Jump to content
Upgrade na v5

Featured Replies

Aha, zbog ovog i pazario  :ph34r:

Koji ste vi manijaci, znaš kad bih ja kupio džojstik zbog neke igre

:lol:

Koji ste vi manijaci, znaš kad bih ja kupio džojstik zbog neke igre

Ima li mjesec?  :lol:

nema, zato se i zajebavam :D jna svoj račun još sam i igru kupio preko steama :D

Heve Fune, jel onaj pashaBiceps neki baja™ za CS? Vidim gleda ga 30k ljudi kako igra a engleski mu na nivou tarzanovog, možda čak i gori. Šta je on, Poljak? Čeh?

on je poljak ako dobro znam. prosli put je dobio 15k $ donaciju na twitchu. kad smo vec kod twitcha promasio si temu  :mad:

Edited by 189-

Boba Fett preziveo Sarlacc-a!

AT-ATs preživeli Kolubaru!

A da li će Endor, ne zna se...

i-9Gmqk9N-1050x10000.jpg

Bulletstorm je kvalitetan primerak igara tipa Serious Sam za drugu deceniju 21. veka. Kill with skill sistem je odlicno implementiran, mozda cak i predobro s obzirom da sam ja uglavnom vise brinuo da li cu konacno ostvariti taj achievement za ubijanje protivnika pogotkom u jaja nego sto sam na otvorenom, sto me rokaju me sa svih strana i sto mi smrt sve vise dise zavrat™ <_< Ekonomija u igri je isto odlicna, para za apgrejd oruzja i municiju ima samo ako se stvarno ubija sa skillom™, sto izmedju ostalog znaci i maksimalno koriscenje obliznje okoline u tom cilju. Prica je klise, ali se Remender valjano potrudio s dijalozima, pa sveukupni utisak ni tu nije los.

Edited by Calavera

jer zna neko gde moze da se kupi gta5, koji radi? linak moze na pm, hvala :)

Kupi original stipso amsterdamska!

nemoj sad da te isprozivam na perspicu

Izvini Rambo nisam te prepoznao.