Jump to content
IGNORED

Internet kupovina

Alphons

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, I*m with the pilots said:

Kupila nesto sa maminom BancaIntesa karticom na dijaspora.shop, ali ispadne da je uradjena samo profaktura, kako vidim u PDF fajlu, i kako mama kaze, ne vidi se da je ista skinuto sa nje. Sta sad to znaci i kako je to moguce, kada mi je prilikom placanja trazen i onaj sigurnosni kod koji se posalje putem SMSa, i na kraju pisalo da je placanje uspesno izvrseno?

Ovo im stoji u opisu placanja:

trebalo bi negde da vidi makar da su rezervisana sredstva.

ako ima online bankarstvo, na "nedospele obaveze"

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Frank Pembleton

105

• kud u maglu Simoviću

88

• Moća

78

• goofs

61

Posted
5 hours ago, I*m with the pilots said:

Kupila nesto sa maminom BancaIntesa karticom na dijaspora.shop, ali ispadne da je uradjena samo profaktura, kako vidim u PDF fajlu, i kako mama kaze, ne vidi se da je ista skinuto sa nje. Sta sad to znaci i kako je to moguce, kada mi je prilikom placanja trazen i onaj sigurnosni kod koji se posalje putem SMSa, i na kraju pisalo da je placanje uspesno izvrseno?

Ovo im stoji u opisu placanja:

Ja sam kupovao kod njih, istina koristeci moje UK kartice.

Iznos obicno stoji u 'pending' neko vreme, pa posle prodje u obradjene transakcije.

Nadam se da imaju na lageru to sto si uzela, jer to sto stoji na sajtu nije garancija i da ce moci da isporuce (moje iskustvo sa njima vise puta :dry:)

Posted
18 hours ago, slepa živana said:

trebalo bi negde da vidi makar da su rezervisana sredstva.

ako ima online bankarstvo, na "nedospele obaveze"

Nigde niceg nije bilo, izgleda upravo zbog ovoga o cemu Dzejms prica - nemaju na lageru. Danas je stiglo obavestenje.

12 hours ago, jms_uk said:

Ja sam kupovao kod njih, istina koristeci moje UK kartice.

Iznos obicno stoji u 'pending' neko vreme, pa posle prodje u obradjene transakcije.

Nadam se da imaju na lageru to sto si uzela, jer to sto stoji na sajtu nije garancija i da ce moci da isporuce (moje iskustvo sa njima vise puta :dry:)

Posted

Kod licitacija na Limundu, jel postoje neka fiksna pravila za licitiranje u poslednjih desetak sekundi?

Jednom sam licitirala, ponudila malo vise nego predlozeno, pa je Limundo to dvostepeno stavio kao dve ponude, pa ne znam jel to vazi i za foto finis.

Posted

da, ponuda je automatski 10 dinara visa od prethodne, mozda je taj kupac 2 puta kliknuo sa ponudama a tvoj iznos je bio veci i kompjuter odradio.

• +1 1
Posted

Da li je neko kupovao preko LC Waikiki sajta?

Ja veći krš od e commerca u zivotu video nisam, ne mogu ni da se registrujem ni da se snadjem i nadjem sta sam hteo.

Kupovina kao gost takodje nije moguća iako ima opcija.

• 4 weeks later...
Posted (edited)

uglavnom fb nalozi tanja torbe novi profil

Edited by morgana
  • 1 month later...
Posted

Inače, menadžment Deltel je odušvljen "radom od kuće" i pokrenuli su projekat izlaska iz svih prostora koje iznajmljuju i neće te ljude prebacivati u svoje objekte.

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Danas na Shoppsteru posebni dodatni popusti za SBB/Total/Net TV Plus korisnike:

Svi mali kućni aparati i usisivači su na popustu od 20%, odabrane modele televizora i dečiju opremu možete nabaviti uz do 20% niže cene, celokupan asortiman posuđa Metalac na popustu je 30%, a obezbedili smo i super cene za kućni tekstil, računarsku opremu i još mnogo toga samo 4. februara.

Posted

Hehe nema više kupovine iz UK bez dodatnih dažbina

Posted

meni stigao paket iz us posle 36 dana :smiley_hail: