slepa živana Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 10 minutes ago, I*m with the pilots said: Kupila nesto sa maminom BancaIntesa karticom na dijaspora.shop, ali ispadne da je uradjena samo profaktura, kako vidim u PDF fajlu, i kako mama kaze, ne vidi se da je ista skinuto sa nje. Sta sad to znaci i kako je to moguce, kada mi je prilikom placanja trazen i onaj sigurnosni kod koji se posalje putem SMSa, i na kraju pisalo da je placanje uspesno izvrseno? Ovo im stoji u opisu placanja: trebalo bi negde da vidi makar da su rezervisana sredstva. ako ima online bankarstvo, na "nedospele obaveze"
jms_uk Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 5 hours ago, I*m with the pilots said: Kupila nesto sa maminom BancaIntesa karticom na dijaspora.shop, ali ispadne da je uradjena samo profaktura, kako vidim u PDF fajlu, i kako mama kaze, ne vidi se da je ista skinuto sa nje. Sta sad to znaci i kako je to moguce, kada mi je prilikom placanja trazen i onaj sigurnosni kod koji se posalje putem SMSa, i na kraju pisalo da je placanje uspesno izvrseno? Ovo im stoji u opisu placanja: Ja sam kupovao kod njih, istina koristeci moje UK kartice. Iznos obicno stoji u 'pending' neko vreme, pa posle prodje u obradjene transakcije. Nadam se da imaju na lageru to sto si uzela, jer to sto stoji na sajtu nije garancija i da ce moci da isporuce (moje iskustvo sa njima vise puta )
I*m with the pilots Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 18 hours ago, slepa živana said: trebalo bi negde da vidi makar da su rezervisana sredstva. ako ima online bankarstvo, na "nedospele obaveze" Nigde niceg nije bilo, izgleda upravo zbog ovoga o cemu Dzejms prica - nemaju na lageru. Danas je stiglo obavestenje. 12 hours ago, jms_uk said: Ja sam kupovao kod njih, istina koristeci moje UK kartice. Iznos obicno stoji u 'pending' neko vreme, pa posle prodje u obradjene transakcije. Nadam se da imaju na lageru to sto si uzela, jer to sto stoji na sajtu nije garancija i da ce moci da isporuce (moje iskustvo sa njima vise puta )
mirjam Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Kod licitacija na Limundu, jel postoje neka fiksna pravila za licitiranje u poslednjih desetak sekundi? Jednom sam licitirala, ponudila malo vise nego predlozeno, pa je Limundo to dvostepeno stavio kao dve ponude, pa ne znam jel to vazi i za foto finis.
Strucnjak Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 da, ponuda je automatski 10 dinara visa od prethodne, mozda je taj kupac 2 puta kliknuo sa ponudama a tvoj iznos je bio veci i kompjuter odradio. 1
mraki Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Da li je neko kupovao preko LC Waikiki sajta? Ja veći krš od e commerca u zivotu video nisam, ne mogu ni da se registrujem ni da se snadjem i nadjem sta sam hteo. Kupovina kao gost takodje nije moguća iako ima opcija.
Lezilebovich Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 (edited) http://potrosac.info/novosti/1542-crna-lista-internet-trgovaca Nisam proveravao listu, nadam se da je kredibilna ... edit: tja ... sve su neke facebook stranice Edited December 29, 2020 by Lezilebovich
morgana Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 (edited) uglavnom fb nalozi tanja torbe novi profil Edited December 29, 2020 by morgana
msv Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 (N1) Mišković: Delta investira 100 miliona evra u onlajn trgovinu Po ugledu na Amazon i Alibabu, Delta na leto pokreće Ananas
Frank Pembleton Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Inače, menadžment Deltel je odušvljen "radom od kuće" i pokrenuli su projekat izlaska iz svih prostora koje iznajmljuju i neće te ljude prebacivati u svoje objekte. .... Shiit has hit the fan!
Haralampije Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 2 hours ago, msv said: (N1) Mišković: Delta investira 100 miliona evra u onlajn trgovinu Po ugledu na Amazon i Alibabu, Delta na leto pokreće Ananas Nema to tamo ko da odradi Regresija je uvatila maha
msv Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Danas na Shoppsteru posebni dodatni popusti za SBB/Total/Net TV Plus korisnike: Quote Svi mali kućni aparati i usisivači su na popustu od 20%, odabrane modele televizora i dečiju opremu možete nabaviti uz do 20% niže cene, celokupan asortiman posuđa Metalac na popustu je 30%, a obezbedili smo i super cene za kućni tekstil, računarsku opremu i još mnogo toga samo 4. februara.
maheem Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Hehe nema više kupovine iz UK bez dodatnih dažbina
Recommended Posts