Friday at 15:452 days Mislim da je sve u svemu, iako se ne razumem u avione, sve ovo jako dobro prošlo. Ne samo po Srbina. A toj ženi
Friday at 19:322 days 3 hours ago, Svemir Zeka said:Mislim da je sve u svemu, iako se ne razumem u avione, sve ovo jako dobro prošlo. Ne samo po Srbina.A toj ženi Sreća da je bio dobar prema ženi inače bi bilo ooops!
Friday at 21:452 days 2 hours ago, ubibobi said:Sreća da je bio dobar prema ženi inače bi bilo ooops! Da nije bio vezan za sic, tesko da bi snazna zenska ruka mogla da ga zadrzi da ne ode u nebeski bircuz. Kad ga je povukao vakum, ona ga je zgrabila za noge i viknula - kud si krenula luda glavo?! Mi silazimo na sledecoj
Friday at 23:182 days Sreca u nesreci je sto su delovi prozora udarili u levi "motor" pa se polomio samo jedan od propelera a od spolja je samo napravljena rupa. Dva-tri santimetra dublji udarac i bah. Sa druge strane, koliko god da to zvuci cudno je dobro da je i pored ovog katastrofalnog incidenta avion/pilot(i) uspeo da se vrati na aerodrom bez zrtava.
Saturday at 00:592 days Kakav levi motor, kakvi propeleri... Ovde je problem bio u desnom motoru od koga se otkinula lopatica turbine i razbila prozor na desnoj strani.Valjda?
Saturday at 09:412 days 8 hours ago, JozoMujica said:Kakav levi motor, kakvi propeleri...Ovde je problem bio u desnom motoru od koga se otkinula lopatica turbine i razbila prozor na desnoj strani.Valjda?U pravu si, ja sam odlepio malo sa opisom 🥴😇 Hebo me deo prozora. Propeler pukao, delovi slupali prozor. Sreća pa nije udario negde drugde i što su izgleda ispoštovane procedure za emergency landing, sa sve ispuštanjem goriva.
Saturday at 10:032 days 19 minutes ago, Baldrick S. said:U pravu si, ja sam odlepio malo sa opisom 🥴😇 Hebo me deo prozora. Propeler pukao, delovi slupali prozor. Sreća pa nije udario negde drugde i što su izgleda ispoštovane procedure za emergency landing, sa sve ispuštanjem goriva.Onako. B737 nema tehnicko resenje za ispustanje goriva, barem ne u seriskim modelima. Da se razumemo, nema ni potrebe. Stajni trap je dovoljno jak da izdrzi sletanje sa punim rezervoarima.
Saturday at 10:082 days Dobro pustite coveka, povladjujte mu malo...Za sledeci let ostajem vezana a otecu i kais od onoga na sedistu pored i poneti malo Zabavnika da ocitavam molitve za dobar put dok letimo...
Saturday at 10:362 days Može li se sad taj čova nadati kakvoj odšteti?...pa da prebaci na ženin račun ofc
Saturday at 10:592 days Mislim da se nije smelo desiti da lopatica kompresora i pri takvoj havariji može pocepati trup. Tj se je trebalo da ostane unutar motora, polupano naravno.
Saturday at 11:261 day Posto je let od Soluna za Memingen nijr mi jasno zasto su se u takvom stanju pola sata vracali za Solun a ne Sofiju, Nis, Beograd ili gde je blize
Saturday at 11:391 day Svakako im je trebalo vremena da se spreme za sletanje, potroše goriva, ostali razlozi mogu biti bolje poznavanje Solunskog aerodroma, veće podrške na zemlji i sl.
Saturday at 11:401 day 1 hour ago, Mel said:Dobro pustite coveka, povladjujte mu malo...Za sledeci let ostajem vezana a otecu i kais od onoga na sedistu pored i poneti malo Zabavnika da ocitavam molitve za dobar put dok letimo...Ponesi i Marksov Kapital - za svaki slucaj.