May 18May 18 14 minutes ago, Filozof manijak said:Boba mi, imali su sreće u ovom avionu da se ništa nije zapalilo kada je motor oštećen udarcem u onaj marker.Kakvu su srecu imali oni nasi kad je avion u poletanju pokupio signalizaciju i zabilo mu se do pola krila. Jebem te zivote....
May 18May 18 15 minutes ago, Shan Jan said:Kakvu su srecu imali oni nasi kad je avion u poletanju pokupio signalizaciju i zabilo mu se do pola krila. Jebem te zivote....Najbolja reklama za Embraer ikada!
May 19May 19 ovo sa la gvardijeHomendy said that it appears that the airport’s runway status lights were working, which might have warned the fire truck driver not to cross the runway even if the controller approved it.The lights embedded in the pavement are designed to automatically turn red when a runway is occupied to signal to vehicle operators and pilots not enter that runway.kao kada prođeš na crveno na semaforu.
June 4Jun 4 ''I was so so tired'', the plane said.VIDEO Na avionu u Frankfurtu se povukao prednji trap, zav...LUFTHANSIN Boeing 787 urušio se prednjim stajnim trapom na stajanci u Frankfurtu, srećom bez putnika.https://simpleflying.com/lufthansa-boeing-787-nose-gear-collapse-frankfurt-airport/ Edited June 4Jun 4 by Roger Sanchez
June 9Jun 9 u hrvatskoj(istra) u poslednjih 5 dana pala dva mala aviona, ovaj danas(žirokopter) na sreću bez žrtava, za razliku od onog u medulinu kada je stradalo četvoro putnika
June 13Jun 13 narandzasti ludak je skoro oborio avion koji je sletao na Regan svetlima kod WH koja su potpuno zaslepela pilote, pilot je prijavio jako ozbiljan incident FAA a ovi mu rekli da se zali trumpu, ludilo
June 13Jun 13 Šta je Trump's UFC Octagon?Znam šta je UFC, znam šta je oktagon, ali kako to zaslepljuje pilote?
June 13Jun 13 23 minutes ago, JozoMujica said:Šta je Trump's UFC Octagon?Znam šta je UFC, znam šta je oktagon, ali kako to zaslepljuje pilote?to je ona lasersko rasvetna skalamerija koja snop svetla usmeri ka nebu i onda šaratm po istom
June 13Jun 13 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:to je ona lasersko rasvetna skalamerija koja snop svetla usmeri ka nebu i onda šaratm po istomHvala, ja guglao i nisam našao ništa zaslepljujuće.
June 13Jun 13 4 hours ago, JozoMujica said:Hvala, ja guglao i nisam našao ništa zaslepljujuće. Trampovali™ su te