Kudravi Gaucos Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 to je zato sto si ravnicar. na disku pise "zabranjeno za mladje od 18 godina i za ravnicare". vi ste miroljubivi ljudi i ne bi naudili nekom cak ni u igrici. GTA: VojvodinaNema oruzja, a kola mozes pozajmiti ako pitas vlasnika.
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 GTA: VojvodinaNema oruzja, a kola mozes pozajmiti ako pitas vlasnika. GTA: Vojvodina SPECIAL EDITIONcilj igre je postati omiljeni komsija u kraju
teacher Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Yep, nismo mi kao vi gedže što silujete sve što hoda na 2 i 4 noge i obijate svaki auto koji vam se dopadne...
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 (edited) Yep, nismo mi kao vi gedže što silujete sve što hoda na 2 i 4 noge i obijate svaki auto koji vam se dopadne...dozvoli, mi ubijamo i krademo automobile, ali devojke u liberty cityu nam se same nude. <_<@nbgi moja sestra tako igra. moam da priznam da i ja redovno nosim cvece, izvodim u kafane... Edited December 3, 2008 by kojot
nbg4ever Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobro, nisu samo Vojvodjani u pitanju. Moja sestricina, 10 'dina, ukljuci San Andreas, sedne u X5 i vozi se ulicama. Staje na crveno, postuje prednost, pusta pesake, ...Cak i odnese svojoj devojci cvece :)
Kudravi Gaucos Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobro, nisu samo Vojvodjani u pitanju. Moja sestricina, 10 'dina, ukljuci San Andreas, sedne u X5 i vozi se ulicama. Staje na crveno, postuje prednost, pusta pesake, ...Cak i odnese svojoj devojci cvece :)Moras da je izvedes malo na ulicu da maltretira sedmogodisnjake, inace ce postati Vojvodjanka.
gervasius twinkleminkleson Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ovaj novi gta nema sanse da pokrenem na mom kompu, ali kakve su sanse za san andreas na laptopu?btw, skinuo i poceo da igram one vampire. super je igra. nisam je bash u ogromnoj kolichini igrao, ali za sada je odlicna :)
nbg4ever Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pa zavisi koji lap imas, ali mislim da ne bi trebalo da bude problem. Ipak je to igra iz 2005 koja je radila i na 512MB ddr, single core ~2000MHz i Ati 9600 (recimo)
twisted Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zaista ne shvatam ljude koji igraju GTA... ja ne shvatam ljude koji ne igraju civilization <_<
teacher Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ja ne shvatam ljude koji ne igraju civilization <_<ni ja
precog Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 zna neko neki dobar abandonware sajt, ocu da iskopam negde fantasy general i pirates! za windows?
sasa011 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 (edited) zna neko neki dobar abandonware sajt, ocu da iskopam negde fantasy general i pirates! za windows?Za pirate http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/pirates.php ali stari tj prvia za ono drugo http://www.oldgames.nu/PC/19/letter/F/pg-2/ Edited December 4, 2008 by sasa011
precog Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 google ne radi?pitam da li neko zna/koristi neki sajt, a ne da me neki pametnjakovic uputi na google.Za pirate http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/pirates.php ali stari tj prvia za ono drugo http://www.oldgames.nu/PC/19/letter/F/pg-2/ hvala ti, ali trazim pirates windows edition, ovo sam i ja nasao na bestoldgames siteu, a ovaj drugi link je jedan od hiljadu linkova koji ne rade posao.:)
nbg4ever Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 I nakon 3 dana skidanja, zahvaljujuci Sezamu (deca im pocrkala), par errora nakon instalacije (.net, sp3,...) konacno sam pokrenuo GTA IV.Odradio sam par misija i evo prvih utisaka.Runs like crap!!! e2180, 2gb, 8800gt, postavke uglavnom medium & low, distance i ostala sranja na oko 20 i dobijam 17-25 frejmova i izgleda jadno. Spustio sam rezu na 1440, ali nisam primetio neki dobitak. Sutra cu se jos zezati sa podesavanjima, ali ne sluti na dobro.Gameplay. Igrao sam tek oko 15 minuta, pa nemam mnogo utisaka. Parlaju srpski, al ih jedva razumem. Moram da citam titlove :D Upravljanje kolima je lose uradjeno, tj zanosenje je poprilicno. Na samom pocetku sam dobio wobbly cam, ali nakon sto sam smanjio rezoluciju, nije se vratila, sto ne znaci da nece :(
Recommended Posts