Agni Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Sad videh na Vikipediji da je neki Sylvester McCoy izabran da glumi mene u Hobitu, iako se ja uopste ne secam da sam imao udela u toj prici (mada ni moje pamcenje nije vise kao nekad).
kim_philby Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 pa to jebote. kako filmovati nesto bez dijaloga?il mozda bas da, al da bude iz 1 kadra, ko ona ruska barka!ma ovako. mahabharata traje bednih 9 sati.http://www.youtube.com/watch?v=vcTtaI2vrKM
hazard Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 E samo da dodam da je Excalibur najjebackiji film svih vremena, i najbolji mitsko-istorijski film ikada napravljen za koji ne verujem da ce ikada biti nadmasen.Jeste, ima te anahronisticke oklope, al sta sad.http://www.youtube.com/watch?v=IuOzte9Ugck
kim_philby Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 (edited) E samo da dodam da je Excalibur najjebackiji film svih vremena, i najbolji mitsko-istorijski film ikada napravljen za koji ne verujem da ce ikada biti nadmasen.Jeste, ima te anahronisticke oklope, al sta sad.http://www.youtube.com/watch?v=IuOzte9Ugck pazi srednjevekovni um (neki malorijev savremenik) ovako je video aleksandra velikogmislim to je u istom kljucu. oni koji zele istorijskog artura mogu da gledaju, na primer, the last legion ili onaj film sa clive owenom. Edited July 20, 2011 by kim_philby
Bujodrag Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 been there, done thatMnogo ste brzi za mene.Dok pohvatam nove postove, zaboravim prethodne :( .
kim_philby Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 (edited) Mnogo ste brzi za mene.Dok pohvatam nove postove, zaboravim prethodne :( .nema veze. mislis da smo mi drugaciji? ovde ko u klin ko u plocu ali je ipak prilicno harmonicno.meni je isto dovoljna profesorova rec. odnosno nikada nisam mislio o takvim prakticnostima (zasto orlovi nisu ili tako vec nesto) vec sam jednostavno ziveo taj narativ.no dabovic je rekao da gikujemo i mi gikujemo. Edited July 20, 2011 by kim_philby
Agni Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ok, lanselot na strajdera, 1na1? a?Lanselot. Gandalf vs Darth Vader?
kim_philby Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 (edited) ok, lanselot na strajdera, 1na1? a? Edited July 20, 2011 by kim_philby
hazard Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 pazi srednjevekovni um (neki malorijev savremenik) ovako je video aleksandra velikogmislim to je u istom kljucu. oni koji zele istorijskog artura mogu da gledaju, na primer, the last legion ili onaj film sa clive owenom.ma znam, i slazem seexcalibur je mit o arturu dosledan svojim srednjevekovnim korenimamislim i ovi drugi vise istorijski (jer uopste ne znamo da li je i postojao neki "pravi" artur) filmovi o artur su takodje zabavni, ali 1 je excalibur
ToniAdams Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Lanselot. Gandalf vs Darth Vader?znas li ti koliko sam o ovome razmisljao?cek, sivi ili beli gandalf?
Razzmatazz Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kakav crni Excalibur, Krull se gleda ako vam treba tako nešto!
Amos Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Sad videh na Vikipediji da je neki Sylvester McCoy izabran da glumi mene u Hobitu, iako se ja uopste ne secam da sam imao udela u toj prici (mada ni moje pamcenje nije vise kao nekad).Da, ovo je i meni palo na pamet. Prostodusnog Radagasta se samo secam iz one epizode kad ga je Saruman poslao da privuce Gandalfa svojom naivnoscu u Druzini. Inace, citajuci Andurilov post, setih se i ona poslednja dva zelena (valjda?) Istarija koja su dosla sa ovom trojicom, i kako sam se lozio da Tolkin ima negde u steku napisane njihove dogodovstine i pustolovine. :D
kim_philby Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Da, ovo je i meni palo na pamet. Prostodusnog Radagasta se samo secam iz one epizode kad ga je Saruman poslao da privuce Gandalfa svojom naivnoscu u Druzini. Inace, citajuci Andurilov post, setih se i ona poslednja dva zelena (valjda?) Istarija koja su dosla sa ovom trojicom, i kako sam se lozio da Tolkin ima negde u steku napisane njihove dogodovstine i pustolovine. :Dpallando i alatar. plavi carobnjaci. mislim da je alatarov handle bio nesto tipa 'prijatelj istoka'. njih dvojca su otisli na istok iza mordora.
Zabalujev Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 the last legion ili onaj film sa clive owenom. :повраћ:I da, Exkalibur sranje. I seks u tom filmu je sranje. I muzika je sranje. Najgore potrošeno prepodne na letnjem raspustu ever! Kome biste radije prineli snašu na korišćenje prve bračne noći? Aragornu ili Arturu?
Recommended Posts