čekmeže Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Buhaha, usluga carinjenja, koju oni ne vrše, koja je skuplja od carine...znam ljude koji su dobili neku nenormalnu poštarinu da plate dhl-u, pa su se bunili, pa su im ovi kraljevi smanjili cenu, pijaca...
Haralampije Posted October 31, 2020 Posted October 31, 2020 22 hours ago, beta kentauri said: čekam dhl pošiljku na iznos 52 evra. očekujem cirkus oko carine Čarobna reč za klepanje na DHL pošiljkama se pre zvala ležarina. Kao mora da odleži dan dva na carini a onda se smrzneš od cifre
beta Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 za divno čudo DHL pošiljka prošla bez klepanja i carine. 2
goofs Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Jel u tih 52e ulazio i shipping? Ili je 52e samo cena predmeta?
renne Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 za divno čudo DHL pošiljka prošla bez klepanja i carine. Imala si sreće kao i jaMeni na 121€ prošlo bez ičega
beta Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 14 minutes ago, goofs said: Jel u tih 52e ulazio i shipping? Ili je 52e samo cena predmeta? cena sa šipingom
InvisibleLight Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 On 30.10.2020. at 13:28, InvisibleLight said: Jel neko cekao nekad nesto iz bugarske? Rece brat bugarin 10radnih dana a proslo vec 15 i nista. Buggar! (Ebay,mali iznos, nema carine a nema ni trekovanja) stigao paket iz bugarske, a ja poslala zahtev za refund kad proslo 4 nedelje a prodavac deaktivirao ebay nalog i ebay mi vratio pare kako sad da uplatim kad taj prodavac vise ne postoji? idem da vidim, mozda je vaskrso.. al stigao je, bodić lejkersa sa imenom bratanca i brojem 23 presretna sam!!! 1
Popular Post Skyhighatrist Posted November 20, 2020 Popular Post Posted November 20, 2020 Stiglo iz Grčke za unuku 8 1 1
InvisibleLight Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Evo i za mog tromesecnog usranka Pamuk,detalji, cena, feedback, sve najbolje, nznm sto je nestao s ebaya, a imao je pa stotinak bodica, nba timovi, muzicari, automobili. Na zadnnjem dely preko celih ledja 23 i ime moje ljubavi 2
msv Posted November 22, 2020 Posted November 22, 2020 On 22.10.2020. at 0:04, Lezilebovich said: tehnomedia.rs - to je trenutno jedini neSNS distributer tehnike I Shoppster
jms_uk Posted November 23, 2020 Posted November 23, 2020 On 21.10.2020. at 23:04, Lezilebovich said: mislim da može i na tehnomedia.rs - to je trenutno jedini neSNS distributer tehnike Hvala za ovo - prosla uplata sa inozemskom karticom. Sa odlicnom potvrdom na kraju (bold u sredini moj) : Quote Hvala Vam na kupovini! Potvrda o izvršenoj porudžbini je poslata na Vaš e-mail. Uskoro će Vas kontaktirati naš operater sa call centra, u roku ne dužem od jednog radnog dana od trenutka prijema narudžbenice, radi provere ispravnosti Vaših podataka i potvrde narudžbenice. Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju. Vaša Tehnomedia!
Renegade Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Šta se to promenilo pa sad svi (office, djak, sportvision...) naplaćuju poštarinu tj. besplatna je samo preko tipa 5 ili 6 hiljada?
Renegade Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Ma nije, možda je 1000 din bila granica da se baš ne zloupotrebi besplatna poštarina na neke jeftine gluposti. Znam da nisam plaćao ništa dodatno za razne patike od 3-4000 a sad mrk.
I*m with the pilots Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 (edited) Kupila nesto sa maminom BancaIntesa karticom na dijaspora.shop, ali ispadne da je uradjena samo profaktura, kako vidim u PDF fajlu, i kako mama kaze, ne vidi se da je ista skinuto sa nje. Sta sad to znaci i kako je to moguce, kada mi je prilikom placanja trazen i onaj sigurnosni kod koji se posalje putem SMSa, i na kraju pisalo da je placanje uspesno izvrseno? Ovo im stoji u opisu placanja: Quote - Plaćanje platnim karticama Prihvatamo sledeće platne kartice : VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA, PayPass™ platni stiker. Nakon potvrde narudžbenice, bićete preusmereni na sajt Banka Inteza. Na tom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnostnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije Edited November 26, 2020 by I*m with the pilots
Recommended Posts