katamaran Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ova mi je najbolja iz treceg, mada stvarno ima dobre muzike. S'tos tice Max-a i Mone ima par osvrta na njih, uglavnom kroz monologe pjanog Payne-a. meni ova
Lord Stef Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Nesanica zbog sjebanog zgloba ima i svojih pluseva, naidjoh na ovaj dragulj: https://www.youtube.com/watch?v=NLcxR0-QRfg 2D hack-and-slash, sa solidnom pricom ali sa na momente uzasnim prevodom :D Kineska igra, izgleda je neko na brzinu smuljao i ubacio prevod, sto uopste ne umanjuje uzivanje u igri. Preporucujem.
Anonymous Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Izašao Risen 3 - Titan Lords. Odigrao malo i obećava. Recenzije su, naravno, loše, Deep Silver nema kintu da potplati IGN i srodne gejmerske sajtove, a u igri ne postoji fast travel, niti quest marker, ubeđen sam da će igra zbog toga pući.
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 perfect kick, za mobitel. kakav kvalitetan način za gubljenje vremena :)
Anonymous Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ovaj Risen 3 je definitivno dobar. Ko voli RPG-ove, neka proba.
Aleksandar88 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ja sam gledao kako ovo lik igra na twitch sajtu, ne znam sta je imao od gejming opreme, ali igra je imala opciju da brodski AI prepoznaje njegov glas i slusa komande , bas je prejebeno izgledalo.
Zli Gli Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Decaci, jel ima neko ideju gde mogu da kupim Tennis Elbow 2013? Do pre par godina sam bio aktivan na mnogim privatnim torrent trackerima pa nije bilo problema ali sam sad ispao iz fazona i numem nikako da nadjem a jako mi se igra full verzija. Saveti i informacije na PM, naravno.
teacher Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Prskam! skupa zanimacija, ali je to najmanji problem. veći problem je kako naći vreme da se igra ovo, preko 30 miliona planeta jbt...izgleda da sletanje na stanicu nije bilo dovoljno teško, sad su uveli i sletanje na landing pad unutar stanice. plus, drugi brodovi koji ulaze/izlaze iz stanice nisu duhovi tj može da dođe do sudara. mogu da zamislim kad 20k igrača krene da igra pa svi kreću sa iste stanice, to će biti ludnica od sudara. u original elite, meni je trebalo 7 dana da savladam ulaženje u stanicu :D
Anonymous Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Počinje da me smara to novo kašnjenje (čekam novu Elitu od sredine devedesetih) i sad ponovo pomeraju release date, trebalo je da bude početkom ove godine, zamalo da promenim kompletan hardver zbog toga, ali sam srećom bio sumnjičav. Mogao bi Brabben da prestane da gnjavi i da konačno pusti u prodaju tu Elitu 4. Koji je njegov problem, odlaže nastavak 20 godina?
teacher Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Počinje da me smara to novo kašnjenje (čekam novu Elitu od sredine devedesetih) i sad ponovo pomeraju release date, trebalo je da bude početkom ove godine, zamalo da promenim kompletan hardver zbog toga, ali sam srećom bio sumnjičav. Mogao bi Brabben da prestane da gnjavi i da konačno pusti u prodaju tu Elitu 4. Koji je njegov problem, odlaže nastavak 20 godina? ti možeš da kreneš sad da igraš, koliko sam shvatio. imaš premium beta, koji je skoro gotova igra, osim što će da dodaju još koji milion planeta, fuel, minerale.
Anonymous Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Pa i neću. Smučile su mi se igre koje bivaju proglašene za završene (a u stvari su u ranoj beta fazi), pa ih posle gejmeri završavaju i prave razne community pečeve i slične gluposti. Ovo ću da sačekam da se zvanično pojavi, kad sam mogao da čekam 20 godina, mogu još par meseci, nadam se da će biti igriva, za razliku od nesrećne X Rebirth.
teacher Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Pa i neću. Smučile su mi se igre koje bivaju proglašene za završene (a u stvari su u ranoj beta fazi), pa ih posle gejmeri završavaju i prave razne community pečeve i slične gluposti. Ovo ću da sačekam da se zvanično pojavi, kad sam mogao da čekam 20 godina, mogu još par meseci, nadam se da će biti igriva, za razliku od nesrećne X Rebirth. teško da će biti community patcha pošto se radi o mmo. problem je što ne vidim kako igra u današnje vreme može da se održi. prosečan klinac kad se bude 20x razlupao o stanicu prilikom ulaska će reći: jebeš ovo daj da igram LoL. cena je takođe problem. koliko vidim igra je trenutno više nego igriva, samo se planete dodaju u hodu.
Аврам Гојић Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 prosečan klinac kad se bude 20x razlupao o stanicu prilikom ulaska će reći: jebeš ovo daj da igram LoL možda će staviti quest marker
Recommended Posts