Doduše, ne znam ništa o igri osim osnovnih stvari + da je popularna i da je navodno mp gameplay super zanimljiv, kao i priča, grafika i sl. Za Soni 4 je na G2A 53$
December 1, 20159 yr Borderlands 2 je tri godine stara igra, ne znam šta očekuješ i kakvu "masivnost". Pritom nije ni poslednja u serijalu, Pre-Sequel je izašao u međuvremenu pa verovatno više ljudi to igra. Meni B2 još stoji instaliran mada dugo nisam igrao; s jedne strane me zanima šta se kao dešava u priči zato što me je TFTB navukao, ali sa druge strane nemam živaca za beskrajne fetch questove i snajperisanje sve što mrda... Pa serious sam je izašao 2011 pa koliko vidim ima ljudi koji odigraju. U suštini mi je bitno ako neko hoće solo da odigra on line da postoji bar neki izbor servera. Za Soni 4 je na G2A 53$ Sorry, mislih za PC.
December 2, 20159 yr Oslobodih prvu tvrdjavu u FC4. Bez pojacanja i slicnih gluposti Taman nanisanim poslednjeg neprijatelja mortarom a lik krene da se dere : i see you up there epic last words