Jump to content
IGNORED

Igre

Marvin (Paranoid Android)

Recommended Posts

Posted
to je zato sto si ravnicar. na disku pise "zabranjeno za mladje od 18 godina i za ravnicare". vi ste miroljubivi ljudi i ne bi naudili nekom cak ni u igrici.
GTA: VojvodinaNema oruzja, a kola mozes pozajmiti ako pitas vlasnika. :lol:
Posted
GTA: VojvodinaNema oruzja, a kola mozes pozajmiti ako pitas vlasnika. :lol:
:lol:GTA: Vojvodina SPECIAL EDITIONcilj igre je postati omiljeni komsija u kraju
Posted

Yep, nismo mi kao vi gedže što silujete sve što hoda na 2 i 4 noge i obijate svaki auto koji vam se dopadne...

Posted (edited)
Yep, nismo mi kao vi gedže što silujete sve što hoda na 2 i 4 noge i obijate svaki auto koji vam se dopadne...
dozvoli, mi ubijamo i krademo automobile, ali devojke u liberty cityu nam se same nude. <_<@nbgi moja sestra tako igra. moam da priznam da i ja redovno nosim cvece, izvodim u kafane... Edited by kojot
Posted

Dobro, nisu samo Vojvodjani u pitanju. Moja sestricina, 10 'dina, ukljuci San Andreas, sedne u X5 i vozi se ulicama. Staje na crveno, postuje prednost, pusta pesake, ...Cak i odnese svojoj devojci cvece :)

Posted
Dobro, nisu samo Vojvodjani u pitanju. Moja sestricina, 10 'dina, ukljuci San Andreas, sedne u X5 i vozi se ulicama. Staje na crveno, postuje prednost, pusta pesake, ...Cak i odnese svojoj devojci cvece :)
Moras da je izvedes malo na ulicu da maltretira sedmogodisnjake, inace ce postati Vojvodjanka. :lol:
Posted

ovaj novi gta nema sanse da pokrenem na mom kompu, ali kakve su sanse za san andreas na laptopu?btw, skinuo i poceo da igram one vampire. super je igra. nisam je bash u ogromnoj kolichini igrao, ali za sada je odlicna :)

Posted

Pa zavisi koji lap imas, ali mislim da ne bi trebalo da bude problem. Ipak je to igra iz 2005 koja je radila i na 512MB ddr, single core ~2000MHz i Ati 9600 (recimo)

Posted
Zaista ne shvatam ljude koji igraju GTA... :huh:
ja ne shvatam ljude koji ne igraju civilization <_<
Posted
ja ne shvatam ljude koji ne igraju civilization <_<
ni ja
Posted

zna neko neki dobar abandonware sajt, ocu da iskopam negde fantasy general i pirates! za windows?

Posted

I nakon 3 dana skidanja, zahvaljujuci Sezamu (deca im pocrkala), par errora nakon instalacije (.net, sp3,...) konacno sam pokrenuo GTA IV.Odradio sam par misija i evo prvih utisaka.Runs like crap!!! e2180, 2gb, 8800gt, postavke uglavnom medium & low, distance i ostala sranja na oko 20 i dobijam 17-25 frejmova i izgleda jadno. Spustio sam rezu na 1440, ali nisam primetio neki dobitak. Sutra cu se jos zezati sa podesavanjima, ali ne sluti na dobro.Gameplay. Igrao sam tek oko 15 minuta, pa nemam mnogo utisaka. Parlaju srpski, al ih jedva razumem. Moram da citam titlove :D Upravljanje kolima je lose uradjeno, tj zanosenje je poprilicno. Na samom pocetku sam dobio wobbly cam, ali nakon sto sam smanjio rezoluciju, nije se vratila, sto ne znaci da nece :(