Jump to content

breaking bad

Featured Replies

Baš gledam ponovo seriju, Skajler mi je 11 puta ogavnija nego na prvo gledanje. Nadam se da scenario za 5. sezonu uključuje i jedan metak za nju.
Ja odgledao tek prvu sezonu jbg. Imas pravo, kako se u drugoj sezoni odvijaju stvari tako njen supruznicki potencijal slabi.
  • Replies 1.4k
  • Views 139.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Heisenburger  

• E jbg.   To je tako tanano i dobro uradjeno, dijalozi, simbolika hvatanja muve i uopste zelja da nema prljavstine u zivotu i delanju a prljavstina svuda. Tu je kljucan njihov dijalog zapravo

• Ima bar 8 godina kako sam gledao, ali ubedljivo najvise je smetala žena i njena začudjivanja u svakoj epizodi. Porodili smo se svi kad joj je rekao - I am not in danger Skyler, I am danger.

Posted Images

Baš gledam ponovo seriju, Skajler mi je 11 puta ogavnija nego na prvo gledanje. Nadam se da scenario za 5. sezonu uključuje i jedan metak za nju.
intenzivno je mrzim.
Obavezno odgledati trejler do kraja.
Genijalno :D

:)

volteru crkni

..jab je prvo častio s onim empejevljevim brothaz
Izgleda da će poslednja sezona biti podeljena u dve od po osam epizoda. :(Breaking-Bad-Cranston-411_320.jpg
:isuse:

E nek ju gona! angry.gif

Kakvi smarači.

tumblr_m1uyt7H2Lj1rqr258o1_500.gif
  • 3 weeks later...

Whooooooaaaaaaaa!Poceo sam ovo da gledam pre 2-3 dana, odgledao sam celu prvu sezonu, i privodim kraju 2. Da nisam imao obaveza, otaljao bih i vise.Serija SABIJA! Radnja je odlicna, likovi su fenomenalni, Jesse je :thumbup: Umro sam od smeha gledajuci ovu scenu :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=rP2yyQfTUGA

Odgledah pretposlednju epizodu 2. sezone, i iznervirao sam se, pa mi je teze da nastavim dalje. Posle onog incidenta sa Jane koja mi je superkul lik :wub: , Walt mi vise nije simpatican. Sad samo "navijam" da Jesse ne najebe i nakupi se para :D

:Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: Znate ono kada trcite kuci sa posla samo da sednete pred racunar da gledate.....pa onda gledanje do duboko u noc, zapostavljanje svih obaveza :fantom: Ne znam sta sve da napisem o ovoj seriji. Sve sto kazem bice jako malo u odnosu na to koliko je dobra! Radnja fenomenalna, likovi savrseni, ma sve je vrh! Posle Breaking Bad-a sve ce biti jadno :(