msv Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Sasomange je Mondovo čedo, ima smisla to sa zivkanjem...
Frank Pembleton Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 A, znači tako to funkcioniše. Pa genijalno.Pa vidiš da ne funkcioniše. [emoji12]A zvali su ga na telefon koji je ostavi na KP.Valjda. .... Shiit has hit the fan!
Mil@n Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 3 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa vidiš da ne funkcioniše. A zvali su ga na telefon koji je ostavi na KP. Valjda. .... Shiit has hit the fan! Pa bukvalno kažu videli smo vaš oglas na...
Haralampije Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 (edited) On 5.2.2021. at 15:26, Mil@n said: Zvali me sa sasomange videli da sam postavio neki nameštaj na kp pa su valjda hteli da okačim i tamo, a pošto sam nešto bio nervozan lepo sam ga pitao "odakle ti pravo da me zoveš"? Na šta je on nešto promrljao a ja mu spustio slušalicu™. Zvalo i mene pre dva meseca, ista fora, napusio sam mladca Edited February 8, 2021 by Haralampije
Kubrick Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 zato sto tako funkcionise, i jos bombardovali reklamama, bas me zanima kako im ide i da li imaju buducnost? i oni i shoppster
mraki Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Shopster je skroz drugačiji biznis u odnosu na Sasomange, ali oba imaju dosta jake medijske kuće iza sebe pa mogu forsirati tu priču. Blic je daleko pre svih pokušao tako nešto sa Non-Stop shopom, ali čini se da nisu imali previše uspeha. To više nije u istom vlasništvu?
mraki Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 (edited) Koji je djavo ovim prodavcima tehnike sa KP? Pisao poruke i zvao 2 dana neke oglase. Na poruke retko odgovore, kad odgovore nema na stanju iako u oglasima piše da ima. Ne znaju kad će biti, odjebu te odmah. Većinom ne stave cenu i ne odgovaraju na poruke već mora poziv, jer ako ne razmenite poruke ne možeš mu dati lošu ocenu. Onda se javi neko nadrndan, zašto baš sad zoveš, zauzet je, ne čuje. Zvaće kasnije, i ne pozove nikad. Ili se javi neko drugi na telefon, pozvaće posle onaj ko to prodaje, i naravno ne pozove. Jedan mi je čak odbrusio da nije zainteresovan (da proda). Nisam skoro kupovao nešto na taj način, ali jebote kako oni (misle da) prodaju bilo šta? Edited February 20, 2021 by mraki
mraki Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Pa ok, ali čemu takvo ponašanje, a oglasa koliko hoćeš.
maheem Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 1 hour ago, mraki said: Pa ok, ali čemu takvo ponašanje, a oglasa koliko hoćeš. Reportuj. 1
Grunf Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 onaj shoppster uopste nije los. kupio auto gume kod njih, ustedeo 15ak evrica u odnosu na cene kod vulkanizera ili druge net prodavce. koriste krstene kurirske sluzbe, sve sto sam narucio doneli do stana
goofs Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Ja pokusavao da kupim gamepad pre NG, isto prosao kao ti. Nisu bili neljubazni, ali nema na stanju, ne znaju kad ce biti. Ne kontam cemu im sluzi kontrolni panel u KP nalogu, ako nece da deaktiviraju oglase. Gubimo vreme, i ja i oni. 1
napadaj Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Baš gledam, danas uzeo ovu u Gigatronu za 5.900 i još mislio da sam solidno prošao. https://www.shoppster.com/sr-RS/p/0007000/tefal-pegla-fv3951e0 Obratiću pažnju na ovaj sajt.
Mil@n Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Na benču su neki pričali da su skoro kupovali od Mađara sa kp a neki je pisao da je dobio šta je hteo za 4 dana od dana poručivanja. Ja sam konkretno u problemu jer sam od čuvenog Fante (čoveka koji je pola Srbije odande snadbeo komponentama) uzeo 5 memorija i 5 procesora (sklapao neke konfiguracije, reko aj to da uzmem tamo - procesori i memorije se ne kvare ) i jedna memorija ne radi, vratio mu poštom, javio mi pred novu godinu da će biti posle nove godine i od tada mu nema ni traga ni glasa...
Recommended Posts