Calavera Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 (edited) Brate, Max Payne 3 je s kolicinom ingame cinematica pretekao i 1 Kojimu Jos gore je sto dobar deo njih nije moguce prekinuti, a kvalitet price i dijaloga uopste ne zavredjuje takvu posvecenost istima. Jeste da sam dvojku bas davno igrao, ali cini mi se da je ona noir atmosfera bila kudikamo bolja od ovih Maxovih blesavih tripova i grafickih gliceva u trojci. Plus, Max je ranije bio superkul napaceni ex-murjak with a score to settle, a ovde je obicni ex-been koji konstantno kuka kako mu sve zene koje je ikad poznavao otimaju pred nosom. Dobro, i ranije je stalno kukao, ali sad je mator i debeo :( Ako nista, dobar je osecaj opet gutati pejnkilere i rokati zle placenike u bullet timeu... a nije lose ni raditi isto to i u igri Edited June 7, 2015 by Calavera
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Sigurno je bilo ali mogu da podnesem sovanje što ne srčujem Hoće ono da skače ispred tv-a. PS4, XBOX, Wii...? Šta, gde, koliko?
Прслин Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 (edited) Ако би да скаче са "џојстиком" у руци то је Nintendo Wii (немој да ти увале Nintendo Wii U, то је нешто друго). Не прави се више, имаш на купујемпродајем, тражи флешован (да може да пушта пиратске игре). Ако би да скаче без ичега у рукама, то је Xbox360 (стари и јефтинији) са Кинектом (додатак за скакање) или xbox One (не купуј ако ниси у САД). Опет важи, купуј флешован, оригинали су по 35 евра, не исплати се. А ако хоћеш ти да се играш, њој узми бајс, а себи Плејстејшн 4. Ту се исплати куповати оригинале. Има и он те неке форе са покретима, али то је гимик за кежуал играче па га не форсирају. Edited June 10, 2015 by Прслин
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Eh... Pa i tata bi sine. Dakle xbox ili wii... Nisam u sad, naravno.
marv Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Eh... Pa i tata bi sine. Dakle xbox ili wii... Nisam u sad, naravno. za sebe ili za dete?
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 za sebe ili za dete?Pa da delimo. :DIma 15g mislim nije baš mala...
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Playstation 4 онда. Мислио сам да је млађа.Ma da, ali neće to da sedi i klikće.Razumem da ps bolji ali...
marv Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 15 vec nije dete ali opet bih rekao wii, i mislim da wii ima vise igre za devojcice. a za decu mladju od 10 wii je definitivno zakon
Прслин Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ps4 има пројекат Morpheus. У првом кварталу следеће године излази први не-бета Окулус Рифт. Узјашите талас јер га ионако нећете избећи.
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 15 vec nije dete ali opet bih rekao wii, i mislim da wii ima vise igre za devojcice. a za decu mladju od 10 wii je definitivno zakonA gde sam tu ja? ^_^@ Praslin Ipak neće moći ps, još da pravim razlog da se tu dovlači neki dripac.
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Upiši je na sport onda Bilo i to ali sada ne stiže...Mada nema ovo veze s tim nego eto razonoda i tako...
marv Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Ps4 има пројекат Morpheus. У првом кварталу следеће године излази први не-бета Окулус Рифт. Узјашите талас јер га ионако нећете избећи. tesko da ce neko u skorije vreme napraviti uspeha sa vr, pokusano vise puta u zadnjih 10-15 godina i sve su to bili propali projekti A gde sam tu ja? ^_^ pa ako neces bas pucacine sa super grafikom wii je i dalje dobar izbor, mnogo je zabavnije sa wii controlerom nego mlatati rukama u xbox ili ps, a ima i mnogo dobre originalne nintendo igre koje neces moci igrati u drugim konzolama
wall Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 I koliko je to sve tako nabudženo flešovano, krekovano... Odokativno?
Recommended Posts