Caligula Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Baš gledam ponovo seriju, Skajler mi je 11 puta ogavnija nego na prvo gledanje. Nadam se da scenario za 5. sezonu uključuje i jedan metak za nju.Ja odgledao tek prvu sezonu jbg. Imas pravo, kako se u drugoj sezoni odvijaju stvari tako njen supruznicki potencijal slabi. Link to comment
copkillah Posted March 25, 2012 Share Posted March 25, 2012 Baš gledam ponovo seriju, Skajler mi je 11 puta ogavnija nego na prvo gledanje. Nadam se da scenario za 5. sezonu uključuje i jedan metak za nju.intenzivno je mrzim. Link to comment
*edited by mod Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Izgleda da je Jane nasla sebi novu seriju.http://www.youtube.com/watch?v=QqAG8TFp4F4&feature=player_embeddedObavezno odgledati trejler do kraja. Link to comment
Weenie Pooh Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Obavezno odgledati trejler do kraja.Genijalno :D Link to comment
Sir Oliver Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Baš gledam ponovo seriju, Skajler mi je 11 puta ogavnija nego na prvo gledanje. Nadam se da scenario za 5. sezonu uključuje i jedan metak za nju...jab je prvo častio s onim empejevljevim brothaz Link to comment
Lrd Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Izgleda da će poslednja sezona biti podeljena u dve od po osam epizoda. :( Link to comment
Have_Fun Posted April 23, 2012 Share Posted April 23, 2012 Whooooooaaaaaaaa!Poceo sam ovo da gledam pre 2-3 dana, odgledao sam celu prvu sezonu, i privodim kraju 2. Da nisam imao obaveza, otaljao bih i vise.Serija SABIJA! Radnja je odlicna, likovi su fenomenalni, Jesse je Umro sam od smeha gledajuci ovu scenu :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=rP2yyQfTUGA Link to comment
Have_Fun Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Odgledah pretposlednju epizodu 2. sezone, i iznervirao sam se, pa mi je teze da nastavim dalje. Posle onog incidenta sa Jane koja mi je superkul lik , Walt mi vise nije simpatican. Sad samo "navijam" da Jesse ne najebe i nakupi se para :D Link to comment
ljubicica Posted April 28, 2012 Share Posted April 28, 2012 :Hail: :Hail: Znate ono kada trcite kuci sa posla samo da sednete pred racunar da gledate.....pa onda gledanje do duboko u noc, zapostavljanje svih obaveza Ne znam sta sve da napisem o ovoj seriji. Sve sto kazem bice jako malo u odnosu na to koliko je dobra! Radnja fenomenalna, likovi savrseni, ma sve je vrh! Posle Breaking Bad-a sve ce biti jadno :( Link to comment
Recommended Posts