Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted

Stigao danas paketic sa Alija... otvorim a unutra nesto sto nema veze sa onim sto sam narucio (umesto Munje Mekvina poslali Avendzerse) . uporedio brojeve posiljke i skontao da su napravili gresku, poslao im poruku , slikao sta je stiglo i trazio da mi isprave gresku.

Sta mogu da ocekujem? Nije mi za kintu jer je sitna ali mi klinac vec 2 sata gundja po kuci i kune zlu sudbu :blink:

• Haha 1
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted

Meni su u istoj situaciji vrnuli kintu i to je to...ponovo naručivanje ti sledi.

• Hvala 1
Posted (edited)

Jako bitan faktor u e komercu pored same platforme je logistika, i ja tu vidim neku šansu za Deltu, koliko znam nisu loši u tome.

Sve i da nemaju ljude sad, ako su spremni da ulože...

A da su mogli ranije, mogli su.

Kupujem-prodajem i slični su druga priča, oni su samo oglasnici, tj posrednici.

Edited by mraki
  • +1 1
Posted
Stigao danas paketic sa Alija... otvorim a unutra nesto sto nema veze sa onim sto sam narucio (umesto Munje Mekvina poslali Avendzerse) . uporedio brojeve posiljke i skontao da su napravili gresku, poslao im poruku , slikao sta je stiglo i trazio da mi isprave gresku.

Sta mogu da ocekujem? Nije mi za kintu jer je sitna ali mi klinac vec 2 sata gundja po kuci i kune zlu sudbu :blink:
Ja sam imao takav slučaj i vratili mi kintu, a posle mi i stiglo to što sam zaista naručio.
Meni bilo truba pa sam kontaktirao prodavca kao šta mogu da uradim, oni rekli ajde naruči još nešto za te pare i ok je... [emoji4]

.... Shiit has hit the fan!

• +1 1
Posted

Мени су једном тако рекли - наручи за 5 долара а ми ти нећемо послати. 

Ја наручио, одмах потврдио пријем и заборавио. 

И сада имам 10 неких мини скалпела у писаћем столу...

:crazy:

• Haha 4
Posted
10 hours ago, Lezilebovich said:

zaboravio si na sasomange :D

kako je prosao sasomange? kako je prosao shoppster? s obzirom da su plasirani prosle god kako im ide na trzistu, imaju li buducnost...pored kp

Posted

koja je fora sa imenom sasomange  ne kužim ,to je nekakva igra reči ? 

Posted

saso mange = sve i svašta

Posted

aaaaa GIF

ovaj da je romske nacionalnosti umesto sveeee, rekao bi sasomange

Posted

Bogami, delta ozbiljno ulaže u taj ananas . 

Posted

Zvali me sa sasomange videli da sam postavio neki nameštaj na kp pa su valjda hteli da okačim i tamo, a pošto sam nešto bio nervozan lepo sam ga pitao "odakle ti pravo da me zoveš"? Na šta je on nešto promrljao a ja mu spustio slušalicu™.

• Haha 2
  • Tužno 1
Posted

A, znači tako to funkcioniše. Pa genijalno.