Jump to content

Featured Replies

Ja sam iz vise pouzdanih izvora cuo da je Rocket League do jaja, ali se trenutno ne usudjujem da predjem i na online igre iz straha da bi mi pojele zivot :(

• Replies 9.4k
  • Views 725.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gejming godina 2020. u očima i rukama mog desetogodišnjeg sina   malo neočekivan review. al nešto kontam da bi moglo da vam bude zanimljivo. ono što je bitno razumeti za početak je d

• pokupite sifua na epicu dok možete, imate 24 sata:   https://store.epicgames.com/en-US/p/sifu

• mi nismo imali ni krevet a o šolji mleka smo mogli da sanjamo. spavao sam gde sam stigao. kesica klikera kao jastuk a sličicama se pokrivao Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted Images

kako ne znaš šta je speedbal? :(

bolje ovo, speedball 2

Ja sam Rocket League igrao par dana protiv kompjutera i pokazao se kao užasno nesposoban. Deluje zabavno i možda bih manje očajno delovao protiv drugih meatbags, ali nisam se odvažio da probam. 

Edit: OK, gledam ovaj video gore - nisam baš bio toliko loš. Ali skoro.

Edited by Weenie Pooh

Probao Fallout IV. Tja.

kiselo je grozdje.

Ma nema mi onu atmosferu, ne vredi. 

A i muzika me je iznervirala, imaju neku pesmu koja zvuci kao da je nastala 1949. godine, a govori o ljubavi u doba radijacije. I uz sve to, onaj poluludi radio voditelj-amater. Sve mi je jako nategnuto, kao neka bezivotna posveta ranijim nastavcima.

Sve u svemu simpa zezanje, ali ne osecam da je to deo Fallout price. 

Edited by Аврам Гојић

A oruzja ima na sve strane, kao u Borderlandsu. I posle pola sata te stave u power armor i kazu ti si nam jedini spas, idi pobi sve zlikovce u gradu. 

Ma daj.

Uvek se setim one tuge kada ides Wastelandom sa nesto malo municije, dva stimpeka, i dok ne pobijes nesto kako znas i umes - nema dopune i kraj. A sa radija ide "Johnny Guitar". Kakav power armor, kakvi bakraci.

Edited by Аврам Гојић

da li je moguće instalirati igre na externi hdd i koliko to utiče na performanse u istim...

A oruzja ima na sve strane, kao u Borderlandsu. I posle pola sata te stave u power armor i kazu ti si nam jedini spas, idi pobi sve zlikovce u gradu. 

Ma daj.

Uvek se setim one tuge kada ides Wastelandom sa nesto malo municije, dva stimpeka, i dok ne pobijes nesto kako znas i umes - nema dopune i kraj. A sa radija ide "Johnny Guitar". Kakav power armor, kakvi bakraci.

power armor ti se potrosi odmah, a svo to oruzje je bulja. ja trenutno osto skoro bez municije.

Dobro, ovo su prvi utisci, verovatno ce me zaraziti igra ali ne na isti nacin kao trojka i NV, dakle ne atmosferom nego crafting elementima.

navodno je settlement nešto što kupuje™ sve igrače... ne znam, gledam po malo na youtube barem dok burazer ne kupi komp :(

Момци, играте погрешан RPG.

2ev6o8l.jpg

Jel' može Geralt da osniva i dizajnira naseobine koristeći ostatke 200 godina starih ruševina? Ne može? Case closed.

Jel' može Geralt da osniva i dizajnira naseobine koristeći ostatke 200 godina starih ruševina? Ne može? Case closed.

:lol: 

braid.super igra.tek sad sam saznao za nju.puzzle platforma.za preporuku