jms_uk Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 2 minutes ago, Strucnjak said: Ovo deluje kao izvor, mada ne mogu na tefonu detaljnije da proverim Bravo!
kipo Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Bas krenuo da stavim link. Nikad duze nisam pregledao haljine 1 1
jms_uk Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 12 minutes ago, ljuttko said: probala sam i ja i istu haljinu tako i pronašla svuda. E sad, ostaje mi enigma zašto ih onaj čiju original fotku koriste ne juri i ne tuži Zato sto su isekli fotke da se ne vidi lice.
El Guapo Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 On 21.2.2021. at 0:19, Mil@n said: Na benču su neki pričali da su skoro kupovali od Mađara sa kp a neki je pisao da je dobio šta je hteo za 4 dana od dana poručivanja. Ja sam konkretno u problemu jer sam od čuvenog Fante (čoveka koji je pola Srbije odande snadbeo komponentama) uzeo 5 memorija i 5 procesora (sklapao neke konfiguracije, reko aj to da uzmem tamo - procesori i memorije se ne kvare ) i jedna memorija ne radi, vratio mu poštom, javio mi pred novu godinu da će biti posle nove godine i od tada mu nema ni traga ni glasa... Da li je fantino pravo ime Kokeza? 1
Frank Pembleton Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 UG kupuje D ExpressKurirsku službu? .... Shiit has hit the fan!
msv Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 2 hours ago, Frank Pembleton said: Kurirsku službu? Da
kud u maglu Simoviću Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 dobio ovo od pošta srbije, valjda, sad, pošto link ne radi šta mi je činiti. gde se čuvaju ti paketi? pohorska? bežanija?
Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 dobio ovo od pošta srbije, valjda, sad, pošto link ne radi šta mi je činiti. gde se čuvaju ti paketi? pohorska? bežanija?U Zemun polju možda? Svakako ih zovi da pitaš. A i ako imaš tracking broj mislim da na samom sajtu možeš da proveriš... .... Shiit has hit the fan!
Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 Jel ti očekuješ ovaj paket? Ako je odgovor potvrdan zovi njihov kol centar, ili šibni mejl sa zahtevom za detaljnije informacije. Ja sam jednom rešio problem tako, doduše nisam dobio ovakav mejl, nego na slepo... Imao sam tracking number.... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 ja nemam trucking number, moraće uživo peglanije da padne
Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 ja nemam trucking number, moraće uživo peglanije da padne Spremi nerve, a možda ti se i posreći... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 jbt. jutros mi je kreten zvonio dok sam bio u kupatilu. malo je falilo da vrat izlomim, a on ode valjda će i sutra da pozvoni
Frank Pembleton Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 jbt. jutros mi je kreten zvonio dok sam bio u kupatilu. malo je falilo da vrat izlomim, a on ode valjda će i sutra da pozvoniPa čekaj onda ti je to u tvojoj pošti pet dana... Ihaaa.... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts