Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Da, ali uglavnom oko 5000, pa treba da se doda poštarina, a i nisam mogao da čekam i razmišljam da li je imaju na stanju, kada će poslati itd. Jedino u Shoppsteru je baš značajno jeftinija.

Posted
Pa covid
Nema puta u hungariju
Nije toliko covid, trenutno su previranja u carini i ustaljene švercerske rute ne funkcionišu.
Posted

Može se reći da da. Negde zapinje u podeli plena.

• 2 weeks later...
Posted

Odlični :D

Sve što ste želeli da pitate o online kupovini, a niste znali koga da pitate :happy:

• +1 2
  • 4 weeks later...
Posted

Jel može neko da me prosvetli da li su ovi sajtovi , kao npr ovaj neke kineske variujante za mažnjavanje para. Na bar 3 sa različitim imenima sam naišla na identične proizvode , svi sajtovi su napravljeni slično , sve neka engleska imena , uradjeni ok . I sad ja malo umirem za ovakvom haljinim recimo a ne bih da bacim 20 evara :D

https://www.pelleshe.com/products/6681557-leinen-wickelkleid-mit-gurtel-und-taschen?variant=39439050768564

Posted
27 minutes ago, ljuttko said:

Jel može neko da me prosvetli da li su ovi sajtovi , kao npr ovaj neke kineske variujante za mažnjavanje para. Na bar 3 sa različitim imenima sam naišla na identične proizvode , svi sajtovi su napravljeni slično , sve neka engleska imena , uradjeni ok . I sad ja malo umirem za ovakvom haljinim recimo a ne bih da bacim 20 evara :D

https://www.pelleshe.com/products/6681557-leinen-wickelkleid-mit-gurtel-und-taschen?variant=39439050768564

ja bih ovaj preskočio, domen postoji tek od januara

i imaš ono pravilo, ako ponuda deluje previše dobro da bi bila istinita, to je s razlogom tako :D

Posted
9 minutes ago, copkillah said:

ja bih ovaj preskočio, domen postoji tek od januara

i imaš ono pravilo, ako ponuda deluje previše dobro da bi bila istinita, to je s razlogom tako :D

fala, to mi treba ko savet, još 3 slična sajta  sam proučila.  A kad bih znala odakle su pokupili ovu haljinu platila bih je duplo al ne mogu da nadjem izvor :D

• +1 1
Posted

Takodje, mogu da se primete razne neuskladjenosti, kao npr. na stranici About Us (iskopirano sa nekog sajta za gedzete), plus ovaj prevod koji se moze videti na raznim kineskim sajtovima (podvuceno):

Pelleshe is a very nice company which stand on the cutting edge of the field. We are dedicated to sourcing and offering the coolest gadgets.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, jms_uk said:

Takodje, mogu da se primete razne neuskladjenosti, kao npr. na stranici About Us (iskopirano sa nekog sajta za gedzete), plus ovaj prevod koji se moze videti na raznim kineskim sajtovima (podvuceno):

Pelleshe is a very nice company which stand on the cutting edge of the field. We are dedicated to sourcing and offering the coolest gadgets.

Sada ste me ubacili u Poaro mod  pa sam analizirala još 2 sajta sa istim haljinama, jedan se reklamira da radi od 2018 godine a proradio 2021 :D  ali ću lepo izgoreti što ne znam odakle sve  uzimaju fotke garderobe :angry:

Posted
2 minutes ago, ljuttko said:

ali ću lepo izgoreti što ne znam odakle sve  uzimaju fotke garderobe :angry:

Da ih nisu isekli pri vrhu, pa da uradimo neki reverse image search - ali ovako, tesko...

Posted (edited)

Nadjoh i ja jos 8-10 sajtova, sve isti templejt, domeni isto od januara postoje.

Na jednom od njih ima jos i ova slika

14a803afeb447c7a976c9a7e1b48a608_1080x_n

Ali ni to ne pomaze da se nadje original...

Edited by jms_uk
Posted
Just now, jms_uk said:

Da ih nisu isekli pri vrhu, pa da uradimo neki reverse image search - ali ovako, tesko...

probala sam i ja :D i istu haljinu tako i pronašla svuda. E sad, ostaje mi enigma  zašto ih onaj čiju original fotku koriste ne juri i ne tuži

Posted

Ovo deluje kao izvor, mada ne mogu na tefonu detaljnije da proverim

• +1 1