Jump to content

Internet kupovina

Featured Replies

Da, ali uglavnom oko 5000, pa treba da se doda poštarina, a i nisam mogao da čekam i razmišljam da li je imaju na stanju, kada će poslati itd. Jedino u Shoppsteru je baš značajno jeftinija.

Pa covid
Nema puta u hungariju
Nije toliko covid, trenutno su previranja u carini i ustaljene švercerske rute ne funkcionišu.

Može se reći da da. Negde zapinje u podeli plena.

• 2 weeks later...

Odlični :D

Sve što ste želeli da pitate o online kupovini, a niste znali koga da pitate :happy:

• 4 weeks later...

Jel može neko da me prosvetli da li su ovi sajtovi , kao npr ovaj neke kineske variujante za mažnjavanje para. Na bar 3 sa različitim imenima sam naišla na identične proizvode , svi sajtovi su napravljeni slično , sve neka engleska imena , uradjeni ok . I sad ja malo umirem za ovakvom haljinim recimo a ne bih da bacim 20 evara :D

https://www.pelleshe.com/products/6681557-leinen-wickelkleid-mit-gurtel-und-taschen?variant=39439050768564

27 minutes ago, ljuttko said:

Jel može neko da me prosvetli da li su ovi sajtovi , kao npr ovaj neke kineske variujante za mažnjavanje para. Na bar 3 sa različitim imenima sam naišla na identične proizvode , svi sajtovi su napravljeni slično , sve neka engleska imena , uradjeni ok . I sad ja malo umirem za ovakvom haljinim recimo a ne bih da bacim 20 evara :D

https://www.pelleshe.com/products/6681557-leinen-wickelkleid-mit-gurtel-und-taschen?variant=39439050768564

ja bih ovaj preskočio, domen postoji tek od januara

i imaš ono pravilo, ako ponuda deluje previše dobro da bi bila istinita, to je s razlogom tako :D

9 minutes ago, copkillah said:

ja bih ovaj preskočio, domen postoji tek od januara

i imaš ono pravilo, ako ponuda deluje previše dobro da bi bila istinita, to je s razlogom tako :D

fala, to mi treba ko savet, još 3 slična sajta  sam proučila.  A kad bih znala odakle su pokupili ovu haljinu platila bih je duplo al ne mogu da nadjem izvor :D

Takodje, mogu da se primete razne neuskladjenosti, kao npr. na stranici About Us (iskopirano sa nekog sajta za gedzete), plus ovaj prevod koji se moze videti na raznim kineskim sajtovima (podvuceno):

Pelleshe is a very nice company which stand on the cutting edge of the field. We are dedicated to sourcing and offering the coolest gadgets.

2 minutes ago, jms_uk said:

Takodje, mogu da se primete razne neuskladjenosti, kao npr. na stranici About Us (iskopirano sa nekog sajta za gedzete), plus ovaj prevod koji se moze videti na raznim kineskim sajtovima (podvuceno):

Pelleshe is a very nice company which stand on the cutting edge of the field. We are dedicated to sourcing and offering the coolest gadgets.

Sada ste me ubacili u Poaro mod  pa sam analizirala još 2 sajta sa istim haljinama, jedan se reklamira da radi od 2018 godine a proradio 2021 :D  ali ću lepo izgoreti što ne znam odakle sve  uzimaju fotke garderobe :angry:

2 minutes ago, ljuttko said:

ali ću lepo izgoreti što ne znam odakle sve  uzimaju fotke garderobe :angry:

Da ih nisu isekli pri vrhu, pa da uradimo neki reverse image search - ali ovako, tesko...

Nadjoh i ja jos 8-10 sajtova, sve isti templejt, domeni isto od januara postoje.

Na jednom od njih ima jos i ova slika

14a803afeb447c7a976c9a7e1b48a608_1080x_n

Ali ni to ne pomaze da se nadje original...

Edited by jms_uk

Just now, jms_uk said:

Da ih nisu isekli pri vrhu, pa da uradimo neki reverse image search - ali ovako, tesko...

probala sam i ja :D i istu haljinu tako i pronašla svuda. E sad, ostaje mi enigma  zašto ih onaj čiju original fotku koriste ne juri i ne tuži

Ovo deluje kao izvor, mada ne mogu na tefonu detaljnije da proverim