morgen Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tanja Vojtehovski dala otkaz na Pinkuhttp://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:346804-Tanja-Vojtehovski-odlazi-iz-PinkaKo zna šta se iza brega valja.
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 MItrovic u subotu zvao jednu od dve najjace PR agencije(nema veze sa Saperom) citat "znas mi smo druga najgledanija televizija, ubedljivo, a to se tako ne prezentuje, pa ako bi mogli da nam pomognete"
nautilus Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ringau kakvo zlo od emisije. krsh politicari u bokserskim rukavicama
Daddy Cool Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ovaj Playboy Playmate ne pobudjuje neko interesovanje na PPP?
Takeshi Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ovaj Playboy Playmate ne pobudjuje neko interesovanje na PPP? ne mogu ovog predojevica da smislim koliko god sisa i guzica kruzilo okolo.a i malo je mucno sve zajedno.
scab Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ovo je bilo najneprijatnijih sat vremena mog zivota! boli me stomak koliko mi je neprijatno. zaista.
Frank Pembleton Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ne mogu ovog predojevica da smislim koliko god sisa i guzica kruzilo okolo.a i malo je mucno sve zajedno.Ajde prepricajte za nas koji su imali preca posla da gledaju utakmicu i dernjaju se na TV...Sta je to bilo?
stoka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Koliko primetih, bio neki izbor za plejbojevu zečicu, slično izboru za mis ... pobedila soraja (poližeš nam jaja!), ona što bila u rijelitiju, a valjda treća bila anastazija buđić, i ona valjda bila u nekom rijelitiju ... bio i neki žiri u studiju i tamo primetih šeficu žirija guzanu dajčić (suzanu mančić) i onog amidžića, što vodi amidži šou. Nisam primetio lažanskog i đoku kortinu, što je zaista čudno ... program vodili predojević i ona što se slikala u plejboju, rada radenović ( ) ... bio i neki foto šuting na motoru ... dosadnjikavo, nije bilo ni prskanja niti rvanja u blatu ...
stoka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Evo pobednice: http://www.youtube.com/watch?v=cNV06-Zn1M0SAD SI UZELA TROFEJ, SORAJAAA, SORAJAAA, SORAJAAAAA ...!!!
*edited by mod Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ja sam se bio smorio kada sam cuo da je isao izbor za Playboy Playmate na nacionalnoj frekvenciji a da ga nisam gledao. A posle kada sam skontao da je to neka lokalizovana verzija onda mi je bilo drago sto sam propustio. Mislim da svako ko je 3 puta upalio TV i dva puta otisao na net je video golu Soraju ili ovu drugu Anastasiju i to hteo ili nehteo.
foto Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ova pobedica i treceplasirana su vec poznate, a tko je na 2. mestu?
Zverilla Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Evo pobednice: http://www.youtube.com/watch?v=cNV06-Zn1M0SAD SI UZELA TROFEJ, SORAJAAA, SORAJAAA, SORAJAAAAA ...!!!dokaz koliko je srbija zapravo tolerantna: na izboru za plejboj zecicu pobedi plastificirani trandza.
Cane Vukic Prebranac Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 ova pobedica i treceplasirana su vec poznate, a tko je na 2. mestu?
Recommended Posts