Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted

Hoće li neko nešto da napiše o Fallout-u? Gde god da krenem i gde god da čanem po internetu - Near perfect! :o

#fml

Misljenja su zapravo prilicno podeljena, na metacriticu mu user score ravno 5. A realno, ni ovih 86 nije neka cifra za 1 AAA naslov.

Posted

Misljenja su zapravo prilicno podeljena, na metacriticu mu user score ravno 5. A realno, ni ovih 86 nije neka cifra za 1 AAA naslov.

"I bought this thinking it was an isometric RPG and what I got was FPS. I have only played Fallout 1 & 2 and was on cryogenic sleep in the last 15 years and this is how Bethesda welcomes me? 0/10"

Posted

ako je ovoliko dumbed down onda i ne zelim da igram. imam ja asortiman glupavih igara za razbibrigu, od Fallouta zelim nesto drugo.

The design of the game has gone from being a game which tells a story. To simply a game about playing a game. Fifteen minutes after leaving the Vault butt-naked with nothing but a blue jumper suit and a pistol to your name, you will acquire a suit of high tech Power armor along with a Minigun to go along with it. Twenty minutes into the game you will be destroying some of the most powerful enemies in Fallout lore, the dreaded Deathclaw government experimented super soldier. 

Posted

A jebiga, znalo se da će biti Skajrimizacije i Farkrajizacije na tom planu, to je neizbežno. Ako bi da giljaš 30 sati umesto 3 minuta pre nego što postaneš neuništivo postapokaliptično božanstvo, vreme te je pregazilo :(

Ja sam samo par reviews pregledao, pa mi deluje da ljudima daleko više smeta očajan frejmrejt nego novi leveling sistem i traljav izgovor za priču.

Posted (edited)

I u Skajrimu treba da giljas dugo, dugo da bi postao baja.

Samo za veliki Shout, koji je, da kazemo, osnova igre, treba ti nekoliko sati igre i to je prica o inicijaciji.

Drugi je problem to sto je igra u svom vanila obliku suvise laka, ali to se jednostavno sredi modovima.

Edited by Грешни Василије
Posted

Eh modovi, ja sam Skyrim igrao relativno kratko i smorio se žestoko kad sam video kako je neoprostivo lako ubiti prvog zmaja. To + cirkusko jahanje + džinovi koji te ubijaju jednim udarcem = batalio. U poređenju sa tim F3 i New Vegas te baš teraju da radiš i zaradiš.

Open world koncept je teško uklopiti sa klasičnom kotrolisanom RPG progresijom from zero to hero, a mnogo ljudi izgleda od Fallouta još uvek očekuje ovo drugo, kao da smo u dvadesetom veku.

Posted

Eh modovi, ja sam Skyrim igrao relativno kratko i smorio se žestoko kad sam video kako je neoprostivo lako ubiti prvog zmaja. To + cirkusko jahanje + džinovi koji te ubijaju jednim udarcem = batalio. U poređenju sa tim F3 i New Vegas te baš teraju da radiš i zaradiš.

Open world koncept je teško uklopiti sa klasičnom kotrolisanom RPG progresijom from zero to hero, a mnogo ljudi izgleda od Fallouta još uvek očekuje ovo drugo, kao da smo u dvadesetom veku.

to jeste. kada ostanes sam u pustinji sa varmint gunom i 5 metaka, tada znas koliko je sati.

Posted

Hm, meni su, što se toga tiče, i Skyrim i F3& NV bili, manje više, isti.

No, to je zato što vlim da igram lagano i strpljivo.

Posted

Pa kako igraš lagano i strpljivo Skyrim kad je hack & slash? :unsure:

Fallout i ja volim tako, tj. voleo sam dok je VATS radio kao potezna strategija. Počne fajt i odmah pauza, ja razmotrim situaciju, odem da skuvam kafu i usput razmislim da li je bolje da prvo overim u glavu onog što ima rocket launcher, ili u koleno ovog bližeg sa šipkom pa nek se posle materi zaleće tako... :nobles:

Posted

Pa kako igraš lagano i strpljivo Skyrim kad je hack & slash? :unsure:

Lepo, rolplejujem™, ne jurim oklope i oružje sa baš najboljim karakteristikama nego ono što mi se svidja po izgledu i priči, izbegavam fast travel ako je moguće, pratim kvestove, čitam knjige.

Mis'im, nije savršena igra, i dalje patim za Morrowindom, ali, Skyrim je lep, i vizuelno i po samoj atmosferi igre. Zabava.

Instalirah je ponovo, pre nekih mesec dana i baš mi prija. Šunjam se naokolo u Nightingale oklopu (iako sam napravio Dragonscale oklop koji je duplo moćniji) i streljam zle i naopake.

Pritom, skupljam i čuvam perk pointse, da bih se kasnije preobratio u ljutog maga.

Grešni Avrame, preporuči neke dobre modove, pliz.

Posted

Falskaar, ako se dobro secam imena, je fantastican mod. Helgen reborn takodje, i bese jos jedan, Wyrmstooth cini mi se. Ovo su sve quest modovi, sa novim teritorijama, oruzjem, questline-ovima.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

bujodraze odgovaram ti detaljno kada dodjem kuci, da vidim sta sve imam lepo.

onaj koji me sad odusevljava zove se Immersive Creatures. Nove sandjame, podesiva jacina, mnogo bolji AI.

Posted

neki igraju fallout 4 na najjacim setinzima, a neki jos skrnavi skyrim, jedan od losijih portova sa konzole ^_^