goofs Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Da... U 2015. planira da grupise zadnje novelice u jednu knjigu ... Moze mu se da zajebava maksimalno Zar ovo nije vec izaslo?! Uzeo sam u Laguni na sajmu "Vitez sedam kraljevstava", mada je nisam otvorio od tada
Geo Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Izaslo ali ovo je neko prosireno izdanje sa ilustracijama na svakoj strani ...
porucnik vasic Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 Ma verovatno cu je kupiti i ja ali nije to poenta grnjeg posta ... Ма покушавам да ствари у овом случају посматрам са ведрије стране.
Cort0 Maltese Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Bilo je na winterfell-srbija.com... :) Reklo bi se da je 90% toga od originalne zamisli promijenjeno... Tyrion will besiege and burn Winterfell....
Lrd Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Bilo je na winterfell-srbija.com... :) Reklo bi se da je 90% toga od originalne zamisli promijenjeno... Tyrion will besiege and burn Winterfell.... Ма промењено је све то одавно. Не само да је Мартин мењао своју оригиналну замисао, него му се у, рецимо, четвртој књизи десило да је написао скоро целу, па се онда предомислио и онда опет писао другачије испочетка. Лепо рече и овде - никад не зна где ће пут да га нанесе. :)
porucnik vasic Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Што је генерално нелоше. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sludge Factory Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/
Weenie Pooh Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Spicy Sansy :O Na ilustraciji baš i ne izgleda kao da joj je tek četrnaest, ali ajde:
theanswer Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 i nije toliko kontroverzno koliko su očekivali po forumima
Ariel Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ta slika prati novo poglavlje, danas objavljeno... koje ne znam što su očekivali da je kontroverzno, baš je onako klasika, fino. Vidi se da nije prošlo urednika, ima par tupavih pogrešnih ili izostavljenih reči.
theanswer Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 (edited) ima neki par glavešina sa nekog od foruma što su pročitali to poglavlje ranije i onda su ovo videli kao kontroverzno, ljudi mislili ko zna šta će da se desi kad ono šansa postala spicy sve u svemu drago mi je da se njen lik razvija u tom pravcu Edited April 3, 2015 by theanswer
Weenie Pooh Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Meni je indikativno da joj, u sred svog tog wangsta oko činjenice da je budući verenik nazvao bastardom, Jon Snow nigde nije ni prošao kroz glavu.
theanswer Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Meni je indikativno da joj, u sred svog tog wangsta oko činjenice da je budući verenik nazvao bastardom, Jon Snow nigde nije ni prošao kroz glavu. Indikativno za šta? Nije ga ona nikad nešto gotivila, tu je povukla na majku. Ni kad joj je ova govorila o konjolikim Vejnvudima nije joj prošla Arja kroz glavu.
Recommended Posts