namenski Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 ja se nešto razmahao poslednja dva dana pa moram malo ispod radara
Calavera Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) Ori and the Blind Forest Divan! Od Cave Storyja nisam igrao ovako kvalitetan primerak metroidvanije, pogodili su tezinu do u piksel i nasli odlican balans u snimanju pozicija izmedju neogranicenih sejvova i checkpointa. Jos da imam joystick pa da uzivam ko covek, ali sta sad... Edited April 22, 2015 by Calavera
renne Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Odavno, evo kad sam skinuo Evo ja upravo skinuo 32 giga pa da vidim na šta liči
Weenie Pooh Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 Ja nisam nikada ni jedan Ja od San Andreasa isto. Hajde zajedno da se podsmevamo ovim prolima što igraju sada:
Weenie Pooh Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Besraman Deus Ex rip-off Kakav je to način, zar oni ne znaju ko ima monopol na transhumanistički woo peddling? Nećemo tako da se igramo. https://www.youtube.com/watch?v=qnreVTKtpMs
Mil@n Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 jel igra vec neko gta v Ja skinuo dva, prvi imao problem sa Kineskim, drugi kada po uputstvu samo raspakujem pokreće mi samo steam ali ne i igru. Tako da, not mua.
James Marshall Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Je li to bijaše nešto 32 GB? Šta su strpali tu, sve dosadašnje filmove iz franšize?
renne Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Da, 33gb. Grafika je više nego filmski realna. U kampanji imaš sve delove
James Marshall Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Kul, taman sam očistio HD, moglo bi se kupiti. E da, još jednom kafa za sve koji su me navukli na FSX. Uzeo sam pravu verziju jer ona iz Zaliva nije imala lekcije iz Learning Centra. Sanjam komandnu tablu Cesne. :P
Recommended Posts