Verterdegete Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Ma sranje mi komp. Ne mogu nista da pokrenem sto je izaslo od 2008 pa naovamo. :(
Anonymous Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) Samo, Morowind je, u stvari, lak (verovatno sam se svega prisetio svega posle deset godina pauze), posle dva dana igranja imam 90k i sve što mi, u stvari, treba (Goldbrand, Azura Star, Cuirass of the Savior's Hide, Boots of the Blinding Speed), sad sa ovom kintom treba da doteram sve atribute i veštine na 100%, da nabavim još par sitnica i da se prijavim Caius Cosades-u da bih počeo MQ. Dagoth Ur će opako najebati. Edited March 28, 2014 by Anonymous
Bujodrag Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 True, nije za power gaming. Sećam se da sam Morrowind obožavao do iznemoglosti, nisam ni primetio da sam se prenabudžio sve do konačnog fajta kad sam nevaljalog Dagoth Ur-a samo ćušnuo a ovaj odmah ispustio neplemenitu dušu svoju. Kasnije sam igre pokušavao da igram više u role play modu.
Bujodrag Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Al', svejedno, Morrowind je fenomenomenalno predobro fantastično odlična igra!
Razzmatazz Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Meni taman lepo legao i Tribunal kao i BloodMoon. Jedna od retkih igara koje mogu uvek da počnem ponovo.
katamaran Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) SR3 mi je bio vrh. Sinoc sam instalirao cetvorku i sam pocetak me bas i nije odusevio. Bas sam odigrao ovaj uvod sto je Vasilije opisao. Meni je bila bolja ona serija iz pedesetih godina sto ide posle :) Super mi je sto su kod misije sa raketom stavili muziku iz Armagedona :) Edited March 28, 2014 by katamaran
katamaran Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Sto vise igram to sam razocaraniji. Nasminkani Prototype <_<
Anonymous Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 (edited) Jedna od retkih igara koje mogu uvek da počnem ponovo. Meni je Gothic 2 ta. Izgleda da ću ga igrati do smrti, a svaki piksel znam napamet. edit: i naravno prvi DeusEx. Edited March 30, 2014 by Anonymous
Anonymous Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 (edited) duplo. Edited March 30, 2014 by Anonymous
Razzmatazz Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Meni Gothic3 pored Morrowinda. Veliki sam fan i tog serijala.
harper lee Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Meni je Gothic 2 ta. Izgleda da ću ga igrati do smrti, a svaki piksel znam napamet. edit: i naravno prvi DeusEx. Kako mi je ovo poznato.
Miljenko Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Ja nikad nisam preterano voleo Gothic serijal. Mene nervira kada ne mogu da se razmahnem kao mag(Gothic 2), zbog ogranicenosti mana potiona.
Miljenko Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Morrowind je legao bolje od obe pomenute(mada i njih volim), jer sam mogao da modifikujem magije, shodno trenutnim sposobnostima. Vampire The Masquearade Bloodlines je igra kojoj se ja stalno vracam, uz Divinity 2-Dragon Knight Sagu(od nesto novijih). Trenutno ponovo prelazim prvi Deus Ex i Jade Empire(igrao pre par godina ripovanu verziju).
Recommended Posts