October 23, 201410 yr Draft je vise nego uspeo :D Imam Svindala i jednog koji je na pocetku bio "undefined", valjda je to sad Thaler? 2 godine zaredom imamo dirigovan zreb, zna se ko je kriv :P
October 23, 201410 yr Ali ti si prvi birao, valtere, gde su ti otisli? A hvala tebi i Timmy-ju sto ste mi ostavili avatar.
October 23, 201410 yr Cekajte ljudi, vi ste stvarno birali skijase? Meni je sve automatsko odradilo. Tolaa -_-
October 23, 201410 yr Ja nisam uspeo da kupujem po emocijama. Mislim nisam skroz :) Hirsera sam uzeo kao realno najboljeg. NIsam mogao da ga propustim, kad je vec otisao Ligeti. Onda sam razmisljao dal Tinu ili njega i ipak razum presudio. Al mi zao sto nemam Tinu. Ostali Felix, Frida, Bode... svi mi gotivni.. I jos Mancuso, Fanara i Beni Raich. 5 plavih, 2 roze :)
October 23, 201410 yr Cekajte ljudi, vi ste stvarno birali skijase? Meni je sve automatsko odradilo. Tolaa -_- Ja lepo sve izabrala. Mislim, jedna Kajsa Kling i Anemone Marmottan ne upadaju tek tako u tim. Mozda nisi usao na vreme?
October 23, 201410 yr Cekajte ljudi, vi ste stvarno birali skijase? Meni je sve automatsko odradilo. Tolaa -_- Da, birali. Imali za svaku kupovinu po 60sec.
October 23, 201410 yr Povlacim prethodnu izjavu iz zapisnika.Samo zalim za Gutovom.Zadovoljan sam timom,sve i da hoces ne mozes da imas sve najbolje u svom timu.Postovao sam jednakost,po tri muska i zenska clana.
October 23, 201410 yr Ja nisam uspeo da kupujem po emocijama. Mislim nisam skroz :) Hirsera sam uzeo kao realno najboljeg. NIsam mogao da ga propustim, kad je vec otisao Ligeti. Onda sam razmisljao dal Tinu ili njega i ipak razum presudio. Al mi zao sto nemam Tinu. Ostali Felix, Frida, Bode... svi mi gotivni.. I jos Mancuso, Fanara i Beni Raich. 5 plavih, 2 roze :) Meni samo zao sto mi je Frida promakla. A za Felixa sad vidim da ne skija u Zeldenu, cuva se za Levi. Da nije Kristoffersena, kod mene bi sve bilo roze. Vec vidim kako cu sve sem njega i Tina da sutnem vec u subotu popodne. :D
October 23, 201410 yr Ja sam uzeo Janku,mozda ovo ponovo bude njegova sezona.Ista logika je za Sildovu.Treba obratiti paznju i na to da je SP iduce godine od 2-15 februara u Biver Kriku.Ko zna ko ce tempirati formu specijalno za to.
October 23, 201410 yr A i Gut i Fenninger zapale ovom mom drugaru koji nije ni stigao na draft. Nista bez srece u zivotu
October 23, 201410 yr Ja lepo sve izabrala. Mislim, jedna Kajsa Kling i Anemone Marmottan ne upadaju tek tako u tim. Mozda nisi usao na vreme? Bio sam na draftu 21.45 Ja sam uzeo Janku,mozda ovo ponovo bude njegova sezona.Ista logika je za Sildovu.Treba obratiti paznju i na to da je SP iduce godine od 2-15 februara u Biver Kriku.Ko zna ko ce tempirati formu specijalno za to. Ako mislis na Marlies, penzija.
October 23, 201410 yr .Ista logika je za Sildovu Njena sezona moze da bude jedino ako bude sezona Benija Rajha, posto se Marliz penzionisala. I Maria HR, cisto da znas.